Porecle pentru pisici și pisici scottish fold

Ei bine, s-a întâmplat! O bucată pufoasă gri și roșie a apărut în apartament, iar acum este timpul să studiezi poreclele pentru pisicile de rasă scoțiană, să găsești cele mai originale pentru un băiat sau delicat frumoase pentru o fată.

Câinii spânzurați, așa cum îi numesc crescătorii cu afecțiune, se disting printr-un caracter calm, o față dulce și ochi foarte expresivi. Pentru acest aspect și, desigur, un aspect superb de pluș, oamenii pliați vin cu nume minunate, dar sonore, Murki și Vaska obișnuiți nu trec aici, este nevoie de ceva mai reprezentativ și mai meditativ.

Pisicuță cu ghimbir

  • cum să alegeți un nume de pașaport eufonic pentru un dosar;
  • găsiți echivalentul „acasă” al numelui pentru pisicile Scottish Fold;
  • alegeți un nume care să reflecte pe deplin caracterul animalului.

Să aruncăm o privire mai atentă la ce tradiții există în alegerea numelor pentru falduri, diverse opțiuni și exemple. Apropo, descompunerea poreclelor populare pentru pisicile scoțiene în băieți și fete nu a fost făcută în mod intenționat, deoarece multe nume sunt ușor de transformat, de exemplu, Vasily = Vasilisa, Philip = Philip.

Porecle pentru dosar în maniera engleză

Bineînțeles, primul gând despre cum să numiți un pui de pisică îmi vine în minte numele englezești și scoțiene. Aristocrație, maniere impecabile, mers lin, plin de grație și demnitate interioară - aici este vorba despre rasa de pisică scoțiană.

Arthur, Baskerville, Winston, Gabriel, Grace, Diana, Edward, Edmond, Elizabeth, Anthony Germont, Eaton, Catherine, Kate, Caitlin, Lancelot, Matilda, Maria-Stewart, Margaret, Martin, Simon, Sofia, Phillips sunt ușor acceptate în structură numit viconte, ducă, Cambridge, Cornish, Țara Galilor, care subliniază doar originea superioară și apartenența poporului regal.

Dar chiar și astfel de nume se transformă în porecle convenabile și familiare: formidabilul Baskerville în Basik și Barsik, Matilda în Motya, Matya și Madame, Eton și Arthur în Tosha, Tonya.

Pisică gri închisă

Caracterul nostru de rasă scoțiană sau nume rusești ca porecle

Avdotya, Agrippina, Anna, Vasily, German, Isabella, Ippolit, Christina, Matvey, Matilda, Paulina, Platon, Stepan, Timofey, Fevronia - aceste nume sunt ideale ca porecle pentru cei cu urechi. Un nume sonor cu drepturi depline poate fi pronunțat frumos într-o cântare, în același timp este ușor să veniți cu un favorit scurt, dar afectuos, pentru o comunicare constantă. Dunya, Dusya, Grusha, Bella, Chris, Motya, Pava, Platosha, Tosha, Timosha, Feva - nu există nicio limită pentru imaginație. Numai numele Anna, de exemplu, din compoziția Anna-Maria-Baroneasa din Edinburgh se transformă în ronronare la unison Nyusha, Nyura, Nyuta, Anyuta, Mashenka, Mary, Marie, Bronya, Boriska, Barbariska și doar Borya chiar și pentru fete!

Numele rusești sunt potrivite pentru cei cu urechi, datorită caracterului impunător, pe îndelete, demnității și frumuseții, accentuează aspectul și caracterul Fald scotian pisici.

Personaje celebre, oameni și locuri ca sursă de inspirație

Adesea, numele unor personalități seculare celebre, de exemplu, Bridget, Madonna, Sophia Loren, politicienii Donald, Zhirinovsky, Winston, basm și personaje literare Lisa Alisa, Luntik, Malvina, Umka, Ophelia, Rapunzel, sunt alese ca porecle pentru pisicile scoțiene cu urechi pline pentru băieți și fete. și doar nume frumoase și sonore Lexus, Yakhont, Barbados, Ciocolată, Catifea.

Din nou, pentru iubitul tău pisoi există zeci de variante cu același nume, astfel încât să te poți referi la bucata de pluș cu urechi de pluș cât mai blând și mai blând posibil..

Pisică gri deschis

Și, în sfârșit, sfatul crescătorilor cu urechi: „Această rasă nu necesită alegeri lungi pentru porecla unui animal de companie, sunt atât de fermecătoare și afectuoase încât orice nume aristocratic va fi redus imediat la afectuos Fenya, Musya, Basya, numele pașaportului va fi amintit doar într-un caz, cu o voce severă, proprietarul va reaminti că el este principalul din casă. Cu toate acestea, va fi inutil, din primele minute spânzurarea va deveni cel mai important și mai iubit membru al familiei ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Porecle pentru pisici și pisici scottish fold