Hrana pentru pisici purina one: descriere și recenzii ale medicilor veterinari

Mâncare uscată pentru pisiciProprietarii îngrijitori încearcă să ofere animalelor lor de companie tot ce este mai bun și, desigur, acest lucru se aplică și mâncării. Pentru ca un animal de companie să crească activ și sănătos, trebuie să i se ofere o dietă completă, luând în considerare caracteristicile rasei sau vârstei. În rolul principalului aliment, puteți alege un produs finit, de exemplu, mâncare Purina pentru pisici. Feedback-ul veterinarilor și al consumatorilor sugerează că acest brand merită multă atenție. Prin urmare, în acest articol vom încerca să înțelegem ce fel de mâncare este și de ce are atât de multe recenzii pozitive..

Caracteristici și descriere a hranei Purina

Să vorbim mai întâi despre producător. Compania care produce aceste hrană pentru animale, este pe piață de peste 100 de ani. În acest timp, compania și-a schimbat numele de mai multe ori, urmând fuziuni și achiziții de către întreprinderile mari. Astăzi, Purina este una dintre mărcile Nestlé. Și totul s-a întâmplat în 1895, când compania Robinson-Danforth a apărut în SUA.

La începutul secolului al XX-lea, compania și-a schimbat numele în Ralston-Purina și a început producția industrială în masă de hrană pentru animale. Directorii companiei și-au dat seama rapid că această zonă devenea foarte populară între proprietarii de pisici și câini, așa că au început să lucreze activ la noile tehnologii. Deja în 1930, a fost deschis un centru de cercetare, care a studiat obiceiurile alimentare ale animalelor de companie. Purina menține această abordare științifică până în prezent, colaborând cu ingineri, medici veterinari și oameni de știință..

La sfârșitul secolului al XX-lea, fuziunea companiilor Nestlé și Purina. Ca urmare, lumea a aflat despre organizație, care a avut grijă de animalele de companie ca bază a domeniului său de aplicare. Acum Nestlé are mai multe mărci care fac hrană pentru pisici: Friskies, ProPlan, One.

Fiecare dintre soiurile acestui aliment este conceput pentru caracteristicile unui anumit tip de animale de companie, ținând cont de vârsta și rasa lor. Întreprinderile produc conserve și alimente uscate. Există, de asemenea, nutriție medicală, care a găsit recenzii pozitive de la medicii veterinari. Dacă animalul dvs. de companie are nevoie de o dietă specială, iată unul dintre alimentele Purina..

Soiuri și scopul alimentelor Purina

Pentru ca o pisică să aibă toți nutrienții necesari, dieta sa trebuie să includă cantitatea maximă de alimente sănătoase. În același timp, specificul nutriției pentru pisicile și pisicile adulte este diferit; animalele în vârstă vor avea o dietă complet diferită. Persoanele al căror animal de companie a fost recent bolnav sau are probleme de sănătate, la recomandarea medicilor veterinari, cumpără furaje medicamentoase. De asemenea, alegerea mâncare umedă sau uscată, este necesar să se țină seama de alte caracteristici ale corpului pisicii. Compania oferă următoarele produse pentru fiecare caz specific:

 • Cum să alegi mâncarea pentru pisiciPurina ProPlan - această linie de produse are mai multe direcții, toate fiind concepute pentru un anumit grup de pisici. Aici puteți alege hrană pentru pisici în creștere, precum și pentru pisici mai în vârstă sau castrate;
 • Purina One este o dezvoltare relativ nouă a mărcii, dar recenziile măgulitoare ale medicilor veterinari și proprietari spun că acest aliment oferă animalelor de companie o dietă bogată și hrănitoare. Mâncarea uscată Purina One are mai multe soiuri pentru un animal de companie de o anumită vârstă;
 • pentru pisoi - o serie de produse ProPlan și One conțin alimente create doar pentru pisici. Compoziția acestui aliment include o cantitate mare de vitamine și proteine, astfel încât pisoiul să se dezvolte corect și pe deplin..
 • conserve - alimentele umede sunt prezentate în mai multe versiuni: clasa economică Darling și mai scumpe Gourmet sau ProPlan. Dar, într-un fel sau altul, ca consumator, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea alimentelor: producătorul garantează că numai materiile prime de primă clasă sunt folosite în timpul producției de furaje;
 • furaje medicamentoase - alimentele medicinale sunt disponibile atât în ​​furaje uscate, cât și sub formă de conserve. Dieta veterinară felină, ținând cont de boală, are o compoziție diferită care ajută să facă față rapid bolii, precum și să reducă sentimentele de durere.

După cum puteți vedea, Purina a analizat cu atenție nevoile animalelor de companie, ținând seama atât de caracteristicile fiecărui animal, cât și de dorințele și capacitățile materiale ale proprietarilor lor. Să aruncăm o privire mai atentă la toate categoriile de alimente pentru pisici..

Purina unul

Acesta este un aliment uscat, special formulat pentru pisici de diferite vârste. Purina One este un aliment de clasă bugetară. Dar, în același timp, producătorii controlează cu atenție procesul de fabricație, alegând doar ingrediente de înaltă calitate pentru nutriție. Purina One este disponibil în magazinele de vânzare cu amănuntul din multe magazine, facilitând viața proprietarilor.

Atunci când alegeți mâncare din seria One, trebuie să luați în considerare vârsta animalului dvs. de companie, precum și sănătatea pisicii. De exemplu, pisoii vor avea nevoie de un aliment special care să furnizeze toate vitaminele necesare pentru o dezvoltare completă și, în același timp, va avea un efect cruțător asupra organismului încă fragil..

Ceea ce distinge alimentele uscate One Series de înaltă calitate de alte mărci este cantități mari de proteine. Acest lucru este important pentru pisici la orice vârstă, mai ales atunci când animalul trăiește constant acasă. Mâncarea uscată conține carbohidrați speciali, care sunt absorbiți treptat de organism, saturând animalul cu energie pentru întreaga zi.

Purina proplan

Furaj furgoane PurinaMedicii veterinari profesioniști care lucrează cu compania lucrează constant la îmbunătățirea nutriției animalelor. Experții au creat cea mai bună combinație de elemente și l-au implementat în seria ProPlan. Dacă respectați această dietă, animalul dvs. nu va avea nevoie de pământ suplimentar, deoarece ProPlan satisface foamea și, de asemenea sporește imunitatea pisicii.

ProPlan este mâncare premium. Prin urmare, acest feed poate fi achiziționat numai în magazine specializate. Există trei direcții de alimentare în această serie:

 • Vindecare;
 • Umed;
 • Uscat.

În fiecare serie, există diferite combinații care sunt concepute pentru animalele de o anumită vârstă: deoarece pisicile necesită o dietă specială, iar pisicile mai în vârstă au nevoie de o nutriție specială. Nutriție veterinară ProPlan este prescris de către medicii clinicilor veterinare dacă animalele au probleme de sănătate: alergii sau greutate excesivă.

Mâncare sănatoasa

Dacă animalul de companie începe să se îmbolnăvească, atunci alegerea mâncării devine mult mai dificilă. Deoarece este necesar să alegeți astfel de produse, astfel încât acestea să nu dăuneze corpului slab și, de asemenea, să contribuie la recuperare. În acest caz, un numit competent dieta va accelera recuperarea animalului.

De exemplu:

 • Soiuri de furajeNutriție medicală Urinară este prescrisă pentru pisicile cu boli ale urolitiazei. Această dietă va ajuta la reducerea inflamației și la restabilirea funcției vezicii urinare, datorită conținutului minim de grăsimi și a elementelor suplimentare..
 • dacă pisica este supraponderală, atunci managementul obezității este mai potrivit pentru aceasta: această dietă are o cantitate redusă de grăsimi și există și alimente care îmbunătățesc procesul digestiv.
 • Seria gastroenterică este utilizată pentru probleme gastrice. În această dietă, produsele sunt selectate în așa fel încât să afecteze ușor sistemul digestiv..
 • Alimentele pentru gestionarea diabetului sunt prescrise în timpul diabetului și conțin carbohidrați speciali care ajută la dizolvarea lentă a zaharurilor în organism.

Toate datele feedului aparțin seriei veterinare ProPlan. De regulă, acesta este un aliment uscat, dar printre conserve există produse care îndeplinesc criteriile pentru un aliment medicinal. Înainte de cumpărare, este încă mai bine să consultați un medic veterinar, deoarece oricare dintre produse are propriile sale contraindicații.

Mancare la conserva

Hrana pentru pisici și pisoiAdesea, proprietarii cumpără conserve pentru a-și răsfăța animalele de companie. Unii oameni cred că alimentele umede ar trebui să fie în centrul dietei. Conserve ProPlan sunt la mare căutare în rândul proprietarilor, judecând după recenziile de pe forumuri.. Varietate de arome face posibilă alegerea exactă a ceea ce este mai mult pe placul pisicii tale. În această serie există conserve medicinale.

Conserve mai dragi sunt mai bugetare. Aceste produse se găsesc atât în ​​magazinele de animale de companie, cât și în orice supermarket. Iar pentru proprietarii pretențioși seria Gourmet este mai potrivită.

Pentru pisoi

Specificitatea corpului de pisici care se maturizează are nevoie de substanțe nutritive speciale, astfel încât dieta pisicilor este creată având în vedere aceste nevoi. Alimentele pentru pisoi de la începutul nașterii până la un an sunt în multe serii ale acestei companii. Astfel, edițiile speciale se găsesc în Purina One, ProPlan și alte câteva linii. Vârsta animalului este scrisă pe ambalaj: de la naștere până la 6 luni și de la 6 la 12 luni. Poate fi apoi achiziționat pentru feed clasic.

Purina este un aliment complet și echilibrat pentru pisici și pisici de orice rasă, dimensiune și vârstă, care are o valoare nutritivă ridicată, precum și are un efect benefic asupra sănătății și bunăstării animalelor de companie, dovadă fiind rezultatele a numeroase teste științifice..

Potrivit proprietarilor, pisicile mănâncă produse Purina cu mare plăcere - pur și simplu nu pot fi smulse! În ceea ce privește costul produsului, acesta se află într-o gamă destul de largă, deoarece depinde de tipul de hrană de care aveți nevoie. Proprietarii de pisici cu experiență, precum și medicii veterinari, știu că nu trebuie să economisiți pe alimente dacă nu doriți să cheltuiți mai mult pentru tratarea animalului de companie..

Îmi iubesc pisica și o ador prea mult. Încerc să-l stric periodic, așa că gătesc adesea pentru el chiar eu. Dar dacă obosesc foarte tare, atunci o hrănesc pe Purina ONE. Pisica mea îl adoră, știe constant dacă cumpăr un pachet nou și îmi mulțumește tot timpul pentru deliciul gust cu bunul său comportament. Este destul de dificil să-i mulțumesc animalului meu de companie, pentru că mă bucur că îi place Purina ONE și mai presus de toate iubește „Cu un curcan„Ei bine, dar îmi place conținutul furajelor, care îmi permite să nu-mi fac griji cu privire la animal.

Marina Moscova

Recenzii despre alimentele uscatePe vremuri, pisica noastră nu lua deloc mâncare, pe lângă o singură mâncare. Înainte de asta, Kiteket a primit hrană, dar pisica a început să se obișnuiască cu ea, a cerut să mănânce chiar la fiecare 5 minute. Nu pot explica ce a cauzat acest lucru. Dar după „Purina One”, pisica noastră a început să iubească atât cașul, cât și supele. După 2 ani, au trecut complet la Purina. Este relativ ieftin, iar mâncarea este de o calitate mult mai bună decât celelalte. Pisica mănâncă cu plăcere. Și cel mai important, nu există dependență de acest aliment, așa cum se întâmplă adesea, și mănâncă alte alimente.

Elena St. Petersburg

Din când în când îmi hrănesc pisica cu mâncare uscată. Încerc să nu cumpăr niciun fel de mâncare, au refuzat mult timp de la Kitiket și Whiskas, astăzi căutăm și experimentăm, de aceea următoarea masă este „UNUL” cu grâu și somon de Purina. Am auzit mai multe recenzii pozitive despre acest produs, au fost citate mai multe negative ținând cont de preferințele gustative ale animalelor lor. De asemenea, clinica veterinară nu a spus nimic rău, așa că vom încerca. Încerc să-mi hrănesc pisica cu mâncare obișnuită, dar acest aliment îi poate diversifica dieta..

Vika Samara
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru pisici purina one: descriere și recenzii ale medicilor veterinari