Hrana pentru pisici royal canin, recenziile clienților și medicii veterinari

Cum să alegi mâncarea pentru pisiciÎn 1967, medicul veterinar francez Jean Cathary a dezvoltat o formulă alimentară complementară echilibrată pentru păstorii germani. Așa a apărut pentru prima dată marca Royal Canin, iar în orașul francez Emargues a început să curgă producția de hrană pentru animale de companie..

Despre companie

Royal Canin este acum o echipă numeroasă de medici veterinari profesioniști, nutriționiști și nutriționiști pentru sănătatea animalelor. Una dintre sarcinile prioritare ale companiei este de a crea hrană pentru animale de înaltă calitate care să răspundă tuturor nevoilor nutriționale ale pisicilor și câinilor, ținând cont de vârsta, rasa, antropometria, starea de sănătate și habitatul acestora..

Funcțiile Royal Canin sunt:

 • Studiul cererii și feedback-ului pentru un produs fabricat;
 • Studiul cunoștințelor despre animale, nevoile și preferințele lor gustative;
 • Dezvoltarea unei diete echilibrate, îmbogățite cu toate microelementele necesare, cu o bună digestibilitate și un gust atractiv pentru animal;
 • Îmbunătățirea continuă a formulării furajului produs.

Royal Canin pentru pisici și pisici adulte

Compania produce alimente pentru pisici și pisoi mici din categoriile premium și super premium. Pot înlocui mâncarea tradițională de casă? Răspunsul la această întrebare nu poate fi lipsit de ambiguitate. Nu este un secret faptul că furajele din fabrică, pe lângă elementele necesare și fără îndoială utile, conțin amplificatori ai saturației gustului., coloranți alimentari, conservanți.

În majoritatea cazurilor, pisicile sunt foarte entuziasmate de amestecurile de alimente gata preparate și, judecând după recenzii, proprietarii sunt mulțumiți de acest lucru. Cu toate acestea, ar trebui să acordați cu siguranță atenție dacă o astfel de dietă este potrivită pentru o pisică domestică sau pisoi..

Iată câteva semne caracteristice pentru evaluarea „loialității” corpului unui animal față de amestecurile de alimente gata preparate:

 • Pisica (pisică sau pisoi) este mobilă, activă, se joacă cu dorință și plăcere vizibilă fără oboseală evidentă;
 • Blana strălucește, strălucește pe spate, nu se încurcă;
 • Fără vărsături, diaree. Nasul este umed, nu există salivă abundentă și lacrimare. La golire - nu există miaun plângător;
 • Nu există miros neplăcut ascuțit din gură și din tava animalului.

Pentru cea mai mare încredere în hrănirea corectă a pisicilor și pisicuților cu furaje gata preparate, va fi util să vizitați un medic veterinar și să treceți testele de laborator necesare și va fi util să citiți recenzii despre produsul Royal Canin pe forumul companiei..

Pro și contra ale furajelor gata făcute Royal Canin

Pro:

 1. Hrana pentru pisiciO gamă largă de fluxuri pentru toate grupurile de scopuri;
 2. Calitatea declarată a produselor, echilibrul unei singure porții, valoarea nutrițională;
 3. Amestecul uscat are o durată lungă de valabilitate și este bine conservat într-o cameră în care nu există umezeală, economic;
 4. Mâncarea umedă (conserve) este depozitată mult timp în ambalajul original, cauzând un apetit crescut la animal;
 5. Pentru mâncare uscată, preț rezonabil pentru toate grupurile;
 6. Ușor de găsit în rețeaua de tranzacționare.

Minusuri:

 1. Nu este ușor să găsești un Royal Canin fabricat în Europa și este adesea inferior în ceea ce privește calitatea produselor, deoarece drepturile de producere a acestui furaj aparțin companiei Marte, specializată în producția de furaje din clasa economică;
 2. Alimentele uscate Royal Canin se deteriorează într-un mediu umed. Când hrăniți un animal - acestea trebuie servite împreună cu un vas cu apă, deci este necesar să beți;
 3. Mâncarea umedă și conservele Royal Canin sunt destul de scumpe. În compoziția lor, conțin grăsimi. Pentru unele animale de companie, să aibă calorii suplimentare în dietă poate să nu fie de dorit..

Ce spun medicii veterinari: recenzii ale experților

Cum se alege hrana pentru animale de companieSpecialiștii, nutriționiștii și medicii veterinari au păreri mixte despre amestecurile alimentare gata de utilizat în general. Cu toate acestea, aproape toată lumea este de acord că o astfel de mâncare este cea mai bună alternativă la alimentele naturale, deoarece este echilibrat și conține toate oligoelementele necesare pentru diferite grupuri de animale, ținând seama de caracteristicile sănătății lor.

Medicii veterinari spun că, dacă transferați animalul în furaje gata preparate, atunci cea mai bună opțiune ar fi să folosiți furaje de calitate de la Royal Canin. Acest brand este foarte popular datorită liniei sale largi de produse, hranei super premium de înaltă calitate și recenziilor bune de la proprietarii de animale de companie..

Veterinari de frunte spun că mâncarea Royal Canin selectată corect vă va ajuta să vă protejați animalul de companie de diferite boli, inclusiv genetice, și să consolidați imunitatea. Cu toate acestea, s-a mai remarcat că fiecare corpul are propriile sale caracteristici. Prin urmare, trebuie să selectați cu atenție alimentele pentru animalul dvs. de companie, în conformitate cu recomandările de pe ambalaj și sfaturile unui specialist..

Recenzii ale consumatorilor

„Am citit o mulțime de recenzii diferite despre RK și chiar am devenit precaut! Îmi hrănesc pisica Royal de mult timp. Cumpăr mâncare în pungi mici, lui nu îi place cumva greutatea uscată! Pisica are aproape 4 ani și până acum nu a avut probleme de sănătate. Pare o pisică obișnuită, fericită ... "

Recenzia Elenei, Bryansk

„Prietenii mei au două pisici (o pisică și o pisică) și i-au hrănit Royal de mult timp, mai mult de 10 ani. Și apar pisoi și cumpără alimente speciale pentru pisici. Poate s-au adaptat deja la acest feed? Dar pisica unui prieten s-a îmbolnăvit după acest amestec. Ceva nu era în regulă cu ficatul și rinichii. Diferite pisici sunt organisme diferite. O astfel de mâncare nu este potrivită pentru toată lumea. Din recenzii am auzit că Royal Canin rus nu este foarte bun, tot trebuie să cumperi franceză. "

Marina, Moscova

„Am două pisici de vârste diferite. Una are 4 ani, iar cealaltă are 9 ani. Alimentez diferite tipuri de amestecuri Royal Canin, le combin. De asemenea, dau mâncare naturală, dar acest lucru nu este principalul lucru, mai degrabă între 50 și 50. Până acum nu am observat nicio problemă. Pisicile sunt bine hrănite, sănătoase și fericite ".

Maxim, Ekaterinburg

Ce spun medicii veterinari despre alimente"Pisica ta Hrănesc conservele Royal la fel ca o delectare, încerc să-l mențin drept și se dovedește scump! Dar el reacționează la mâncare cu un mare pozitiv, chiar recunoaște ambalajul! Cu toate acestea, am observat că mirosul din așternutul de pisici după ce a mâncat mâncarea devine ascuțit. Am văzut undeva în recenzii ce se întâmplă din această mâncare. Sau poate mi se pare doar? Și acest lucru nu i-a afectat în niciun fel comportamentul și sănătatea - întrucât era o persoană leneșă și o persoană leneșă, a rămas așa ".

Olga, Lipetsk

„Am luat recent o pisicuță, Angora. Desigur, a apărut imediat întrebarea cu ce să ne hrănim. Am citit recenzii despre mâncare și am încercat mai întâi Royal Canin pentru pisoi în pate. Dar pisica a refuzat-o categoric, nici măcar nu a atins-o! Nu știm ce nu ne-a plăcut și cu ce a fost legat! Apoi au oferit mâncare gata făcută de un alt brand - așa că eu o mâncam de ambii obraji! Aparent, animalele, ca și oamenii, au propriile lor preferințe ".

Lyolik, Tambov

„Îl hrănesc pe micul meu britanic cu mâncare uscată Royal Canin. Feedul nostru - special pentru britanici, pentru pisici pretențioase. În timpul sarcinii, a hrănit-o pe Kanin „Mama și copilul”, acum cu pisoi - tot pe același Kanin. Mama și copiii sunt într-o formă excelentă. Pisica nu are probleme cu laptele și toată lumea are un scaun bun. Apropo, nu există miros înțepător din tavă, ca și în cazul furajului Purina Edalt. În general, ne-am găsit mâncarea, experimentele s-au terminat. "

Yaroslava, Minsk

"Am doua pisici. Pisică castrată, pisică persană și de curte comună. Pisica nu recunoaște nicio mâncare uscată încă din copilărie. Dar pisica iubește mâncarea uscată RK pentru retragerea lânii și pentru pisici - cartofi de canapea. Odată ce au încercat RK o pastă pentru un pisoi aruncat - a mâncat-o cu terci de ambii obraji. "

Olka, Voronej

Hrana pentru pisici Royal canin„Pisoiul meu l-a adorat pe Royal Canin și l-a mâncat cu plăcere. Dar trei-patru luni au alergii iar acum stăm doar pe hrană hipoalergenică. Am citit atâtea recenzii negative, păcat că este prea târziu acum! Pisica va trebui să fie tratată toată viața. Royal Kanin pare a fi o companie respectabilă, dar pentru mine, cu astfel de consecințe, nu merită un cuvânt bun! "

Albina, Severodvinsk

„Am făcut cunoștință cu feedback-ul despre nutriția Republicii Kazahstan și am cumpărat„ Regina ”Royal Canin pentru pisica mea însărcinată, dar pisica a început să aibă diaree incontrolabilă. Nu am înțeles dacă această stare de rău este legată de aportul de alimente? Poate că pisica a mâncat ceva indigest - o muscă, de exemplu. Dar a încerca din nou este cumva înfricoșător în poziția ei ... "

Alisa, Moscova

„De câte ori i-am oferit pisicii mele mâncare gata preparată de la RK - fără prea mult entuziasm, adulmecă, linge de câteva ori și pleacă. Desigur, mâncarea gata preparată este mai ușoară pentru proprietari! Dar cumva nu ne-a ieșit. Pentru a usca alimentele în general, indiferență completă. Și, după părerea unui prieten - Angora ei tremură deja de anticipare! Aici și înțelegeți aceste fuzzies! "

Maria, Pskov
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru pisici royal canin, recenziile clienților și medicii veterinari