Medicament veterinar "hepatovet": modul de utilizare pentru pisici

HepatovetUnii proprietari care tocmai au început o pisica, poate crede cu naivitate că suferă acest animal boli nu poate, mai ales dacă afecțiunea este asociată cu tractul gastro-intestinal. Aceasta este cu siguranță o amăgire. Din păcate, animalul de companie poate suferi și suferințe din cauza prezenței diferitelor tipuri de boli, iar sarcina proprietarilor este de a preveni astfel boli, precum și tratamentul lor în timp util. În special, pisici uneori pot experimenta senzații dureroase la nivelul ficatului, care pot fi asociate cu diferite boli ale acestui organ. Și mai departe în articol vom vorbi despre medicamentul "Hepatovet", care va ajuta să facă față unei astfel de probleme neplăcute..

Compoziție, formă de eliberare, ambalare

Compoziția componentă a produsului farmaceutic considerat conține atât substanțe chimice, cât și vegetale.Structura

 • Păducel. Componenta funcționează fără probleme. El este capabil să reducă spasmele și să reducă durerea la ficat. Păducul elimină, de asemenea, bila, care ajută la curățarea intestinelor, precum și a altor organe ale sistemului digestiv..
 • Ornitină. Substanța ajută la accelerarea producției de insulină, datorită căreia nivelul de acid și alcali din corpul animalului revine la normal.
 • Lecitină. Este un fel de material de construcție pentru ficat. Datorită lecitinei, celulele se regenerează și cresc mai repede.
 • Metionină. Ajută la îmbunătățirea bunăstării pisici în general, funcționează cu corpul într-un mod complex, ameliorează și stresul.
 • Ciulinul de lapte. Antiseptic de origine naturală, care este absolut inofensiv pentru corpul animalului de companie. Ciulinul de lapte ameliorează inflamația și, de asemenea, ajută la expulzarea bilei stagnante.
 • Immortelle. Afectează corpul animalelor într-o manieră complexă, funcționează și ca un calmant natural al durerii.

Știați? Pisică nu poate coborî din copac cu susul în jos datorită structurii speciale a acestuia gheare. Ea coboară, doar înapoi sau sărind.

Restul componentelor auxiliare îmbunătățesc funcționarea ficatului în ansamblu. Pisica se simte mult mai bine după ce a luat medicamentul. Organismul scapă mai ușor de toxine, nivelul de amoniac din sânge scade.Hepatovet„Hepatovet” este produs sub formă de suspensie, care este ambalată în sticle de câte 25, 50 sau 100 ml fiecare. Soluția are o aromă specifică caracteristică. Recipientul este realizat din sticlă închisă la culoare. Fiecare sticlă este plasată într-o cutie separată de carton, există, de asemenea, un distribuitor special de seringă și instrucțiuni de utilizare.

Aflați ce să faceți dacă animalul dvs. este bolnav: lipsind, acarianul urechii, aspergiloză, calciviroza, urolitiaza, panleucopenie, epifore.

Proprietăți farmacologice

Medicamentul "Hepatovet" este destinat să îmbunătățească funcționarea ficatului la pisici, precum și să restabilească funcționalitatea acestuia. Cel mai adesea, medicii veterinari prescriu acest medicament ca agent terapeutic și profilactic pentru bolile glandei digestive. Aceasta include tot felul de infecții și otrăviri. „Hepatovet”, printre altele, este capabil să atenueze efectul patogen pe care îl au antibioticele asupra ficatului.

Știați? Pisica medie își petrece aproximativ două treimi din viață adormită. Adică, un animal în vârstă de nouă ani este activ de doar trei ani..

Indicații de utilizare

Conform informațiilor indicate în instrucțiunile de utilizare a „Hepatovet” pentru pisici, acesta poate fi utilizat atât ca medicament independent, cât și ca unul dintre medicamentele în tratamentul complex..HepatovetPrincipala indicație din cauza căreia medicul veterinar poate prescrie acest medicament este prezența hepatozei în corpul pisicii. Aceasta este o afecțiune care se caracterizează prin tulburări ale funcționării ficatului animalului de companie, dar în același timp nu provoacă reacții inflamatorii în organism.

Un medic veterinar poate recomanda utilizarea Hepatovet dacă au apărut următoarele:

 • pisica folosită alimente calitate slabă sau intoxicație alimentară;
 • animalul a fost supus unui lung tratament de droguri;
 • boli infecțioase transferate;
 • animalul de companie are probleme în funcționarea sistemului digestiv;
 • au existat tipuri de cancer, în urma cărora fondul hormonal a fost semnificativ perturbat;
 • pisica a fost tratată pentru paraziți.

Aflați mai multe despre avantajele și dezavantajele hranei pentru pisici: Kitekat, Royal canin, Purina, și, de asemenea, despre caracteristicile hrănirii pisoi.

De asemenea, destul de des se poate recomanda utilizarea „Hepatovet” dacă pisica a suferit o formă gravă de intoxicație.Hepatovet

Ordinea de aplicare și doză

„Hepatovet” poate fi administrat unei pisici, atât cu hrană, cât și separat de aceasta, turnând soluția în gură. Este ultima metodă care este considerată mai eficientă. Pentru a nu vă înșela cu doza și pentru a oferi animalului cantitatea necesară de medicament, ar trebui să utilizați un seringă-dozator special, care se află în pachetul cu medicamentul..

Important! „Hepatovet” este un medicament care poate fi combinat nu numai cu alimente, ci și cu aditivi pentru hrana animalelor și o serie de medicamente.

Înainte de a începe să hrăniți medicamentul pisicii, medicamentul trebuie agitat bine, astfel încât componentele care s-au așezat în partea de jos a sticlei să fie amestecate cu volumul principal. Tratamentul trebuie efectuat în cursuri, care (dacă este necesar) pot fi repetate nu mai devreme de 14 zile de la sfârșitul celei anterioare.

În ceea ce privește dozele, medicul veterinar va putea furniza informații exacte cu privire la fiecare caz individual. Dozele generale recomandate pentru revizuire sunt prezentate mai jos:

Greutatea pisicii O singura doza
Mai puțin de 3 kg 1 ml
3 kg până la 6 kg 2 ml
Mai mult de 6 kg 3 ml
Cum să-i dai pisicii tale medicamentul

Precauții și igienă personală

În procesul de utilizare a medicamentului în cauză, trebuie să monitorizați respectarea măsurilor de siguranță, precum și să respectați regulile de igienă personală. În general, măsurile de precauție sunt aceleași ca și pentru orice alte medicamente. Spălați-vă bine mâinile înainte și după procedură. Este strict interzisă utilizarea flacoanelor goale pentru uz casnic, trebuie să le aruncați cu deșeurile.

Citiți și despre utilizarea medicamentelor în tratamentul bolilor pisicilor: „Kaniquantel”, „Coterwin”, „Surolan”, „Ivermectină”, „Ivermek”, „Tilosină”, „Gamavit”, „Execan”, "Sinulox", "Bastion", Drontal, „Milbemax”,„Emicidin”, „Fospasim”, „Ketofen”.

Contraindicații și efecte secundare

La fel ca alte medicamente, „Hepatovet” are unele contraindicații. În primul rând, este intoleranța individuală pisică a oricărei componente constitutive a acestui remediu. De asemenea, în cazul în care animalul are insuficiență renală severă, medicii veterinari nu recomandă administrarea acestuia „Hepatovet”.

Important! Este interzisă utilizarea acestui medicament pentru animalele care au encefalopatie sau epilepsie..

Vorbind despre efectele secundare ale „Hepatovet”, în primul rând, trebuie remarcat probabilitatea unei reacții alergice la unele dintre substanțele active constitutive. Pentru a vă asigura că acest medicament nu a făcut rău animalului, trebuie să examinați pisica pentru efecte secundare după 10-15 minute..PisicăDacă există salivație crescută, atunci nu este nevoie să vă faceți griji. Aceasta este o situație normală care poate fi rezolvată fără interferențe externe. Dar dacă alergia se manifestă cu simptome mai grave, trebuie să consultați imediat un medic, care, dacă este necesar, va putea ajusta tratamentul și va sfătui analogul corect cu acest medicament.

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare

Se recomandă păstrarea medicamentului în cauză într-un loc întunecat, unde nu există acces la umiditate excesivă. De asemenea, este important să nu țineți animalele de companie și copiii mici la îndemână. Este interzisă păstrarea „Hepatovet” împreună cu alimente. Intervalele optime de temperatură variază între +2 și +25 grade.

Suspensia poate fi depozitată în ambalajul original sigilat timp de 24 de luni de la data producției. După ce medicamentul este desigilat și flaconul este deschis, acesta trebuie introdus în frigider și aruncat după 3 săptămâni..

„Hepatovet” este considerat un medicament eficient și testat în timp pentru pisici. Acesta va ajuta la restabilirea funcționării funcționale a ficatului în cel mai scurt timp posibil, va promova eliminarea toxinelor din celule și, de asemenea, va avea un efect benefic asupra regenerării celulare. Acest medicament este destul de bugetar, este bine tolerat de animale de companie, deci nu este surprinzător faptul că medicii veterinari îl recomandă adesea pentru tratamentul complex al pisicilor..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Medicament veterinar "hepatovet": modul de utilizare pentru pisici