Totul despre hrana pentru pisici kitekat

Mâncare pentru animale de companiePentru energie și wellness pisici domestice au nevoie de alimente care să le satisfacă nevoile. Kitiket va oferi o dietă completă echilibrată pentru animalul dvs. de companie. Producător - companie de renume mondial Mars Inc..

Descrierea și compoziția furajelor

Rețetă Kitekat dezvoltată și testată de Waltham R&D Center.KitekatCompoziția furajului „Kitekat” în proporții optime a inclus:

 • proteine ​​animale - pentru energie și bună formă fizică;
 • minerale, oligoelemente - pentru un schelet și dinți sănătoși;
 • vitaminele A, E, D, acizi grași, inclusiv clasa omega, care oferă un strat frumos, sănătatea pielii și a sistemului nervos al animalului.
Important! Conține Taurină, un nutrient esențial pentru sănătatea inimii și o bună vedere.

Produsele Kitiket sunt fabricate din carne, măruntaie, legume, grăsimi animale și vegetale cu adăugarea de oligoelemente, vitamine și minerale.

100 g de alimente uscate conțin: 30% proteine, 9,5% grăsimi, 5% fibre, nu mai mult de 8% umiditate. Vitamine A, E, D3, K. Aminoacizi - pantotenici, folici. Biotină, taurină, metionină. Oligoelemente: calciu, cupru, fosfor, magneziu.KitekatMâncarea umedă are o compoziție similară cu un procent mai mare de apă datorită sosului sau jeleului.Produsul aparține segmentului bugetar, vă permite să nu cheltuiți mult pe hrana animalelor.

Afla cum spala pisica în baie fără zgârieturi și abraziuni.

Tipuri în funcție de forma de lansare

Mâncarea pentru pisici „Kitekat” este produsă sub formă uscată și umedă, în bucăți în jeleu sau sos. O varietate de forme de eliberare vă permite să selectați greutatea optimă a produsului, de la 100 sau 400 g umed la 13 kg produs uscat.

Uscat

Sortimentul „Kitekat” include 5 tipuri de alimente uscate: „Captură de pescar”, „Sărbătoarea cărnii”, „Vită apetisantă”, „Pui apetisant”, „Azu din vită”.Mâncare uscatăGreutatea pachetului - 0,4, 1,0 și 13 kg.

Mancare la conserva

Borcan cu o cheie cu o capacitate de 400 g, bucăți în jeleu cu carne de vită, pui, ficat, pește, aromă de iepure.Mancare la conserva

Păianjen

Alimentele umede porționate „Kiteket” se vând în ambalaje din plastic cu o greutate de 100 g sub formă de bucăți într-un sos cu ficat, carne de vită, pui, pește, iepure. Bucăți în jeleu sunt disponibile cu pui și carne de vită.

Știați? Legendele spun că relația dintre Anna de Austria și cardinalul Richelieu nu a avut loc, inclusiv din cauza pisicilor Angora. Cardinalul i-a poftit, iar regina avea o alergie cumplită la pisici. Conflictul lor politic a stat la baza poveștii cu pandantive din romanul lui A. Dumas „Cei trei mușchetari”.

Tipuri de furaje în funcție de vârstă

În diferite etape ale vieții pisici diferite nevoi nutritive. Nou-născuți pisoi laptele matern este necesar, în creștere - o dietă proteică destul de bogată în calorii, bogată în vitamine. Nutriția pentru animalele adulte ar trebui să fie adecvată stilului lor de viață și nivelului de activitate.Mâncare pentru pisici

Aflați mai multe despre alte alimente pentru pisici: „Dealuri”, "Purina", Royal Canin.

Pentru pisoi

Kitekat pentru nutriția pisoiului nu este furnizat, poate fi administrat animalelor cu vârsta peste 12 luni.

Pentru pisicile adulte

Toate tipurile sunt potrivite pentru animale sănătoase rautacios, mărimea porției este reglementată de mărimea, mobilitatea și starea pisicii. Pentru pisicile însărcinate și care alăptează, precum și animalele care petrec mult timp în aer liber, producătorii recomandă creșterea ușoară a dietei.

Pentru pisici peste 7 ani

Este necesar să selectați hrana în conformitate cu caracteristicile pisicii, preferând probabil soiurile mai blânde.Mâncare pentru pisici

Pro și contra ale hranei pentru pisici

Multe recenzii despre feeduri conțin astfel de afirmații:

 • conținut scăzut de carne, prezența măruntaielor;
 • prezența suplimentelor pe bază de plante;
 • prezența apei și a altor aditivi.

Plusurile includ disponibilitatea produsului. Este vândut în aproape toate magazinele la prețuri mici.Dezavantajul este lipsa liniilor dietetice concepute pentru pisoi, vârstnici și animale sterilizate..Mâncare pentru pisici

Știați?Flexibilitatea spatelui pisicii se datorează faptului că are 53 de vertebre. O persoană are 34.

Recomandări de dietă pentru pisici

 • Nutriția trebuie să fie adecvată stilului de viață, sănătății și vârstei animalului.
 • O pisică normal hrănită are un corp neted, cu mușchi bine dezvoltați, vertebrele și coastele ar trebui să fie ușor palpabile.
 • Dacă pisica este activă, petrece mult timp afară, conținutul de calorii al dietei sale ar trebui să fie mai mare.
 • Pisicile însărcinate și care alăptează, pisicile ar trebui să primească nutriție și suplimente adecvate sub formă de vitamine și minerale.
 • Se recomandă ca dieta unei pisici care se recuperează să fie compusă din alimente ușoare, dar hrănitoare, vitamine.
 • Este important să observați reacția pisicii pentru a găsi hrana optimă. O compoziție adecvată de alimente ar trebui să satisfacă pisica, să nu provoace indigestie, greață, vărsături, constipație, diaree.
 • Dacă există o alergie, inclusiv la schimbarea furajului, a început să cadă puternic sau să devină uleios lână, consultați un medic veterinar și ajustați nutriția animalului.
 • Pentru o dietă variată, puteți semăna un amestec de plante pentru pisici într-un ghiveci cu flori. Răsucind lamele de iarbă, pisicile curăță gura și stimulează digestia.
 • Evitați alimentația excesivă. Pisicile, ca și oamenii, pot avea o predispoziție ereditară la supraalimentare, ceea ce duce la diabet și la excesul de greutate..
 • Uneori proprietarul consideră miaunatul pisicii ca o cerere de hrană, dar motivul poate fi diferit, de exemplu, pisica vrea să se joace cu.
Important! Atunci când mănâncă alimente uscate, pisica trebuie să aibă acces constant la apă potabilă proaspătă și purificată. Infamă boala urolitiaza poate fi cauzată de consumul de apă tare de la robinet, nefiltrată.
PisicăVarietatea tipurilor de alimente "Kitiket" vă permite să alegeți o dietă pentru o pisică în conformitate cu nevoile sale. Respectați recomandările producătorului pentru o nutriție optimă a animalelor. Dă-i grijă, afecțiune animalului tău de companie, iar el te va răspunde.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre hrana pentru pisici kitekat