Organice - hrană pentru pisici

Organix (Organix) - un brand care produce alimente pentru animale de companie, în special - pentru pisici și câini. Linia lor de hrană completă pentru pisici este poziționată ca un aliment fabricat exclusiv din ingrediente naturale, ceea ce îi permite să fie clasificat ca o clasă super-premium. Categoria de preț a produselor organice este destul de democratică, deci nu va fi o problemă pentru proprietarii de animale de companie să o cumpere..

Producătorul aparține corporației Pet-Product, al cărui birou este situat în Rusia, la Sankt Petersburg. Compania susține că hrana lor este dezvoltată ca urmare a colaborării medicilor veterinari și felinologilor de renume, luând în considerare toate caracteristicile fiziologice și anatomice ale pisicilor..

Mâncare organică pentru pisici

Brandul a produs produse nu cu mult timp în urmă, dar există deja suficiente informații despre acesta pentru a evalua toate avantajele și dezavantajele.

Printre avantaje se numără următoarele:

 • preț accesibil în segmentul său („super-premium”);
 • prevalența și posibilitatea de cumpărare în majoritatea punctelor de vânzare cu amănuntul care vând furaje pentru animale;
 • o listă mare de minerale și vitamine necesare pentru bunăstarea pisicilor;
 • prelucrarea minimă a componentelor;
 • un sortiment larg, care include atât forme uscate, cât și conserve;
 • densitate mare de bucăți de carne formate;
 • conținut scăzut de jeleu în conserve;
 • posibilitatea depozitării pe termen lung în frigider după deschidere cu o pierdere minimă a caracteristicilor de calitate;
 • repetarea gusturilor în forme uscate și conservate, ceea ce face ușoară combinarea diferitelor tipuri de alimente între ele;
 • conținut crescut de calorii, care permite animalului să se satureze cu o cantitate mai mică de alimente;
 • digestibilitate ridicată de către organism, care afectează scăderea volumului de excremente produse.

Pisicuță mâncând

Printre dezavantajele Organix sunt următoarele:

 • utilizarea în tehnologia de producție nu a cărnii întregi, ci a măruntaielor;
 • prevalența proteinelor vegetale în compoziție, deoarece proporția ingredientelor din carne nu este foarte mare;
 • ambalajul nu specifică ce antioxidant este utilizat;
 • prezența sării printre ingrediente;
 • Pungile de 7,5 kg și 18 kg nu sunt echipate cu găuri pentru degete, prin urmare, nu sunt convenabile atunci când se deplasează și se transportă;
 • inelul de pe conserve se rupe adesea în timpul procesului de deschidere.

O atenție specială trebuie acordată faptului că nu există opțiuni în gama pentru pisicile cu nevoi speciale: castrate, vârstnice sau bolnave. Acest lucru provoacă unele dificultăți. De exemplu, pentru o pisică care va rămâne însărcinată în viitor, trebuie să dezvoltați un alt aliment sau animalul va trebui să fie transferat într-un alt aliment, ceea ce este extrem de nedorit în această stare..

Structura

Compoziția este prima caracteristică de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o mâncare pentru pisici. Organix a prelucrat toate ingredientele, completându-le de mai multe ori și modificând raportul, astfel că în acest moment a fost dezvoltată cea mai bună opțiune, potrivită pentru animale cu nevoi diferite..

Printre componentele feedului Organix care merită o atenție specială sunt următoarele:

 • Pui deshidratat - 12% Această componentă este o sursă de proteine ​​animale, la fel ca rața deshidratată - 4%, somonul deshidratat - 4% și peștele deshidratat. Împreună, conținutul de proteine ​​este de aproximativ 20%. Deshidratarea în timpul procesului de fabricație contribuie la transformarea componentei din carne într-un semifabricat sub formă de pulbere. Acest lucru se face prin uscare completă la temperatura camerei. Acest tip de prelucrare vă permite să păstrați maximum de substanțe utile fără distrugere prin tratament termic.
 • Componenta cerealelor Organix este reprezentată de porumb, orez și orz. Porumbul furnizează corpului animalului de companie carbohidrații și aminoacizii necesari. În plus, conține mai mult de 10% proteine ​​vegetale, care ar trebui să fie prezente în hrana unei pisici. Orezul și orzul sunt culturi hipoalergenice ușor de digerat.

Pisica de boluri

 • Grăsimile de origine animală sunt reprezentate în Organice de grăsimea de pui și somon în cantitate de 20%. Pe lângă acizii grași necesari pentru imunitatea normală și bunăstarea animalului de companie, acestea conțin și vitamina E, care asigură o stare excelentă a hainei pisicii..
 • Fibrele grosiere sunt prezente și în furaje într-o cantitate de 5%, care nu este asimilată de sistemul digestiv, dar prezența sa este necesară pentru a echilibra compoziția microflorei intestinale.
 • Drojdia și semințele de in, indicate în compoziție, sunt necesare pentru creșterea normală, dezvoltarea și sănătatea excelentă a animalului de companie. În plus, acestea se reflectă în cel mai bun mod asupra hainei, ceea ce este deosebit de important pentru piesele de spectacol..
 • Taurina este un acid care conține sulf. În dieta pisicilor, este o componentă de neînlocuit, adică nu este produsă în organism, dar în același timp prezența sa este obligatorie în compoziția sucului biliar. Fără prezența sa, digestia și asimilarea grăsimilor se deteriorează brusc. În plus, lipsa taurinei afectează structura retinei, funcția sistemelor nervoase și cardiace..
 • Pudra de ou oferă cantități adecvate de proteine, minerale și vitamine.
 • Extract de Yucca Shidigera - un ingredient special care oferă acțiune antiinflamatorie, purifică sângele și crește capacitatea de a elimina toxinele prin piele.
 • Inulina este esențială pentru menținerea microflorei structurilor intestinale.
 • Lecitina este o componentă necesară funcționării normale a ficatului animalelor de companie.
 • Condroitina și glucozamina funcționează pentru a întări structurile osoase și articulare.

Restul ingredientelor sunt introduse pentru a completa compoziția minerală și vitaminică.

Pe site-ul oficial al furajelor Organix există informații că toate produsele fabricate de companie sunt create exclusiv din ingrediente naturale și nu includ ingrediente artificiale care vizează creșterea caracteristicilor gustative ale rațiilor.

Mâncare organică pentru pisici

Sortiment și prețuri

Mâncarea organică pentru pisici este disponibilă în două forme diferite:

 • Mancare la conserva în formă standard și ca sufle pentru pisoi. Ambalate în cutii de 100 g, 125 g, 250 g și 410 g. Aceste dimensiuni de ambalaj permit reducerea termenului de valabilitate după deschidere, deoarece calitatea furajelor începe să scadă, deoarece multe vitamine sunt distruse după contactul cu aerul. Toate conservele acestui brand sunt create la fabrica de conserve Naro-Fominsk din regiunea Moscovei.
 • Rații uscate, nu pierdeți umezeala atunci când doza zilnică completă este plasată în jgheab. Ideal pentru acei stăpâni care sunt departe de casă toată ziua, așa că nu își pot hrăni pisicile în porții. Ambalat în pachete de 0,8 kg, 1,5 kg, 7,5 kg și 18 kg. Forma solidă a dietei ajută la întărirea dinților și a maxilarelor animalului și, de asemenea, ajută la scăderea plăcii dentare. Produs într-o fabrică situată în Olanda.

Costul conservelor începe la 43 de ruble. pentru 125 g și atinge 120 de ruble. pentru 410 g. Costul rațiilor solide variază de la 266 ruble. până la 4083 RUB Este cel mai profitabil să achiziționați feed Organix de la reprezentanți oficiali care realizează o majorare minimă și sunt angajați în cooperare cu producătorul.

Organix prezintă cinci linii concepute pentru animale cu nevoi diferite:

 • Pentru pisoi peste 2 luni. Conceput pentru a satisface toate nevoile de vârstă care apar în procesul de creștere și dezvoltare. Soufflé prezentat asortat cu inimă, ficat și carne tocată și două monoforme cu carne de vită și miel. Se vinde în cutii de 125 g.
 • Pentru pisoii din primul an de viață. Prezentat ca o rație solidă cu granule cu fracțiune medie cu curcan în saci de 0,8 kg și 1,5 kg.
 • Conserve pentru animale adulte. Sortimentul este foarte extins: vițel cu limbă, carne de vită cu inimă, iepure, miel, curcan, pui, carne de vită cu prepelițe, carne de vită cu ficat, vițel, carne de vită cu limbă. Se vinde în cutii de 100 g, 250 g și 410 g.
 • Pentru pisicile adulte sub forma unei diete solide. Mâncarea va avea un efect pozitiv asupra imunității animalului. Sortiment: pui, somon cu orez și pui, somon cu rață și pui. Se vinde în pachete de 1,5 kg, 7,5 kg și 18 kg.
 • Hipoalergenic. Eliminarea tuturor ingredientelor care pot provoca alergii permite utilizarea alimentelor chiar și pentru pisicile care pot avea reacții alergice. Produs ca dietă uscată cu miel în ambalaje de 1,5 kg, 7,5 kg și 18 kg.

Hrană uscată pentru pisici Organice

În cazul în care există o singură pisică acasă, nu este recomandat să cumpărați pachete mari, deoarece conținutul devine degradat și pierde mirosul, ceea ce atrage animalul de companie și crește pofta de mâncare. În plus, în stare deschisă, caracteristicile nutriționale valoroase scad treptat. Pachetele mari se cumpără atunci când se hrănesc mai multe animale simultan.

Recenzii

Valoarea optimă pentru bani a contribuit la distribuirea pe scară largă a hranei, deci există multe recenzii despre aceasta.

Maxim Litvishko, medic veterinar:

„Pe parcursul practicii mele veterinare, am fost în mod repetat convins că Organics produce un produs demn care este perfect absorbit de organismul animalului de companie. Nu am primit plângeri de la clienți după ce am recomandat aceste conserve sau rații uscate. În ceea ce privește creșterea imunității declarată de producător, sunt destul de sceptic în acest sens, deoarece scopul principal al nutriției nu este de a agrava datele naturale ale rasei sau ale unui specimen individual ".

Eva Taran, medic veterinar:

„Am o părere bună despre marca Organics, în categoria sa de prețuri este destul de justificată. Cu toate acestea, recomand întotdeauna o tranziție lină, deoarece nici cea mai atentă și hipoalergenă dietă nu poate garanta absența completă a reacțiilor negative. ".

Elena Koval, Donețk:

„Trecerea la hrana organică a fost dificilă. La început am început să-l dau în forma sa pură, dar chiar în prima zi a devenit clar că pisica nu se descurcă foarte bine, așa că am redus drastic doza și am început să o cresc cu 10 g pe zi. Totul a mers grozav cu această abordare. Acum nu intenționează să schimbe nimic ".

Taras Shkarap, Barnaul:

„Am experimentat mult până când am găsit această mâncare. Mi-a fost sfătuit de un medic veterinar, după ce pisica s-a simțit rău după otrăvire. Acum sunt mulțumit de toate, este clar că animalul se simte bine și este fericit să ceară un supliment. ".

Cum să înțelegeți compoziția alimentelor pentru pisici: video

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Organice - hrană pentru pisici