Organizăm petrecerea timpului liber pentru pisici - facem o jucărie cu mâinile noastre!

O pisică este un animal confortabil și domestic cu care nu te simți singur. Dar și pisicile se pot plictisi. De aceea, magazinele moderne de animale de companie sunt pline de o varietate de jucării pentru animale de companie. Cu toate acestea, nu toată lumea poate și vrea să cheltuiască bani pentru distracție de calitate scăzută și de scurtă durată. Da, acest lucru nu este necesar, pentru că îl poți face singur, principalul lucru este să știi să faci o jucărie pentru un pisoi cu propriile mâini.

Există mai multe motive importante pentru aceasta:

  1. Jocurile dezvoltă la pisici abilitățile de care au nevoie pentru a trăi. Pisoii primesc o mulțime de emoții pozitive în timp ce se joacă, deoarece aceasta este o imitație a vieții lor de vânătoare și a căutării prăzii. Jocul este exercițiu fizic care le întărește sănătatea..
  2. Un animal de companie plictisit este un prejudiciu adus proprietății dumneavoastră. Un pisoi este ca un copil mic, dacă nu este ocupat cu jocul, va strica tapetul sau mobilierul. Petrecerea timpului cu o jucărie va ajuta animalele să-și elibereze energia, ceea ce va permite mai multor pisici să coexiste destul de pașnic în același apartament. Acest lucru îl apropie pe proprietar de animalul de companie și îl ajută pe animal să-și dea seama cine este proprietarul său și să simtă dragoste pentru sine..
  3. Deci, jocurile de pisici contribuie la dezvoltarea pisicilor atât fizic, cât și psihologic. Permite pisoilor să se dezvolte armonios și să le facă viața mai ușoară proprietarilor. De aceea, împreună cu achiziționarea unui pisoi, trebuie să participați imediat la achiziționarea de jucării pentru el. Dar dacă finanțele nu vă permit să faceți acest lucru, atunci îl puteți face singur sau puteți găsi o jucărie pentru animalul dvs. de companie.

Jucării de casă din materiale de fier vechi

Toți proprietarii de pisici știu că adoră tot ce foșnește și se mișcă. De multe ori o mână poate deveni o jucărie pentru ei, care se zgârie și se mișcă de-a lungul covorului. Principalul lucru în jucăriile pentru pisici este mișcarea și senzațiile tactile plăcute pentru pisici. Jocul pentru aceste animale este vânătoarea. Cu cât obiectul este mai interzis, cu atât le place mai mult. Chiar și cele mai simple ambalaje de bomboane și hârtie pentru un pisoi sunt o jucărie minunată. Jucăriile pot fi împărțite în mai multe categorii în funcție de natura lor..

Hârtie

Jucăriile de hârtie de casă pentru pisici sunt tot felul de ambalaje pentru bomboane, foi simple de hârtie care au fost mototolite și aruncate pe podea. Toate pisicile sunt individuale, cineva trebuie să lege un înveliș de bomboane pe un șir și să ademenească un animal de companie, iar cineva trebuie doar să arunce o coală de hârtie mototolită pe podea și începe distracția. Aici ar trebui să vă urmăriți animalul de companie și să încercați.

Ziarele pot deveni și jucării complete pentru pisici. Pisicilor le place să se târască sub răspândirea unui ziar de hârtie, să foșnească paginile și să le zdrobească. Astfel, hârtia, chiar hârtia igienică, este cea mai simplă jucărie pentru o pisică..

Cutii

Cutiile sunt o categorie separată de jucării pentru pisoi. Există chiar și o poveste că, dacă vrei să prinzi o pisică, pune doar o cutie deschisă în mijlocul camerei. Ce pisică va pierde un astfel de moment și nu va încerca să stea sau să se întindă într-o cutie? Videoclipuri și fotografii ale acestor momente amuzante pot fi găsite pe Internet. Și dacă tăiați câteva găuri într-o astfel de cutie, atunci nici nu puteți lua cutia de la pisică. Este atât de distractiv: sărind, urcând sau strângând într-o cutie obișnuită!

Natural

Puteți colecta jucării pentru pisici cu propriile mâini pe stradă, oricât de ciudat ar suna. Această categorie include conuri, ghinde, castane, nuci și alte lucruri rotunde. Este adevărat, atunci când curățați, va trebui să obțineți totul de sub dulapuri sau canapele, dar la urma urmei, emoțiile pozitive din jocul unei pisici sunt mai importante?

Iepurași

Puteți folosi o oglindă pentru a lăsa razele soarelui pe podea și aici nici pisica și nici proprietarul nu se pot opri. Va trebui să o distram până când apune soarele. Puteți folosi și un laser, dar trebuie să îl cumpărați.

Mijloace improvizate

Orice lucru care nu minte bine va face o jucărie de casă grozavă pentru un pisoi. De exemplu, pixuri, creioane, șnururi, bile și bobine de fir, borcane pentru pilule, așa slab întinse, sunt fericiți să conducă prin casă. Orice lucru care rulează, foșnește sau se mișcă va fi sortit jocurilor eterne de pisoi.

Lucrat manual

Puteți face jucării DIY pentru pisici folosind țesături și agenți patogeni de pisică. De exemplu, un șoarece cusut cu o coadă lungă, acoperit cu grămadă și umplut cu catnip, ar fi o opțiune excelentă. O minge umplută cu spumă sau mentă va face, de asemenea, o treabă excelentă de a vă distra animalul de companie. Poate juca cu o minge chiar și în absența ta. Fotografii sau videoclipuri cu realizarea unor astfel de jucării pot fi găsite disponibile gratuit pe internet..

Jucăriile de pisici DIY pot fi realizate din placaj. Pentru jucărie, trebuie să luați patru bucăți dreptunghiulare de placaj drept pereți și două bucăți lungi pentru fund și capac. Tăiați găuri în fiecare dintre ele, netezindu-le marginile cu șmirghel. Lipiți sau lipiți toate piesele împreună pentru a crea o cutie. După aceea, tot ce trebuie făcut este să-i arate animalului de companie și să arunce o minge sau o minge acolo în fața ochilor. Cu siguranță va fi interesat de locul în care mingea a dispărut și va începe să o obțină.

Un videoclip despre crearea unei astfel de casete este disponibil pe gazduirea video YouTube.

Jucăriile achiziționate și varietatea lor

Dacă nu vrei cu adevărat să faci jucării pentru pisoi cu propriile mâini și nu vrei cu adevărat să-ți pierzi timpul, poți merge la cel mai apropiat magazin de animale de companie și să cumperi acolo ceva care să permită pisicuței să nu se plictisească și să se distreze. Astăzi alegerea jucăriilor pentru pisici este pur și simplu imensă. Jucăriile achiziționate vin în diferite tipuri, populare sunt laserele electronice și undițele, pistele și șoarecii care fac ca animalul să sară și să alerge neobosit.

Puteți găsi jucării mai simple sub formă de șoareci de dimensiuni și abilități absolut incredibile. Șoarecii se pot mișca, scârțâi și sunt întotdeauna foarte plăcuți la atingere cu cozi lungi și păr lung. Pisoii sunt deosebit de încântați să lovească astfel de gheare. Puteți găsi șoareci din plastic, cauciuc și textile. Trebuie să vă concentrați asupra preferințelor pisoiului dvs..

Jucării cu undiță sau doar jucării agățate de benzi de cauciuc Puteți pur și simplu să le atârnați pe clanța ușii și să vă urmăriți pisica sărind. Avantajele unor astfel de jucării sunt că nu le veți pierde sau le veți rostogoli sub canapea..

Jucăriile electronice interactive pentru pisici sunt deosebit de populare astăzi. Acestea includ alimentatoare de labirint, centre de masaj și undițe interactive. Toate le permit animalului tău de companie să se joace și să se distreze fără participarea ta. Jucăria pentru o pisică „Pisica fericită” aparține unei astfel de distracții..

Piesa de jucărie „Chase the ball”

Această jucărie este o construcție care are o canelură și o minge și un stâlp de zgâriere. Principiul jocului este foarte simplu: pisoiul încearcă să prindă mingea, care scapă tot timpul de el de-a lungul canelurii și, dacă se dorește (care va apărea cu siguranță), ascuți ghearele de pe stâlpul de zgâriere. Datorită acestei piste, pisica își va petrece activ timpul, iar mobilierul din casă nu va avea de suferit.

Animalele de companie au nevoie de atenție, iar jucăriile pentru ele nu reprezintă o pierdere de timp și bani, ci au grijă și dragoste pentru animalul de companie. Pentru că au nevoie de ea.

Video „Jucăria perfectă pentru o pisică”

Ce ar trebui să fie o jucărie pentru un pufos și cum să o faci singur, vezi acest videoclip. Vă rog animalul dvs. de companie!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Organizăm petrecerea timpului liber pentru pisici - facem o jucărie cu mâinile noastre!