Mâncare de prima alegere (alegere festivă) pentru pisici

Astăzi, tot mai mulți medici veterinari recomandă 1st Choice, o hrană pentru pisici produsă de compania canadiană PLB International. Principalul indicator care afectează calitatea și confortul vieții unui animal de companie este nutriția. Dieta și caracteristicile sale determină cât de bine se va simți animalul și sănătatea. Durata sa de viață și gradul de activitate. În același timp, îngrijirea unei pisici implică nu doar alegerea unui aliment nutritiv și echilibrat, ci alegerea dietei corecte pentru fiecare perioadă din viața unui animal de companie:

 • pruncie;
 • vârsta pubertății;
 • perioade dificile de viață - boli, sarcină, hrănire etc .;
 • in varsta.

Compania „1st Choice” produce o gamă largă de alimente, cu ajutorul cărora va fi ușor de reglat (revizuit) dieta pisicii, luând în considerare starea fiziologică a animalului de companie, condițiile sale de viață și clima.

Logo-ul mâncării 1st Choice

1994 a fost un an crucial pentru companie. Produsele Fest Chois au intrat pe piața mondială. Medicii veterinari consideră formule unice de compoziții și:

 • ingrediente de înaltă calitate;
 • furajele nu conțin organe, soia, cereale și grâu;
 • are un gust natural și un miros plăcut;
 • luptă împotriva mirosului neplăcut al urinei animalelor de companie;
 • conține numai arome naturale și conservanți;
 • ajută la curățarea dinților de placă și calcul;
 • ajută la întărirea sistemului imunitar și a sănătății.

Indiferent de mâncarea pentru pisici din prima alegere pe care o alege un client pentru animalul de companie, aceasta va îndeplini cerințele AACCC (Asociația Oficialilor Americani pentru Controlul Furajelor). O caracteristică a produselor mărcii este schimbarea regulată a formulei în conformitate cu cerințele și principiile nutriției sănătoase a animalelor. Astfel, în 1996, compania a adăugat acizi grași polinesaturați în compoziție și, la începutul anului 2001, au început să fie folosiți antioxidanții naturali ca ingredient principal. Toate produsele de marcă sunt supuse controlului de calitate obligatoriu și respectării standardelor (legilor) de producție și vânzare a produselor.

Ce spun medicii veterinari despre prima alegere?

Costul accesibil al produselor mărcii, ambalarea convenabilă a furajelor și o rețetă unică au făcut din produsele sale una dintre cele mai populare de pe piață. Proprietarii de animale de companie vorbesc despre mâncarea acestui brand în 82% din cazuri cu admirație. Pisicile de toate vârstele se bucură de mâncare. Dar atunci când alegeți un producător, este important ca proprietarul animalului de companie să cunoască părerea unui specialist despre produs. Pe forumurile veterinare, puteți găsi multe recenzii ale medicilor veterinari despre mâncarea pentru pisici Fest Choice pentru toate vârstele.

 1. „Toate alimentele din prima alegere sunt potrivite pentru pisicile castrate. Acestea sunt profesionale și controlate de pH - echilibrate corespunzător cu ingrediente de calitate. Pentru o pisică adultă, 1st Choice este potrivită pentru pisicile adulte cu pui sau pește. Nu este o opțiune proastă, cu o formulă pentru animale fastidioase (sensibile) (dacă există)
 2. „Mâncarea Fest Choice conține sare (clorură de sodiu) - un element important în metabolismul mineral al unei pisici. Deficitul său perturbă echilibrul altor substanțe. Cantitatea de sare din furaje este strict standardizată. Prin urmare, promovează consumul de mai multă apă, ceea ce este extrem de important atunci când hrănești un animal de companie cu alimente uscate pentru pisici (animale care beau puțină apă) "
 3. „Dacă nu există indicații pentru o dietă, atunci 1Choice este o alegere bună a meselor obișnuite. Au o cantitate mare de carne și fibre, lipsă de porumb și grâu. Adică garantează o dietă biologică corectă a unui prădător, își mențin sănătatea "
 4. „Există multe motive pentru dezvoltarea ICD la pisici: tulburări metabolice, predispoziție genetică, procese inflamatorii. Alimentația necorespunzătoare a animalului timp de 2-3,5 ani va duce inevitabil la ICD. Prin urmare, recomand Fest Choice - un aliment echilibrat care previne bolile, nu le provoacă. Respectați normele de hrănire și asigurați un aport adecvat de apă. "
 5. „Toate formulele Fest Choice sunt potrivite pentru animalele castrate. Dacă pisica nu este supraponderală, este mai înțelept să oferiți hrană obișnuită pentru pisici adulte, nu ușoare. O pisică de 10 ani este departe de un animal bătrân. Dacă este activ și slab, are nevoie de un feed complet Prima alegere "
 6. „Alegerea cu rața este un aliment complet bazat pe produse hipoalergenice (în loc de pui - rață, în loc de cereale - cartofi). Acest lucru face ca animalul de companie să fie mai puțin probabil să dezvolte alergii. Mâncarea este capabilă să lupte împotriva alergenilor deja acumulați "

Aproximativ 78% dintre medicii veterinari scriu recenzii despre mâncarea pentru pisici 1st Choice într-un mod pozitiv și aprobator. Cu toate acestea, consumatorii observă că, cu o alegere incorectă a unui produs, un animal de companie poate avea probleme în timpul năpârlirii (nu se oprește), bătrâneții și copilăriei. Prin urmare, pentru pisicile, pisicile și pisicile sensibile și fastidioase, medicii veterinari recomandă alegerea alimentelor individual..

Prima alegere pentru pisici adulte

Puteți cumpăra mâncare originală pentru pisici 1 Choice din Moscova de la orice magazin specializat. În același timp, este mai profitabil din punct de vedere economic să achiziționați pachete de mare capacitate. Costul a 0,35 kg dintr-un pachet de furaje va fi egal cu 200-275 ruble pe pachet, iar prețul este de 907 g. ambalare - 450-520 ruble.

Ce formule de hrană oferă Fest Choice pentru pisici și pisici??

Prima alegere funcțională și echilibrată - hrană pentru pisici de toate categoriile de vârstă:

 • de la 2 la 12 luni "Start sănătos" (pe bază de carne proaspătă de pui);
 • de la 1 an la 10 ani „Vitalitatea pentru pisicile domestice”, „Hipoalergenic”, „Haina și piele sănătoase”, „Pentru animalele de companie fastidioase”, „Pentru pisicile sterilizate” și „Controlul greutății”;
 • de la 10 ani "Pentru animale de companie inactive și îmbătrânite".

De asemenea, producătorul oferă pământuri speciale. Dezvoltatorul dietei pentru pisici insistă asupra selecției corecte a produsului, motiv pentru care oferă o gamă atât de largă de produse.

S-au identificat deficiențele rețetelor

Dar, potrivit unor cumpărători, formulele au defecte. Principalul dezavantaj al produselor îl constituie componentele de neînțeles din rețete. Nu toate ingredientele sunt listate pe etichetă, iar volumul lor exact nu este prezentat. Acest lucru face dificilă alegerea unei formule. Un alt dezavantaj al mărcii este inaccesibilitatea tuturor rețetelor din magazinele de animale de companie. Multe produse trebuie comandate online.

Ingrediente principale în furaje

Rețeta conține o combinație de mai multe ingrediente naturale (în funcție de scopul formulei):

 • Sursa de proteine ​​animale (proteine).

Se folosesc ingrediente proaspete din carne și ouă de pui. În compoziția furajelor, volumul de proteine ​​naturale este de la 14-31%. Pentru a oferi produsului un miros plăcut și un gust delicios, producătorul folosește hidrolizat de ficat de pui. Componenta conține, de asemenea, un anumit procent de proteine ​​naturale, dar este mică, deci nu poate fi considerată o sursă independentă de proteine.

 • Surse de proteine ​​vegetale.

Mancarea originala pentru pisici Fest Choice contine diverse tipuri de cereale: ovaz, orez brun si alb, proteine ​​din mazare, boabe de orz. Componentele enumerate sunt surse de cantități mari de proteine ​​vegetale și carbohidrați. Toate componentele din cereale și leguminoase sunt adăugate la compoziție după prelucrarea specială a boabelor (uscate și măcinate, conținutul maxim de proteine ​​naturale). În același timp, proteinele din mazăre și orez sunt componente din primele cinci ingrediente principale..

 • Surse de grăsime.

Ulei de pește de somon folosit și grăsime din carne. Conținutul total poate varia de la 10 la 20%. Ambele componente sunt bogate în aminoacizi grași Omega 3 și Omega 6. O sursă suplimentară de grăsime o constituie semințele de in (component vegetal din formulele dietetice).

 • Celuloză.

O componentă care normalizează intestinele unui animal de companie, prin urmare, este mai mare de 3,5-5% în compoziția furajelor. Dietele includ mai multe tipuri de fibre: pulpă proaspătă de sfeclă roșie, mazăre, roșii (pulpă uscată) etc. Este slab absorbită de corpul pisicii, prin urmare servește exclusiv pentru greutatea nutrițională a hranei (animalul are o senzație de sațietate, nu mănâncă în exces) și curățarea intestinală..

Compoziția de mâncare pentru pisici pentru prima alegere

Toate hrana pentru pisici Fest Choice, potrivit experților, conține o combinație de alte componente utile. Acestea includ taurina (un aminoacid), lecitina (pentru sănătatea hainei și a pielii), extractul de drojdie (normalizarea echilibrului bacteriilor bune și rele din intestine și stomac). De asemenea, furajul conține vitamine B, suplimente minerale, extract de cicoare (normalizează echilibrul bacteriilor) și Yucca Shidigera (reduce mirosul neplăcut din fecale).

Prima alegere Tabel procentual ingredient

Numele componentelor opționale

Recomandări

Umiditate

zece%

Nu mai puțin în compoziție

Frasin

4-7%

-

Calciu

0,9-1,1%

Mai multe în mâncarea pentru pisoi

Magneziu

0,1%

-

Vitamina A

30000-34000 ME / kg

Mai multe în mâncarea pentru pisoi

Fosfor

0,85-0,9%

-

Sulfat de cupru

17-25 mg / kg

-

Vitamina E

150 UI / kg

-

Taurina

2300 mg / kg

-

DHA

1200 mg / kg

Pisoii obligatorii de la 2 luni la 1 an

Oligozaharide mananice

2000 mg / kg

Fructo-oligozaharide

1000 mg / kg

Vitamina D

2000-2500 UI / kg

Mai puțină mâncare pentru pisoi

Avantajele primei alegeri

Studiile au arătat că hrana regulată pentru pisici 1st Choice nu creează dependență de pisici. Animalele de companie trec cu ușurință de la produsul acestui brand la altele. Garanția formulei de rețete echilibrate (dovedită de medicii veterinari):

 • rezistența corpului animalului la bolile virale și parazitare;
 • prevenirea dezvoltării bolilor genetice și a bolilor tractului gastro-intestinal;
 • refacerea ciclurilor fiziologice de dezvoltare;
 • normalizarea sănătății părului și a pielii;
 • activitatea naturală a animalului în timpul copilăriei și în timpul pubertății;
 • nașterea descendenților sănătoși;
 • eliminarea dezechilibrului bacterian, care are un efect pozitiv nu numai asupra reducerii mirosului fecalelor animale, ci și asupra reducerii mirosului din gură;
 • creșterea și dezvoltarea normală a animalului de companie;
 • promovarea consumului de cantitate necesară de apă potabilă curată de către animale.

Veterinarii din SUA și Canada au observat că mâncarea pentru pisici Fest Choice satisface 98% din nevoile nutriționale ale animalelor de companie cu vârsta cuprinsă între 2 luni și 10 ani și peste. Acestea garantează menținerea sănătății animalului de companie, dar cel mai important, nu contribuie la dezvoltarea bolilor. Rețetele dietetice pentru obezele și animalele alergice la alimente, precum și pisicile sedentare, au câștigat un respect deosebit..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare de prima alegere (alegere festivă) pentru pisici