Mâncarea pentru pisici felix cucerește meritat consumatorii

Mâncare pentru pisici FelixPentru mulți oameni, o pisică a devenit sinonimă cu confortul casei. Acest animal, deși are o dispoziție pronunțată iubitoare de libertate, este foarte afectuos. Psihologii vorbesc de mult despre posibilitatea pisicilor ameliorează stresul psiho-emoțional

de la cei care îi mângâie.

Pentru mulți, pisicile au devenit membri ai familiei, deci sunt sensibile la alegerea mâncării..

Mâncarea Felix pentru pisici se află pe piața alimentelor pentru animale de companie de mult timp. Indiferent dacă este sau nu acolo, toată lumea poate stabili singur.

Compoziția hranei pentru pisici Felix

Compoziția hranei pentru pisici FelixPublicitate de mâncare felix pentru pisici sugerează că o astfel de hrană este utilă atât pentru animalele adulte, cât și pentru copii. Acest aliment poate fi consumat de pisici, pisici însărcinate și castrate, precum și de animale cu probleme gastro-intestinale..

Vorbim despre forma umedă a hranei pentru pisici Felix, chiar și bucăți de carne imaginare sunt vizibile acolo. De ce imaginar? Produsul conține doar 4% carne. Acest lucru se referă orice aromă - fie că este vorba de carne de pasăre, pește sau carne de vită.

La prima vedere, un conținut atât de redus de carne în hrana pentru pisici ar trebui să fie alarmant, dar vorbim despre cumpărarea de alimente de clasă economică.

Acest lucru vă permite să mențineți un preț accesibil pentru produs, produse similare din categoria premium pot conține până la 45% din componente care conțin carne.

În plus, hrana pentru pisici poate include următoarele:

 • minerale;
 • amelioratoare de vitamine și arome;
 • fibre vegetale și proteine.

Toate componentele enumerate sunt necesare pentru corpul animalului cu excepția potențierilor de aromă. Mulți oameni observă că pisicile sunt fericite să mănânce alimente Felix, deși abia mănâncă alte alimente. Acest lucru se datorează chiar aromelor care atrag animalele. Mănâncă cu poftă, rămânând sănătos vizual..

Procentul de aromă și de intensificare a aromei este neglijabil. Dacă nu utilizați zilnic astfel de produse pentru hrana animalelor, atunci acestea nu vor avea un efect negativ asupra sănătății animalului de companie. Consumul regulat de hrană pentru pisici Felix poate forma o dependență stabilă de un anumit aliment. Astfel de animale pot refuza ulterior să consume chiar și produse premium care au o compoziție naturală cu un procent mai mare de componente din carne..

Pe de altă parte, mâncarea Felix este mult mai sănătoasă pentru o pisică decât mâncarea de pe o masă umană. Acest tip de hrană este mai echilibrat pentru nevoile animalului de companie, nu conține cantități excesive de sare, dăunătoare animalelor în doze obișnuite pentru om. Soia este utilizată ca o sursă suplimentară de proteine ​​în astfel de produse. Proteinele vegetale nu sunt dăunătoare animalelor, fiind o sursă normală de energie, spre deosebire de calitatea discutabilă a cărnii și a făinii de oase din produsele producătorilor fără scrupule de produse de origine animală. Produsele Felix sunt fabricate de o companie de renume mondial, își prețuiește reputația și nu permite crearea de bunuri nedemne.

Producătorul Felix și comparația sa cu alte feed-uri

Producător de alimente pentru pisici FelixMâncare pentru pisici Felix face cunoscut Nestle. Din 1984, Purina a început să existe, specializată în producția de hrană pentru animale. Nestlé a cumpărat această organizație în 2001.

Același producător are și el 3 alte alimente populare pentru pisici:

 1. Planul Pro.
 2. Purina unul.
 3. Friskies.

Primii aparțin categoriei mai scumpe, iar cel de-al doilea are un cost mai mic decât felixul. Dacă comparăm furajele Felix cu produsele cu o categorie de preț similară de la alți producători, atunci este clar preferabil. Aceasta se bazează atât pe compoziție, cât și pe acțiunea finală.

În general, produsele pentru hrana animalelor de la Nestlé ocupă un loc bun pe piață - sunt diverse ca preț, sortiment, format și calitate. Feedul are un raport calitate-preț optim. Creșterea costurilor implică invariabil o creștere a compoziției componentelor care conțin carne și a altor substanțe utile.

Mâncarea pentru pisici Felix a câștigat rapid popularitate datorită calității sale acceptabile la un cost bugetar și a unei game variate. Gustul și proprietățile nutriționale ale felixului sunt reflectate de animalele de companie, sunt fericiți să mănânce astfel de alimente, rămân jucăuși și sănătoși.

Caracteristicile sortimentului

Sortiment de mâncare pentru pisici FelixO varietate de forme și arome ale hranei animalelor sunt reprezentate într-o singură marcă. Mâncarea pentru pisici Felix este prezentată nu numai sub formă de pliculețe de unică folosință cu diferite tipuri de carne, carne de pasăre sau pește.

Există mai multe alimente Felix care nu se deosebesc una de alta:

 • bastoane;
 • mancare la conserva;
 • bunătăți.

Fiecare dintre soiuri are o diviziune internă în funcție de tipuri și gusturi. Nestlé a lansat recent un nou produs sub marca Felix, care combină mâncarea uscată și delicatese.

Betisoarele umede sunt împărțite în 3 grupuri de arome:

 1. Pește (somon, păstrăv, cod).
 2. Carne (carne de vită, iepure, miel).
 3. Produse avicole (pui, curcan, rață).

Aceasta este o varietate incompletă de gusturi, există mult mai multe dintre ele. Există, de asemenea, o linie auxiliară de trei grupuri principale în combinație cu legume. Un sortiment de o lățime similară este, de asemenea, prezentat sub formă de conserve, care fac posibilă furnizarea animalelor cu hrană pentru pisici pentru mai mult de o masă..

Separat, merită evidențiată linia pentru pisoi, mai precis, prezența alimentelor în fiecare dintre categorii.

Acum produc 3 tipuri de alimente pentru pisicile felix din toate grupele de arome:

 1. În jeleu.
 2. Morișuri apetisante.
 3. Dublu delicios.

Felix Jelly are o textură mai moale. Mușcăturile apetisante sunt forma clasică a mâncării umede felix. Gama Double Yummy combină 2 tipuri de pește sau carne combinate într-un singur produs, de exemplu carne de vită și miel, păstrăv și somon.

Gustul compus este caracteristic și pentru cele 4 tipuri de delicatese felix. Astfel de alimente nu sunt principala dietă a animalelor, sunt destinate a fi tratate ca supliment.

Fiecare dintre cele 4 produse conține granule aromatice de 3 arome:

 1. Pui, curcan, ficat.
 2. Somon, cod, păstrăv.
 3. Carne de vita, pui si somon.
 4. Brânzeturi Edam, Gouda și Cheder.

Anterior, mâncarea porționată pentru pisici era produsă în tăvi, dar acum este dificil de găsit sau chiar imposibil pe piața CSI, dar alte produse devin din ce în ce mai populare datorită particularităților publicității.

Politica de publicitate

Mâncare pentru pisici Felix și recenzii ale consumatorilor despre elLAhrana pentru câini Felix este promovată activ și în presa scrisă, în lanțul de magazine și la televizor. În urmă cu câțiva ani, marca a dobândit o față strălucitoare - botul unei pisici alb-negru. În reclamele de televiziune, este prezentat ca un animal ușor arogant, dar afectuos. Vocea gândurilor pisicii, combinată cu personajul său original de desene animate, a atras rapid atenția proprietarilor de animale de companie, iar calitatea mâncării lui Felix a permis brandului să se îndrăgostească de animalele înseși..

În tipar, o pisică pe nume Felix este încă publicată într-o formă desenată, deși omonimul său în carne și oase a apărut deja la televizor..

Reclamele Felix sunt distractive, neagresive, dar nu mai joacă un rol atât de important ca la începutul formării brandului. Mâncarea Felix este deja cunoscută clienților și este vândută în multe lanțuri de magazine. În plus, potențialii cumpărători folosesc acum surse de internet și portaluri de recomandare pentru a selecta o varietate de produse..

Recenzii despre feedul Felix

Mâncare pentru pisici Felix și recenzii despre elFeedback-ul pozitiv de la proprietarii de animale de companie pentru hrana pentru pisici felix depășește în mod clar cele negative.

Acestea din urmă sunt caracteristice segmentului bogat al populației care își permite să cumpere produse alimentare premium pentru animalele de companie..

În opinia lor, 4% din carne sau pește conținut în produsele felix este extrem de mic. Oamenii cu bogăție pentru animalele de companie preferă să cumpere alimente bogate în componente din carne. Acest lucru afectează grav costul final al produsului, dar cu siguranță îmbunătățește calitatea hranei pentru pisici..

Orice medic veterinar va aproba hrana de calitate mai bună, deși nu toți proprietarii de animale de companie își pot permite aceste alimente pentru animale de companie.

În același timp, mulți medici veterinari observă nivelul ridicat de calitate al hranei Felix în raport cu concurenții din aceeași categorie de preț. Mulți medici de animale sunt de acord că Kitiket este semnificativ inferior hranei pentru pisici Felix. Același lucru, dar nu atât de explicit, se spune despre Whiskas. Ultimele alimente, precum Kitiket, nu vor fi consumate de fiecare pisică, chiar dacă nu este obișnuită cu produse premium scumpe..

Reacțiile comportamentale ale pisicilor și bunăstarea lor determină calitatea produsului. Proprietarii hranei pentru animale de companie felix declară că animalele lor de companie se bucură, arată sănătos, au dinți puternici și un strat strălucitor. Acesta este cel mai bun indicator al calității unui produs, chiar dacă acesta este clasa economică..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncarea pentru pisici felix cucerește meritat consumatorii