Recenzie despre mâncarea pentru pisici gourmet

Mâncarea gourmet este produsă de Purina. De aproximativ 30 de ani, ea produce diverse alimente pentru pisici și câini. Oamenii de știință nutriționali iau în considerare nevoile și preferințele animalelor.

Brandul Gourmet a fost dezvoltat în Franța. Este produs pentru pisici obraznice în mâncare. Aceste animale se disting printr-o atitudine specială față de mâncare, nu vor mânca de toate, dar chiar și cea mai pretențioasă pisică va adora bucățile gourmet gingașe și gingașe..

Clasa și compoziția furajelor

Mâncarea pentru pisici este împărțită în 4 clase:

 • Economie. Prețurile sunt cele mai mici, iar calitatea este adecvată. Conțin multă organe, aproape fără carne. Un procent mare sunt cerealele și proteinele vegetale. Sunt utilizate materii prime și ambalaje ieftine.
 • Premium. Prețuri și calitate medii. Există deja mai multe proteine ​​animale, deși proteinele vegetale sunt prezente..
 • Super premium. Este garantat că aceste alimente nu conțin coloranți și arome. Dar în ele până la 35% din carne, proteinele vegetale sunt aproape absente. Există, de asemenea, mai puține cereale. Mai multe vitamine, minerale, legume. Ambalare și închidere convenabile pentru a menține furajele închise.
 • Holistică. Hrana naturala de cea mai buna calitate. Nu este ușor să îl găsești în magazine. Se compune din carne naturală, legume și ierburi.
Mâncare gastronomică pufoasă
Mâncare gastronomică pufoasă

Conserve gastronomice pentru pisici aparțin clasei economice, dar compoziția este aproape de cea premium. În plus, forma umedă este mai bine absorbită, necesită mai puțină apă și este consumată mai bine de animale.

Economia nu înseamnă că totul este foarte rău. Doar că conține materii prime ieftine, o cantitate mică de proteine ​​animale, mai multe subproduse și cereale. Pot fi prezenți conservanți și amelioratori de aromă. Coloranții și aromele permise pentru consum în Uniunea Europeană sunt utilizate în Gourmet.

Datorită aromei și texturii delicate, mâncarea este adesea considerată premium, dar compoziția nu este atât de bună. Conține mai multe proteine ​​de origine vegetală. Puține vitamine, dar absența conservanților artificiali și periculoși oferă un avantaj față de alte furaje.

Compoziția furajelor:

 • carne și produse de prelucrare sau pește și produse de prelucrare de cel puțin 4%;
 • legume 4%;
 • vitaminele A, D, E;
 • iod, cupru, fier, mangan, zinc;
 • agenți de îngroșare;
 • zahăr;
 • culori și arome naturale.

În plus, conține aminoacizi, cereale.

În funcție de valoarea nutritivă a Gourmet:

 • umiditate 77-82%;
 • proteine ​​7-12%;
 • grăsimi 3-7%;
 • fibre 0,1-0,5%;
 • cenușă brută 1-3%.

Gama de numere depinde de feedul specific din colecția Gourmet.

Varietate de arome
Varietate de arome

Compoziția nu indică:

 • surse specifice de materii prime;
 • din ce plante provin extractul de proteine ​​și cât de mult;
 • există proteine ​​animale;
 • carnea și produsele procesate nu sunt nici ele specifice;
 • zahărul din furaje îl face mai puțin util.

Gourmet Gold are un șir lung, iar recenziile proprietarilor de pisici despre acesta sunt diferite. Adesea, proprietarii de animale de companie se plâng că animalele lor de companie nu mănâncă bine, iar când le dau Gourmet, mănâncă de toate. Recenzii negative de la proprietarii de pisici pentru care mâncarea nu se potrivește: există erupții cutanate, diaree, mâncărime.

Pentru hrănirea zilnică

Gama de alimente pentru animale de companie Gourmet include Gourmet Gold, Perle, Mon Petit, A la Carte. Este făcut numai pentru pisici adulte sănătoase..

Dar Gourmet are destule gusturi și diverse texturi. Pentru a mulțumi orice gourmet, compania produce alimente sub formă de pateu, bucăți de carne sau pește, pate cu umplutură. Fiecare colecție are propriul nume:

 • Gourmet Gold - pateuri și chiftele cu sos. Arome de pui, rață, iepure, ficat și pește. Ambalate în cutii.
 • Perle - fileuri de carne și pește la grătar. Curcan, pui, iepure. Fără amestecuri.
 • Mon Petit sunt plicuri mici care cântăresc doar 50 de grame. Conține drojdie. Există arome de carne de vită, miel, file de pește.
 • A la Carte - delicatese de la bucătar. Acesta este florentin cu somon, ratatouille cu curcan și legume, jardinje cu carne de vită, perlini cu pui și paste.
 • Umplutură delicată de aur - o noutate cu sos în interiorul pateului. Arome de pui, somon, ton și carne de vită.
Tratarea animalelor de companie
Tratarea animalelor de companie

Producătorul recomandă hrănirea pisicii de două ori pe zi folosind 3 cutii sau 4 plicuri. Acest aliment poate fi combinat cu uscat.

Particularitatea mâncării Gourmet este că este produsă exclusiv pentru pisici. Compania Purina produce pentru ei pateu, bucăți de carne sau pește în sos, chiftele în sos, fructe de mare.

Pe categorii de vârstă

Mâncarea este produsă numai pentru pisici de la un an, moderat active. Nu există gourmet pentru pisici, precum și pentru pisici mai în vârstă.

În ceea ce privește compoziția, pateul poate fi utilizat pentru pisicile mai în vârstă, deoarece este mai ușor de mestecat. În această formă sunt conținute mai multe proteine, ceea ce va ajuta un animal de companie în vârstă să rămână activ. Vitamina D întărește oasele, potasiul îmbunătățește funcția inimii.

Pisoii mănâncă bine și acest aliment, dar compoziția nu este potrivită pentru un organism în creștere. Cei mici au nevoie de o substanță bine echilibrată, care să conțină toate substanțele necesare dezvoltării. Deja un pisoi mai în vârstă poate fi hrănit cu conserve, completând dieta cu vitamine și minerale.

Pentru hrănire restricționată

Mâncare completă Purina Gourmet a fost creată pentru pisici rafinate, capricioase în mâncare, pentru cei care sunt pretențioși în mâncare. Poate de aceea este atât de popular. Și chiar și o compoziție slabă nu este un obstacol dacă trebuie să hrănești o pisică cu un apetit slab..

Nu există o linie specială pentru pisicile sterilizate, dar păianjenii sunt bine. Biții conțin mai puțini carbohidrați și grăsimi, ceea ce va împiedica animalul de companie să câștige excesul de greutate. Și pisicile și pisicile sterilizate sunt susceptibile la acest lucru, deoarece după operație fondul hormonal se rătăcește.

Dacă pisica este inactivă și îi place să se întindă, conservele cu sos i se vor potrivi. Există un conținut redus de calorii, astfel încât animalul de companie nu se va îngrașa. De asemenea, fructele de mare vor fi utile datorită compoziției sale alimentare..

Hrană pentru animale active
Hrană pentru animale active

Mâncarea gourmet este mai potrivită pentru pisicile active. Mai ales pateuri cu bucăți de carne în interior și o umplutură fragedă de sos. Au mai multe proteine, ceea ce oferă animalelor energie..

Pentru pisicile însărcinate și care alăptează, este necesară o porție mai mare. Pentru a obține nutrienții de care aveți nevoie, trebuie să vă consultați medicul veterinar. El te va ajuta să faci o dietă.

Hrană vindecătoare

Purina produce furaje medicinale numai de marca ProPlan. Au alimente dietetice, concepute de medicul veterinar, pentru animale bolnave și care se recuperează. Sunt disponibile sub formă uscată și umedă. Aparțin clasei super-premium. Produs după rețete speciale potrivite pentru diete.

Nu există hrană medicinală în linia Gourmet.

Recomandări de hrănire

Potrivit medicilor veterinari, mâncarea gastronomică nu este recomandată pentru consum separat. Este scăzut în vitamine și minerale, cu o cantitate normală de proteine ​​și grăsimi. Îl puteți combina cu furaje naturale. Mâncarea umedă este mai sănătoasă decât cea uscată, nu ai nevoie de multă apă.

De obicei pisicile mănâncă bine mâncarea Gourmet. Este necesar să treceți la el treptat, precum și la orice alimentare nouă. Dacă apar reacții alergice sau tulburări digestive, furajul trebuie înlocuit.

Pentru pisoi
Pentru pisoi

Deoarece alimentele sunt de clasă economică, conțin puține proteine ​​animale, proteinele vegetale sunt mai puțin digerabile, iar pisica nu se înghesuie singură. În acest caz, trebuie fie să îi oferiți în plus carne fiartă, fie să creșteți doza de furaje. Mai ales pisici mari. Dar cât de profitabil va fi pentru proprietar din punct de vedere material, depinde de el să decidă.

Puteți combina Gourmet cu mâncare uscată pentru o saturație mai completă.

Argumente pro şi contra

Mâncarea gourmet pentru pisici are avantaje și dezavantaje.

Avantaje:

 • furaj complet, conține o doză normală de proteine ​​și grăsimi;
 • pisicile îl mănâncă cu plăcere;
 • varietate de gusturi și texturi;
 • preț accesibil;
 • complet gata de utilizare, mai bine absorbit decât uscat;
 • porții și borcane, mâncarea nu va rămâne deschisă.

Dezavantaje:

 • puține vitamine și minerale în compoziție;
 • proteine ​​predominant vegetale, nu animale;
 • fără linie pentru pisici, spayed și pisici cu digestie sensibilă;
 • prezența zaharurilor, conservanților;
 • compoziția nu este complet dezvăluită.

De asemenea, puteți spune că pateții nu diferă în compoziție de păianjeni. Vor fi foarte bune ca o delectare..

Concluzie

Proprietarii notează buna mâncare a hranei. Acest soi va cuceri orice pisică. Chiar și cea mai sofisticată persoană poate alege un fel de mâncare care i se potrivește. Mâncarea umedă conține multă apă, care este mult mai bună pentru digestie. Cu toate acestea, în ceea ce privește compoziția vitaminelor, mâncarea Gourmet este slabă, prin urmare este necesar să se completeze dieta pisicii.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Recenzie despre mâncarea pentru pisici gourmet