7 Stele rusești iubitoare de câini

Un câine este un prieten loial și devotat. Se întâlnește cu proprietarul la ușă, așteaptă cu răbdare momentul să meargă, arată cu o înțelegere, dă bucurie cu amuzamentele ei amuzante. Multe vedete rusești au câini. Animalele de companie devin membri ai familiei. În același timp, se întâmplă tot mai des ca stelele să nu nască animale de rasă pură, ci să ia câini din adăposturi.

Khabensky

Konstantin Khabensky și-a găsit draga într-un adăpost pentru animale fără adăpost. Acesta este un amestec obișnuit cu o poreclă amuzantă și drăguță Frosya. Câinele era bolnav și foarte speriat. Animalul s-a temut mult timp de întuneric. La început, Konstantin a mers chiar la filmare cu Frosya pentru a-și câștiga încrederea, iar noaptea a lăsat luminile aprinse pentru ea.

Bezrukov

Preferatul lui Sergei Bezrukov este buldogul francez Polly. Actorul publică în mod activ fotografii cu Polly, iar fanii săi adoră fața amuzantă de câine. Polly a jucat chiar și într-un film produs de Serghei Bezrukov. Polly mergea cu actorul la platou în fiecare zi.

Victor Gusev

Victor Gusev și soția sa Olga sunt activiști pentru drepturile animalelor. Aceștia oferă asistență adăposturilor, participă la proiecte de voluntariat și duc ei înșiși animalele acasă. Acum au patru câini și toți sunt fie găsiți, fie luați din adăpost. Există casele de vară pentru câini și case calde și încălzite pentru iarnă lângă casa de la țară a comentatorului. Cu toate acestea, câinii preferă să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în casa proprietarului..

Olga ridică deseori animale fără stăpân. Odată ce Victor chiar a început să-și facă griji că sunt prea mulți câini. Iar când Olga a adus un alt câine, i-a dat porecla Dynamo (în onoarea echipei de fotbal). Victor nu a putut să refuze, câinele a rămas la casa lor. Pe lângă câini, casa lui Gusev are mai multe pisici luate de pe stradă..

Kharlamov

Familia Kharlamov are doi câini. American Toy Fox Terrier Patrick și Basenji Bruce. Bruce este un câine american care latră. Basenji sunt liniștiți și calmi prin natura lor. Patrick este foarte jucăuș și agil. Cu toate acestea, câinii găsesc un limbaj comun. Pe Instagram, showman-ul a postat o fotografie în care câinii dorm chiar în apropiere. Christina, soția lui Garik, recunoaște că visează la un al treilea câine.

Cântăreți

Preferatul lui Pevtsov este câinele Tinei. Ea și soția sa au luat-o din adăpost. La început, Dmitry nu a fost prea inspirat de idee, gândindu-se la cine ar fi responsabil pentru mers. Cu toate acestea, nu și-a putut refuza soția. Acum un prieten fidel și de încredere locuiește cu ei în casă. Mersul cu Tina s-a transformat într-o distracție plăcută. Când fiul actorului Elisei era foarte tânăr, Tina l-a protejat, nu i-a permis să se târască în teritoriul interzis.

Lazarev

Serghei Lazarev este în favoarea faptului că are câini cani și să le ofere oportunitatea unei vieți mai bune.

Povestea întâlnirii cu Sergei și Daisy - un cățeluș alb și negru fermecător - este foarte emoționantă. Artista a văzut câinele în timp ce filma pentru un proiect social într-unul din adăposturi. Această întâlnire a devenit un punct de reper pentru amândoi. După ea, Serghei nu a putut uita cățelușul și a luat curând câinele din adăpost.

Daisy este foarte plictisită când proprietarul pleacă în turneu. Prin urmare, cântăreața vorbește afectuos cu câinele în timpul apelului video. Daisy îl recunoaște pe proprietar și latră fericit ca răspuns. Nu cu mult timp în urmă, Daisy avea un prieten - un câine pe nume Fox. De asemenea, este din orfelinat. Pe blogul său de Instagram, cântărețul postează adesea fotografii cu preferatele sale acasă și la plimbări..

Sergey Lazarev a deschis primul magazin din Moscova de deserturi speciale fără zahăr pentru animale de companie.

Yarmolnik

De-a lungul anilor, Leonid Yarmolnik a avut câțiva câini simultan. Acum sunt trei dintre ei: Scottish Terrier Solomon, teckelul de iepure Zosia și mongrelul Dusya. Cârcota a fost ridicată de fiica lui Leonid, Sasha. A văzut un cățeluș într-o cutie lângă metrou și nu a putut să meargă pe lângă el.

Leonid Yarmolnik luptă activ pentru drepturile animalelor fără adăpost. Este unul dintre președinții Consiliului de administrație al Fundației Giving Hope. Aceasta este Fundația internațională de caritate pentru ajutorarea animalelor fără adăpost. Membrii săi caută proprietari pentru animale fără adăpost, câini de casă și pisici pentru supraexpunere temporară, tratament financiar și nutriție a animalelor. Mulți actori și vedete din scena rusă susțin proiectul, participă la filmarea videoclipurilor sociale, organizând expoziții.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 7 Stele rusești iubitoare de câini