Excel 8 în 1 vitamine pentru câini: o descriere a produselor vitaminice

Cum să alegi vitaminele pentru câiniAnimalele noastre de companie au nevoie de alimente hrănitoare. Dacă dieta animalului este echilibrată, bogată în vitamine și minerale, atunci corpul său se va putea dezvolta normal. Ce oferă producătorii moderni de preparate vitaminice pentru animale? Vom lua în considerare cele mai populare produse vitaminice pentru câini Excel 8 în 1, descriem principalele proprietăți și caracteristici ale acestora..

Vitamine de calitate Excel

Mulți crescători de câini sunt familiarizați produse ale companiei americane Brevers, deoarece este specializat în suplimente de sănătate pentru animale de companie. Vitaminele pentru câini Excel 8 în 1 sunt foarte solicitate, sunt bune deoarece sunt potrivite pentru câinii de toate rasele, de diferite vârste în multe situații și probleme. Există mai multe tipuri de instrumente în sortimentul Excel:

 • Multivitamine 8 în 1 Excel pentru pui;
 • Excel 8 în 1 cu conținut ridicat de calciu;
 • 8 în 1 Excel Multivitamin pentru câini adulți;
 • 8 în 1 Excel Multivitamin pentru rase de câini mici;
 • 8 în 1 Excel Multi Vitamin Senior pentru câini seniori;
 • 8 în 1 Excel Mobile Flex +;

În această serie există și alte produse ale unei cunoscute companii americane care dau rezultate bune după ce le-au folosit în dieta câinilor. Trebuie remarcat faptul că toate nu sunt droguri, prin urmare, nu vor putea afecta în mod semnificativ sănătatea sau aspectul animalului de companie. În acest caz, are nevoie de ajutorul unui medic veterinar. Acestea sunt create astfel încât animalul să se poată dezvolta pe deplin, în ciuda mediului nefavorabil, predispoziție la diferite boli și ereditate potențială. Să luăm în considerare mai multe tipuri de vitamine Excel cele mai populare.

8 în 1 Excel Multivitamine pentru pui

Suplimente vitaminice pentru câiniAcest instrument se bazează pe o formulă personalizată. Conține peste o duzină de vitamine și 10 minerale necesare într-o perioadă de creștere intensă a câinilor și dezvoltare sănătoasă. este el are un gust și miros plăcut de lapte. O astfel de întreținere este necesară pentru dezvoltarea corectă a dinților catelului și a oaselor puternice. Excel conține, de asemenea, antioxidanți, vitaminele E și C pentru a întări sistemul imunitar. Acizii grași Omega-3 și DHA ajută corpul cățelușului să absoarbă mai bine vitaminele liposolubile. Compoziția acestui complex Excel este excelentă pentru câinii însărcinați și care alăptează..

8 în 1 Excel bogat în calciu

Aceste vitamine sunt unice prin compoziția lor, deoarece sunt îmbogățite cu calciu, fosfor și vitamina D. Cantitatea lor este potrivită în mod optim pentru o bună asimilare a mineralelor care intră în organism. Se recomandă să se dea acest complex animalului pe tot parcursul vieții sale. El e foarte important cu un schelet puternic de câine și sarcini grele în anumite condiții. O nevoie acută de calciu și vitamina D apare atunci când se formează oasele, se schimbă dinții, după leziuni și în timpul alăptării, precum și în alte cazuri. Dozajul produsului este selectat individual.

8 în 1 Excel Multivitamin pentru adulți câini

Acest complex vitaminic a fost special formulat pentru a susține sănătatea animalelor de companie adulte. Cu ajutorul său, puteți suplini lipsa de minerale și vitamine din dieta câinilor. Se recomandă administrarea acestuia animalului în perioada primăvară-iarnă pentru prevenirea deficitului de vitamine. Se recomandă administrarea medicamentului zilnic dacă alimentația câinelui este dezechilibrată. Va ajuta la îmbunătățirea metabolismului. Principala caracteristică a Excel este naturalețea sa, inclusă în formulă, naturalețea compușilor. La producerea complexului de vitamine se utilizează următoarele:

 • făină de pește și carne;
 • drojdie;
 • tărâţe;
 • uleiuri vegetale;
 • lapte praf și alte ingrediente naturale.

Multivitamine Excel 8 în 1 pentru rase de câini mici

Aceste vitamine sunt destinate câinilor mici pentru a umple golurile dietetice la câinii de rasă mică. Compoziția produsului conține antioxidanți, aminoacizi, vitamine, oligoelemente, precum și vitale acizi grasi omega-3. Combinația de dozare și compoziție este calculată luând în considerare nevoile fiziologice ale raselor de câini pitici. Dezvoltatorii acestui complex au încercat să se concentreze pe sprijinirea sistemului nervos al animalelor de companie mici..

Caracteristicile vitaminelor 8 în 1 Excel

Complex vitaminicOricare dintre substanțele de la producătorul acestor vitamine sunt catalizatori universali. Acestea sunt implicate în toate procesele metabolice importante din corpul animalelor. Experții consideră că nici cea mai echilibrată dietă a unui câine domestic nu poate oferi corpului animalului tot ce este necesar în perioada de creștere activă și în timpul activității fizice.

Lipsa vitaminelor în perioada de dezvoltare activă sau într-o zonă cu o ecologie nefavorabilă poate afecta negativ sănătatea animalului de companie. Din acest motiv, animalele au nevoie de surse suplimentare de vitamine. În special o mulțime de vitamine sunt necesare pentru câinii însărcinați și în momentul hrănirii puiilor. La câinii mai în vârstă, necesitatea unui complex vitaminic crește, de asemenea, deoarece, din cauza vârstei, procesele metabolice din corpul lor încep să încetinească..

Toate vitaminele 8 în 1 Excel sunt proiectate pentru prevenirea diferitelor boli și stimularea imunității. Cu ajutorul lor, puteți îmbunătăți starea pielii și a părului animalelor, în pregătirea expozițiilor.

Compania își produce produsele pentru animale de peste 100 de ani. Este de înaltă calitate și profesionalism. Specialiștii producătorului sunt conștienți de faptul că o condiție importantă pentru o ședere fericită și prosperă în familia unui animal de companie este îngrijirea sănătății sale..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Excel 8 în 1 vitamine pentru câini: o descriere a produselor vitaminice