Facțiunea asd 2: cum se utilizează pentru câini

Fracția ASD 2În medicina veterinară, remedii homeopate sunt adesea folosite. Sunt considerați mai eficienți în combaterea afecțiunilor. Și, de asemenea, aduc un prejudiciu minim corpului animalului. Unul dintre aceste medicamente este ASD-2.

Descriere, compoziție și formă de eliberare

ASD-2 este un lichid, de regulă, de culoare galben deschis, ușor cu o nuanță maroniu. Are un miros înțepător și un gust neplăcut. Medicamentul este ambalat în recipiente de 10, 20, 50, 100, 200 ml. Medicamentul este produs de trei fabrici. Medicamentul se obține prin distilarea uscată a cărnii și a făinii de oase. În plus, conține compuși cu o grupare sulfhidril activă, acizi carboxilici, derivați de amine alifatice, hidrocarburi alifatice și ciclice și apă.Fracția ASD 2

Știați? ASD sau antisepticul-stimulant al lui Dorogov a fost produs din 1947.

Proprietăți biologice

ASD-2 îmbunătățește digestia, accelerează absorbția nutrienților, susține activitatea inimii și a vaselor de sânge. Componentele sale activează creșterea stocurilor tinere. De asemenea, medicamentul îmbunătățește imunitatea, îl face mai rezistent la diferiți viruși și bacterii.

Remediile homeopate includ și medicamente „Fospasim” și „Veracol”.

Indicații de utilizare

Medicamentul este prescris câinilor în caz de detectare:

 • abateri în activitatea tractului gastro-intestinal;
 • probleme cu sistemul genito-urinar;
 • încălcări ale sistemului respirator;
 • prezența bolilor de piele.
CâineMedicamentul este, de asemenea, necesar pentru recuperarea mai rapidă a bolilor grave..

Mod de administrare și dozare

În funcție de motivul pentru care este necesară utilizarea ASD Fraction 2 pentru câini, doza sa depinde. Deci, dacă trebuie să accelerați creșterea animalelor tinere, atunci este suficient 0,1 ml pe kilogram de greutate corporală pe zi. Se ia din două în două zile timp de una sau două luni, în funcție de dezvoltarea animalului. Dacă este necesar să se depășească problemele cu stomacul animalului de companie, atunci pentru rasele mari de câini este suficient 2 ml o dată pe zi. Pentru pui și rase mici, doza trebuie calculată în funcție de greutatea lor. Durata tratamentului este de cinci zile.

Va fi interesant să știți: cum să alegeți un tuns câine, ce furminator, de ce pantofi de câine și cum să faci model de salopetă de câine.
Apoi iau o pauză de câteva zile și repetă cursul din nou până când animalul de companie este complet recuperat. Ca adulți câini, iar puii ar trebui să ia ASD-2 pentru câini în formă diluată înainte de mese, cu 15 minute înainte de mese. Se recomandă administrarea medicamentului în timpul hrănirii de dimineață, astfel încât medicamentul să fie mai bine absorbit în organism. Este recomandat să diluați medicamentul în 40 ml de apă sau lapte sau să-l amestecați cu o cantitate mică din vasul preferat..
Știați? Inițial, ASD a fost dezvoltat pentru tratamentul cancerului la animale..
Fracția ASD 2În lupta împotriva bolilor precum cancerul, dați fracțiunea ASD 2 câine nevoie de patru ori pe zi, la oră (la 8, 12, 16 și 20).

Precauții și instrucțiuni speciale

Respectați regulile de bază ale igienei proprii atunci când intrați în contact cu medicamentul: spălați-vă mâinile înainte și după; evitați contactul cu ochii, caz în care clătiți cu apă; nu mâncați alimente în timp ce lucrați cu medicamentul. Medicamentul are o proprietate specială: își schimbă caracteristicile la contactul cu aerul. Prin urmare, atunci când utilizați ASD Fraction 2 pentru câini trebuie să vă amintiți următoarele nuanțe în instrucțiunile de utilizare:

 1. Scoateți partea centrală a capacului de protecție metalic de pe flacon.
 2. Luați o seringă obișnuită și introduceți acul în flacon prin dopul de cauciuc.
 3. Întoarceți recipientul și trageți doza necesară de substanță în seringă.
 4. Scoateți seringa fără mișcări bruște.
 5. Scufundați-l într-un recipient pregătit cu apă sau lapte fără a scoate acul.
 6. Injectați ușor conținutul seringii în lichid.
 7. Agitați conținutul paharului, dar nu viguros.
 8. Poate fi dat unui animal de companie.
Important! Faceți totul calm, încet, nu permiteți formarea de spumă.
Câine

Contraindicații și efecte secundare

În timpul testării medicamentului, s-a observat că, cu utilizarea prelungită, este posibilă îngroșarea sângelui. Prin urmare, dacă animalul dvs. de companie are probleme cu coagularea sângelui, acest lucru este valabil mai ales câini la bătrânețe, monitorizați cu atenție starea de sănătate a animalului dvs. de companie. Manifestarea altor efecte secundare și fenomene nu a fost găsită cu respectarea strictă a instrucțiunilor.

afla, de unde să începi antrenamentul câinilor, ce agilitate și cum să faci canisa de câine.

Termenul și condițiile de depozitare

Medicamentul este depozitat într-un loc cald cu o temperatură de +4 până la +35 ° C și departe de lumina soarelui. Producătorul a stabilit o dată de expirare de 4 ani de la data eliberării medicamentului. Dacă sticla este deschisă, durata de valabilitate se reduce la două săptămâni..

Important! Nu utilizați ASD-2 fără etichetă, cu impurități adăugate, expirată.
ASD-2 este un asistent universal în lupta împotriva afectiuni nu numai la câini, dar și la animale. Deoarece medicamentul este fabricat din ingrediente naturale, este absolut sigur pentru animal. Singurul dezavantaj este mirosul înțepător și gustul neplăcut..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Facțiunea asd 2: cum se utilizează pentru câini