Hrana pentru câini fără cereale

În ciuda faptului că de-a lungul a sute de ani, câinii s-au transformat din animale sălbatice în animale de companie, sistemul lor digestiv nu s-a schimbat - sunt încă prădători. Prin urmare, mâncarea cea mai tipică pentru ei este carnea și, de preferință, fără impurități. Dar, în lumea modernă, nu toți proprietarii își pot permite să cumpere carne în fiecare zi, iar mâncarea uscată din fabrică vine în ajutor..

Sunt mai ieftine decât carnea, au o compoziție bună și conțin deja toate vitaminele și mineralele necesare. Dar cea mai mare parte a furajelor conține un ingredient care neagă toate beneficiile - cerealele și derivații săi. Câinii practic nu asimilează cerealele și, prin urmare, este imposibil să numim cereale înlocuitori deplini pentru componentele cărnii. Acest supliment este destinat numai pentru a reduce prețul produsului finit, deoarece este o sursă ieftină de calorii..

Câinii mănâncă alimente uscate

O alternativă este hrana pentru câini fără cereale - o dietă care conține 50-80% carne și componente din carne și este complet lipsită de cereale. Este vorba despre astfel de fluxuri despre care vom vorbi astăzi..

Ce este furajul fără cereale?

După cum sugerează și numele, nu există cereale în compoziția acestor alimente și nu numai grâul strică imaginea - orezul, porumbul, orzul și alte cereale consumate de oameni nu sunt mult mai sănătoase pentru câini..

Pe piață există alimente uscate din clasa holistică, în care grâul sau orzul au fost înlocuite cu păsări de curte, pește, carne și măruntaie. De asemenea, în compoziția unor astfel de furaje există legume concepute pentru a îmbogăți dieta animalului cu fibre. Holistic conține ierburi, rădăcini și fructe pentru a vă ajuta câinele să obțină vitaminele cel mai natural din alimente.

Dar atuul lor principal este carnea și componentele din carne. Dar există și o nuanță - alimentele de acest nivel includ organe organice extrem de utile (ficat, plămâni, stomac) și țesuturi conjunctive (cartilaj și componente proteice ale sângelui).

Pug și mâncare uscată

Pe lângă holistică, există și o hrană pentru câini fără cereale super premium. În astfel de meniuri, cerealele sunt înlocuite cu legume mai sănătoase - cartofi, cartofi dulci, dovleac etc. Acest lucru, desigur, este mai bun decât materialele de umplutură pentru cereale, dar inferior componentelor cărnii în ceea ce privește valoarea nutrițională și digestibilitatea. Cel mai adesea, acest aliment fără cereale este cumpărat pentru câinii cu alergii alimentare sau cu intoleranță la gluten..

De ce ai nevoie de hrană pentru câini fără cereale?

Eliminarea cerealelor din dieta câinelui este una dintre barierele în calea îmbunătățirii proprietăților nutriționale ale alimentelor și asigurării sănătății, longevității și formei fizice excelente. Principalul beneficiu al unei diete fără cereale este indicele său glicemic scăzut, care reduce riscul uneia dintre cele mai frecvente boli, obezitatea. În plus, formula fără cereale (fără gluten) elimină supărările digestive și alergiile alimentare la câini.

Pe lângă beneficiile evidente, acest tip de hrană este necesar pentru animalele active care cheltuiesc o cantitate uriașă de energie. Aceștia sunt câini de serviciu, animale care trăiesc pe stradă iarna (santinele și santinelele) și doar animale de companie care au o plimbare lungă cu activitate fizică ridicată. Grâul nu este capabil să furnizeze o astfel de cantitate de energie și, prin urmare, se folosește hrană fără cereale, care este mult mai hrănitoare.

Câine activ

Conducători de vârf

Există multe rații pe piață care sunt pline de cuvintele „fără cereale”, dar numai câteva dintre ele pot fi atribuite hranei pentru animale care nu conțin cereale. Trăsătura lor distinctivă este întotdeauna prețul - un produs, chiar și jumătate format din carne naturală, nu poate fi ieftin - costul principal al rației va fi ridicat în comparație cu furajele convenționale, care conțin două sau mai multe tipuri de cereale. Dar există mărci care produc hrană de top fără cereale de mulți ani:

  • Orijen Este un produs al companiei canadiene Champion Petfoods, care se angajează să producă hrană pentru animale adecvată din punct de vedere biologic. Aceasta înseamnă că toate ingredientele utilizate pentru a crea dieta sunt caracteristice nutriției câinilor în natură, ca să spunem așa, în natură. În plus - ingredientele canadiene de cea mai înaltă calitate fac din această mâncare pentru câini o alegere excelentă pentru hrănirea zilnică..
  • Acana - un produs de aceeași preocupare. Potrivit producătorului, orice hrană pentru câini Akana fără cereale este fabricată numai din produse proaspete adecvate consumului uman. Aceasta înseamnă că este exclusă conservarea materiilor prime, înghețarea sau alte procese concepute pentru a preveni ruperea produsului. De asemenea, accentul este pus pe câmpul liber - toate animalele a căror carne este folosită în hrana animalelor sunt crescute prin agricultură verde și nu sunt ținute în țarcuri sau tarabe.
  • Pronatură Este ideea PLB International, o companie canadiană deținută de o familie care produce hrană pentru animale de mulți ani. Credo-ul companiei este „Îți cunoști animalul de companie”. Trucul acestui aliment este utilizarea unei surse de carne - acest lucru vă permite să evitați alergiile și să alegeți alimentele pentru intoleranțe alimentare individuale..
  • Merge! Natural - Hrană pentru câini fără cereale din Canada, creată de specialiștii Petcurean. De aproape 20 de ani, această plantă dezvoltă și produce hrană holistică pentru câini de înaltă calitate. Materiile prime utilizate sunt supuse controlului calității, precum și verificate pentru prospețime și puritate chimică - pesticidele din legume sau antibioticele din carne nu sunt acceptabile. Datorită standardelor ridicate de producție, rațiile acestui brand au devenit populare în întreaga lume..
  • Grandorf - rezultatul muncii comune a profesioniștilor italieni și belgieni în domeniul nutriției animalelor. Hrana fără cereale a acestui brand este produsă în Italia de Monge &C SpA, precum și în Belgia de către United Petfood Producers NV. Carnea de înaltă calitate și ingredientele suplimentare fac ca acest aliment să fie de dorit în vasul oricărui câine - este garantat că va fi pe gustul său!
  • Farmina - seria N&D GrainFree a acestui producător este deja ferm stabilit în viața de zi cu zi a multor proprietari de câini cărora le pasă de sănătatea animalului lor de companie. Fabricile din Brazilia, Italia și Serbia produc alimente din cea mai bună carne, legume, fructe și ierburi pentru a menține un câine care își mănâncă produsul sănătos și plin de energie pe tot parcursul vieții sale. Hrana pentru câini fără cereale Farmina este o garanție pentru o bunăstare excelentă și un aspect excelent al animalului dvs. de companie!
  • Arden grange Este un produs al companiei britanice cu același nume, situat în orașul Elbourne. Fondatorii fabricii au început cu reproducerea câinilor ciobănești, dar mai târziu au devenit atât de duși de rețete alimentare pentru câinii lor, încât au decis să producă alimente de înaltă calitate pentru vânzare. Așa a apărut mâncarea uscată Arden Grange - diete holistice bogate în proteine, concepute pentru a oferi corpului câinelui tot ce are nevoie..
  • Bozita naturals - Furaje suedeze fără cereale produse de o plantă cu mai mult de un secol de istorie. Datorită standardelor ridicate de producție, precum și a legilor suedeze exigente, acest feed este excepțional de bun - toate produsele sunt atent selectate, iar furnizorii sunt verificați de multe ori înainte de a-și livra materiile prime pe liniile de producție. Datorită acestei abordări și a scrupulozității, compania lui Bozita este cunoscută astăzi în toată lumea..
  • Wolfsblut - Calitate germană pentru toți câinii. Rețetele pentru acest feed sunt dezvoltate de laboratoare de top din Europa, iar producția în sine se află în Germania. Compoziția bună și lipsa boabelor fac din acest aliment o alternativă excelentă la mâncarea super premium mai ieftină și de calitate inferioară..
  • Grija Brit - Mâncare cehă produsă de VAFO PRAHA. Deși acesta nu este un aliment holistic, ci o clasă puternică super-premium, puteți vorbi despre calitate și valoare nutrițională ridicată - orice rație din seria Care este un aliment pentru câini fără cereale care conține cartofi dulci sau cartofi ca sursă de carbohidrați..

În plus față de această listă, există mult mai multe companii care produc rații fără cereale - le-am considerat doar pe cele mai populare care pot fi văzute pe rafturile a aproape orice magazin de animale de companie din țară..

Furaj fără cereale Wolfsblut

Sperăm că scurta noastră prezentare generală vă va ajuta să alegeți dieta potrivită pentru animalul dvs. de companie și dorim doar să vă reamintim încă o dată - orice aliment fără cereale pentru câinii din clasa holistică este aproape un aliment ideal, care nu necesită hrană suplimentară cu vitamine, minerale și alte substanțe utile. Treceți la holistică cu prima ocazie, iar prietenul dvs. cu patru picioare va fi extrem de recunoscător pentru mâncarea bună.!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru câini fără cereale