Blohnet pentru câini

BlochNet este un medicament care ajută la protejarea câinelui de paraziți externi. Medicamentul, dezvoltat de angajații companiei rusești "Astrafarm", este extrem de eficient, deoarece combină patru componente active. Medicamentul ajută la scăderea rapidă a puricilor, căpușelor și a altor ectoparaziți, precum și la prevenirea infestării acestora. Poate fi utilizat pentru câini de toate rasele.

BlokhNet pentru câini

Picăturile BlochNet sunt un lichid uleios galben deschis. Ambalat în flacoane din polimer cu un accesoriu pentru pipetă. Acestea sunt echipate cu un capac filetat și, prin urmare, sunt mai ușor de utilizat decât pipetele de unică folosință. În farmacii, picăturile BlochNet sunt vândute în patru versiuni diferite: 1, 2, 3 și 4 ml pentru câinii de diferite categorii de greutate.

Pulverizarea este prezentată extern sub forma unui lichid limpede, incolor. Poate fi prezentă o nuanță galben deschis. Pentru umplere, se folosesc sticle de polimer, care sunt echipate cu un cap de pulverizare pentru o aplicare ușoară.

Când depozitați medicamentul, trebuie să respectați câteva reguli simple:

 1. Temperatura aerului ar trebui să fie pozitivă, dar nu mai mare de 25 de grade Celsius.
 2. Lichidul medicinal trebuie localizat departe de alimente și furaje, deoarece conține substanțe toxice.
 3. Nu permiteți pătrunderea directă a soarelui în flaconul cu medicamente.
 4. Nu depozitați medicamentul lângă surse de căldură.

Notă! În timpul transportului, înghețarea picăturilor pe termen scurt este permisă. Acest lucru nu afectează proprietățile și acțiunea agentului antiparazitar..

Compoziție și acțiune

BlokhNet este un medicament unic de acest gen. Particularitatea sa constă în faptul că dezvoltatorii au reușit să combine 4 componente active în medicament, dar în același timp concentrația fiecărei substanțe a fost calculată cu atenție. Datorită acestui fapt, medicamentul distruge în mod eficient paraziții externi, dar nu provoacă iritații sau alte disconforturi la animale. Ajută la scăderea puricilor, păduchilor, căpușelor și păduchilor, precum și la protejarea împotriva țânțarilor, care pot transporta boli infecțioase periculoase..

BlokhNet pentru câini

Componentele active ale medicamentului sunt:

 • Fipronil. Face parte din mulți agenți antiparazitari. Principiul său de acțiune este blocarea receptorilor din artropode. Drept urmare, sistemul nervos al paraziților încetează să funcționeze corect, ceea ce duce la paralizie și moarte..
 • Benzil benzoat. Are un efect acaricid pronunțat, adică distruge căpușele. Particularitatea substanței este că pătrunde prin acoperirea chitinoasă a paraziților și, prin urmare, afectează căpușele în toate etapele de dezvoltare.
 • Yuvemon. Provoacă anomalii de dezvoltare la paraziți care se află în stadiul larvelor sau al ouălor. Datorită acțiunii acestei substanțe, BlochNet distruge puricii și păduchii în toate etapele de dezvoltare..
 • Dietiltoluamidă. Oferă protecție animalului împotriva insectelor care suge sânge.

Aproape toate componentele se acumulează în stratul superior al epidermei, glandelor sebacee, lână, dar în același timp nu intră în sânge și nu au un efect negativ asupra ficatului și a altor organe.

Indicații de utilizare

Conform instrucțiunilor, atât picăturile BlokhNet, cât și spray-ul sunt utilizate pentru câini în următoarele cazuri:

 • cu entomoze cauzate de păduchi, purici sau păduchi;
 • cu scabie la ureche;
 • când este infectat cu acarieni sarcoptici;
 • la suptul căpușelor ixodide.

Medicamentul este, de asemenea, excelent pentru protejarea unui animal de ectoparaziți. Principalul pericol al paraziților externi este că sunt purtători de boli infecțioase. În plus, datorită mâncărimii, animalele de companie pieptănă puternic zonele afectate, ceea ce poate provoca răni purulente, procese inflamatorii ale pielii și alte probleme de sănătate..

Minciunile câinilor

Notă! Pentru o protecție fiabilă, producătorul recomandă combinarea utilizării picăturilor și a spray-ului.

De asemenea, medicamentul poate fi utilizat pentru a proteja animalele de țânțari..

Costul

Picăturile BlochNet din farmaciile online au aproximativ următoarele prețuri:

 • 1 ml - de la 90 de ruble;
 • 2 ml - de la 125 de ruble;
 • 3 ml - 155 ruble;
 • 4 ml - de la 200 de ruble.

O sticlă de pulverizare va costa 230-260 ruble.

Cum se aplică

Caracteristicile utilizării și aplicării medicamentului depind de forma de eliberare.

Picături spot-on

Este necesar să aplicați picături BlochNet pe piele în zona greabănului, astfel încât animalul să nu poată linge lichidul medicinal. Dacă câinele este mare, acesta trebuie aplicat în mai multe locuri. Lana trebuie împinsă în lateral, astfel încât medicamentul să intre pe piele.

Notă! Nu picurați medicamente dacă există răni sau alte leziuni ale pielii.

Dozajul este calculat într-un mod simplu:

 • 2-5 kg ​​- 0,5 ml (15 picături);
 • 5-10 kg - 1 ml;
 • 10-20 kg - 2 ml;
 • 20-30 kg - 3 ml;
 • 30-40 kg - 4 ml.

În farmacie, selectați sticle cu capacitatea corespunzătoare. Dacă câinele cântărește mai mult de 40 kg, atunci este necesară o combinație de pipete. Vă rugăm să rețineți că pentru fiecare 10 kg aveți nevoie de 1 ml de medicament.

Tratarea unui câine cu picături de la paraziți

Pentru a distruge paraziții, medicamentul se aplică o dată. Când utilizați produsul în scopuri profilactice, tratamentul trebuie repetat la fiecare 1,5-2 luni. Pentru o protecție suplimentară, se recomandă pulverizarea animalului de companie cu 2 ore înainte de mers pe jos. Este deosebit de important să luați măsuri suplimentare dacă există un risc real de infestare cu paraziți, de exemplu, este planificată o plimbare într-o pădure cu multe căpușe.

Spray

Trebuie să folosiți spray-ul astfel:

 1. Agitați conținutul sticlei.
 2. Am văzut medicamentul pe animal din toate părțile. Dacă stratul este foarte lung, acesta trebuie ridicat în timpul prelucrării.
 3. Puneți un bot sau lipiți gura pentru a împiedica animalul dvs. să lingă medicamentul. Puteți scoate dispozitivul după ce soluția medicamentoasă s-a uscat complet..

Dozajul este calculat simplu - 1 ml per 1 kg de greutate corporală. O apăsare pe capul de pulverizare este egal cu 1 ml de medicament. În caz de infestare severă cu purici sau păduchi pentru rasele cu păr lung, doza poate fi crescută la 2 ml la 1 kg.

BlokhNet pentru câini

Notă! După utilizarea ambelor picături și spray, animalul nu poate fi scăldat timp de 2 zile. De asemenea, trebuie să evitați contactul animalului de companie cu copii mici. Nu poate fi călcat.

Caracteristici ale distrugerii căpușelor

În funcție de tipul de căpușe, medicamentul este utilizat după cum urmează:

 1. Dacă se găsește o căpușă ixodidă pe corp, trebuie să aruncați o picătură de soluție pe ea sau să tăiați spray-ul. Dacă după 20 de minute parazitul nu dispare singur, îndepărtați-l cu pensete și distrugeți-l.
 2. Pentru otodectoză, puneți 4-6 picături în fiecare ureche, în funcție de mărimea câinelui. În primul rând, curățați canalele urechii de cruste și murdărie. Dacă este necesar, repetați tratamentul după 5-7 zile.
 3. Când este infectat cu acarieni sarcoptici, BlokhNet sub orice formă de dozare este aplicat într-un strat subțire pe zonele afectate. Pentru ca medicamentul să funcționeze mai eficient, epiderma trebuie mai întâi curățată de cruste. Dacă este necesar, repetați procedura într-o săptămână..

Bifă ixodidă

Spray-ul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata gunoiul și habitatul animalului pentru a preveni re-infestarea..

Contraindicații și efecte secundare

BlochNet este considerat sigur pentru câini, dar instrucțiunile de utilizare indică o serie de contraindicații. Nu utilizați medicamente:

 • pentru animalele slăbite și slăbite;
 • în perioada de recuperare după boli grave ale intervențiilor chirurgicale;
 • cu patologii infecțioase;
 • cântărind mai puțin de 2 kg;
 • cu intoleranță la componente;
 • dacă aveți mai puțin de 10 săptămâni.

Pentru femeile însărcinate și care alăptează, este permisă utilizarea produsului după consultarea unui medic veterinar. Dacă animalul are o sensibilitate crescută la medicamente, trebuie efectuat un test înainte de utilizare. Pentru aceasta, se aplică o cantitate mică de medicament și se monitorizează reacția corpului. Agenții antialergenici trebuie să fie la îndemână, astfel încât, dacă este necesar, să vă puteți ajuta imediat animalul.

Câine care alăptează

Notă! Nu îngropați medicamentul în canalul urechii dacă membrana timpanică este perforată..

În caz de supradozaj, BlochNet poate provoca simptome neplăcute:

 • greață și vărsături;
 • slăbiciune;
 • tremurături musculare;
 • salivare crescută.

Dacă se constată simptomele de mai sus, câinele trebuie răscumpărat, puteți folosi șampon. Dacă este necesar, se poate utiliza terapia simptomatică.

Recenzii proprietarului

Anna, o crescătoare de husky:

„De câțiva ani folosesc picături BlochNet pentru câinii mei. Nu am observat o singură căpușă aderentă, deși locuim în afara orașului, unde sunt multe dintre ele. Aplic medicamentul atât pentru animalele de companie adulte, cât și pentru pui. Nu au existat niciodată efecte secundare, dar urmez întotdeauna cu strictete dozajul. ".

Andrey, proprietarul unui câine de 2 ani:

„Un nou locuitor a apărut în casa noastră - un câine drăguț, foarte asemănător cu un Labrador. Fiului îi place să se joace cu el. Când vara ne-am mutat la dacha, au luat câinele cu ei. Deja în prima zi, au fost găsite două căpușe. A trebuit să iau măsuri rapid. Tratat cu picături BlochNet. Mirosul este neplăcut. Câinelui nu-i plăcea ceva (poate mirosul), se zbătea. Dar spre seară căpușele au căzut singure. Medicamentul funcționează bine, dar este ieftin ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Nikita, medic veterinar cu 12 ani de experiență:

„Printre medicamentele ieftine, BlochNet este o opțiune bună. Conform observațiilor mele personale, nu întotdeauna ajută. Unii clienți se plâng că durează doar câteva săptămâni, deși sunt cei care au fost complet mulțumiți de aplicație. Cred că nu merită economisit pe fonduri pentru purici și căpușe, astfel încât mai târziu să nu trebuiască să tratați animalul pentru o boală infecțioasă. Mai bine să cumpărați medicamente străine dovedite ".

Galina Nikolaevna, medic veterinar cu 15 ani de experiență:

„BlokhNet este un produs intern bun. Durata acțiunii pompează uneori, deși totul este individual. Dacă locuiți în afara orașului sau vă plimbați câinele în pădure, atunci trebuie să utilizați suplimentar un spray. Principalul avantaj este prețul scăzut în comparație cu medicamentele importate ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Blohnet pentru câini