Bifitrilak pentru câini

Bifitrilak este un preparat complex care combină proprietățile unui prebiotic, probiotic și adsorbant. Pentru câini, este utilizat pentru tulburările tractului gastro-intestinal și pentru a preveni apariția acestora. Este un produs natural și sigur.

Bifitrilak pentru câini

Ambalate în cutii de polimer de 5 g. Există și alte ambalaje (400 g și 5 kg fiecare), dar cumpărarea lor pentru câini este de obicei nepractică. O excepție poate fi cazurile în care pulberea este inclusă simultan în dieta mai multor animale..

Fiecare gram de Bifitrilac conține 0,5 miliarde de bifidobacterii și 1,5 miliarde de lactobacili. Compoziția include bacterii de diferite tipuri, datorită cărora se obține o eficiență ridicată a produsului. De asemenea, componentele aditivului alimentar sunt:

 • micro și macro elemente;
 • sorbenti;
 • zaharuri naturale;
 • antioxidanți;
 • substanțe antimicrobiene.

Bifitrilak conține numai ingrediente naturale și sigure pentru animale. Produsul nu conține coloranți sau conservanți.

act

Datorită conținutului ridicat de bifidobacterii și bacterii lactice, medicamentul are următorul efect:

 • normalizează activitatea întregului tract gastro-intestinal;
 • reface microflora benefică în intestine;
 • previne multiplicarea microorganismelor patogene;
 • îmbunătățește procesele metabolice;
 • favorizează o mai bună absorbție a vitaminelor, mineralelor și a altor substanțe nutritive.

Bifitrilak pentru câini

Deoarece compoziția include alte componente, spectrul de acțiune este mult mai larg. Introducerea unui aditiv alimentar în dieta câinelui contribuie la:

 • eliminarea toxinelor, sărurilor metalelor grele și alcaloizilor din organism;
 • absorbția gazelor și eliminarea disconfortului;
 • creșterea rezistenței corpului la stres;
 • creșterea imunității locale în intestin;
 • reducerea efectului negativ al medicamentelor utilizate asupra ficatului și a altor organe.

În plus, Bifitrilak promovează creșterea și dezvoltarea puilor, ajută la scăderea epuizării.

Când este folosit

Bifitrilak este utilizat pentru câini în astfel de cazuri:

 • în tratamentul dizenteriei, salmonelozei, colienteritei și a altor infecții gastrointestinale acute;
 • cu patologii cauzate de stafilococi;
 • cu disbioză cauzată de administrarea de antibiotice, stres și alte motive.

Caine trist

Se recomandă includerea unui amestec alimentar în dietă după deparazitare, deoarece produsele reziduale ale paraziților pot provoca intoxicație. În scop preventiv, aditivul trebuie utilizat:

 1. Când înțărcați puii de mama lor și treceți la un alt tip de dietă pentru a preveni întreruperea tractului gastro-intestinal.
 2. În timpul sarcinii la cățele pentru descendenți sănătoși.
 3. În situații stresante (expoziții, mutare, vizitarea unei clinici veterinare și așa mai departe) pentru a reduce posibilele consecințe neplăcute, care se pot manifesta sub formă de frustrare, lipsa poftei de mâncare, greață, apatie.
 4. După chimioterapie și intervenții chirurgicale complexe pentru recuperarea rapidă a sănătății.

Instrumentul este considerat sigur, dar trebuie utilizat conform instrucțiunilor unui medic. Înainte de utilizarea, este necesar să se efectueze cercetările necesare și să se stabilească cauza bolii..

Instructiuni de folosire

Conform instrucțiunilor de utilizare, Bifitrilac este adăugat la mâncarea sau băutura câinelui. Se potrivește bine cu mâncarea uscată sau umedă (gătită sau cumpărată). Principala condiție este să nu supuneți mâncării sau băuturilor amestecate cu pulbere tratament termic. De asemenea, nu amestecați aditivul cu alimente calde. Pe măsură ce temperatura crește, bacteriile benefice mor.

Bifitrilak amestecat cu apă

Pulberea se administrează o dată pe zi în următoarele doze:

 1. Câinii adulți au nevoie de 0,3 g (1/3 linguriță).
 2. Puii de rasă mare au nevoie de 0,2 g (1/5 linguriță).
 3. Puii de câine mici ar trebui să ia 0,1 g (1/10 linguriță).

Dacă Bifitrilak este utilizat în scop profilactic, acesta se administrează timp de 3-5 zile. În timpul tratamentului, cursul este de 5-10 zile. Dacă medicamentul este utilizat în timpul tratamentului cu medicamente antibacteriene, doza zilnică trebuie crescută la jumătate..

Contraindicații și efecte secundare

Bifitrilac este aprobat pentru utilizare la câini de orice vârstă, greutate și rasă. Poate fi inclus în dieta femeilor însărcinate și care alăptează, pui. Abținerea de la utilizarea medicamentului ar trebui să fie cu gastroenterită hemoragică. Intoleranța la componente este, de asemenea, o contraindicație, deși nu au fost înregistrate cazuri de reacții alergice.

Pui de teckel

Nu depășiți doza recomandată sau utilizați pulberea mai mult decât timpul necesar. Acest lucru poate provoca constipație..

Avantaje și dezavantaje

Bifitrilak are următoarele avantaje:

 • Diferă într-un spectru larg de acțiune. Ajută nu numai la restabilirea activității tractului gastro-intestinal, ci și la gestionarea stresului, a intoxicației, a influenței factorilor negativi.
 • Ușor de folosit. Adăugați suficient la feed o dată pe zi.
 • Conține doar ingrediente naturale. Nu conține parfumuri, coloranți și alte substanțe chimice care pot provoca alergii sau alte fenomene neplăcute.
 • Ieftin. Accesibil pentru fiecare proprietar de animal de companie.
 • Nu se aplică substanțelor toxice. Când îi contactați, nu trebuie să luați măsuri de precauție. Intoxicația sau alergiile sunt excluse.
 • Poate fi utilizat împreună cu antibiotice. Lactobacilii incluși în compoziție au o rezistență excelentă la medicamentele antibacteriene.
 • Potrivit pentru tratament și prevenire. Nu uitați să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de utilizare.
 • Nu provoacă reacții adverse, chiar dacă doza este depășită. În cazuri rare, poate apărea constipație.
 • Potrivit pentru animalele de toate categoriile - cățele slăbite, care alăptează, puii etc..
 • Este inodor și fără gust. Animalele mănâncă produsul fără rezistență.
 • Consum economic. Borcane de 5 g sunt suficiente pentru o lungă perioadă de timp.

O singură porție de Bifitrilak

Singurul dezavantaj, și chiar atunci nesemnificativ, este respectarea condițiilor speciale de depozitare. Produsul trebuie depozitat în ambalajul său original într-un loc întunecat, ferit de lumina soarelui și un loc răcoros la temperaturi de la +2 la + 8 .C. Un frigider este bun pentru depozitare. Datorită siguranței sale, îl puteți păstra lângă alimente.

Costul

Prețul unui borcan polimeric (5 g) de Bifitrilak variază de la 46 la 55 de ruble. Puteți cumpăra produsul de la magazinele de animale de companie, farmacii veterinare și farmacii online pentru animale.

Recenzii proprietarului

Lyudmila, proprietarul terrierului:

„Bifitrilak este un produs excelent. În ciuda prețului accesibil, se descurcă bine cu tulburările tractului gastro-intestinal. Ajută la ameliorarea rapidă a diareei și prevenirea acesteia după vaccinări, călătorii și alte situații stresante. Am aflat despre acest remediu de la medicul veterinar, iar acum am întotdeauna un borcan cu pulbere în casa mea "..

Lily, proprietarul pugului:

„Câinele nostru a avut gastrită, de atunci o dietă strictă și probleme constante cu tractul gastro-intestinal. Când a început diareea severă (Smecta și alte medicamente nu au ajutat), medicul veterinar l-a sfătuit pe Bifitrilak. Care a fost surpriza mea când după două ore câinele s-a simțit mai bine. A doua zi, nu a rămas nici urmă de diaree. Acum folosesc un remediu natural și sigur pentru tratamentul și prevenirea tulburărilor intestinale. ".

Ksenia, amanta a 2 Sf. Bernardi:

„Bărbaților mei frumoși le place să guste mâncarea de la sol în timp ce merg pe jos. De obicei, se termină cu diaree, vărsături și senzație de rău. Din întâmplare, de la un iubitor de câini cunoscut, am aflat despre Bifitrilak. Am decis să încerc cu o altă indigestie la unul dintre câini. Vreau să observ eficiența ridicată (câinele s-a simțit mai bine după câteva ore), ușurința în utilizare și prețul scăzut. Acum ne recuperăm rapid de orice problemă cu stomacul sau intestinele, deoarece un borcan cu pulbere granulară este întotdeauna în frigider ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Vladimir, medic veterinar cu 10 ani de experiență:

Bifitrilak este un medicament excelent cu spectru larg. Eficiența nu este inferioară omologilor străini, deși costă de câteva ori mai ieftin. Nu provoacă efecte secundare, cel puțin în practica mea acest lucru nu a fost. Puteți să-l utilizați în prezența problemelor cu tractul gastro-intestinal și pentru prevenire. O recomand tuturor clienților mei. Cred că acest remediu ar trebui să fie în fiecare casă în care trăiesc câinii și alte animale ".

Nina, medic veterinar cu 5 ani de experiență:

„Un produs bun de la un producător intern. Conține un număr mare de bacterii benefice, prin urmare, vă permite să restabiliți rapid microflora intestinală. Printre avantaje merită menționată o gamă largă de acțiuni, siguranță și naturalețe, preț scăzut. De multe ori prescriu un remediu în terapia complexă pentru tratamentul infecțiilor acute. Nu au existat plângeri cu privire la medicament pe întreaga perioadă de utilizare. ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Bifitrilak pentru câini