Fortiflora pentru pisici

Fortiflora este un supliment alimentar pentru pisici care conține probiotice. Este utilizat cu succes la animale de diferite vârste și rase cu tulburări ale tractului gastro-intestinal cauzate de infecții, stres, antibiotice și alți factori.

Fortiflora pentru pisici

Fortiflora este produsă sub formă de pulbere, care este ambalată în pliculețe de polimer. Fiecare astfel de plic conține 1 gram de produs - o doză zilnică, care este foarte convenabilă pentru utilizare. Nu este nevoie să măsurați pulberea cu linguri sau alte obiecte la îndemână. O cutie de carton conține 30 de plicuri, dar majoritatea farmaciilor le vând pe bucată, astfel încât să puteți achiziționa suma necesară.

Baza produsului este bacteriile lactice Enterococcus faecium SF 68. Bacteriile vii sunt plasate în microcapsule speciale. Datorită acestui fapt, ei încep să acționeze numai atunci când intră în tractul gastro-intestinal. De asemenea, include:

 • produse din carne prelucrate;
 • clorura de sodiu;
 • proteinat de mangan;
 • sulfat de fier;
 • vitamina C și E;
 • taurină și alte componente.

Pe lângă bacteriile vii, care contribuie la refacerea microflorei intestinale, produsul conține cenușă, fibre, vitamine, iod, seleniu, fier și alte minerale. 50% din valoarea nutrițională provine din proteine, aproximativ 15% este din grăsimi.

Cum se

Sistemul digestiv joacă un rol important în organism - asigură „livrarea” de substanțe nutritive și substanțe nutritive. În caz de tulburări în activitatea tractului gastro-intestinal, absorbția alimentelor se înrăutățește, reduce imunitatea, iar lipsa de minerale, proteine ​​și alte substanțe poate afecta negativ activitatea altor organe și sisteme. Fortiflora vă permite să restabiliți microflora intestinală, îmbunătățind astfel activitatea sa. Bacteriile vii pot alunga microorganismele dăunătoare.

Granula Fortiflora

Aditivul are următorul efect asupra corpului animalului:

 • reface microflora intestinală după administrarea unui antibiotic sau a altor factori;
 • are efect antibacterian, ajută la gestionarea infecțiilor;
 • normalizează activitatea întregului sistem digestiv;
 • îmbunătățește absorbția nutrienților din alimente;
 • crește rezistența organismului la stres și acțiunea altor factori negativi;
 • ajută la ameliorarea indigestiei și a altor probleme digestive.

Notă! Nu există substanțe toxice sau dăunătoare în compoziție, ci doar ingrediente naturale, astfel încât Fortiflora poate fi utilizat pentru pisici fără aproape restricții.

Preț

Un dezavantaj semnificativ al utilizării Fortiflora pentru pisici este prețul destul de ridicat. Costul unui pachet de carton cu 30 de plicuri variază între 1200 și 1400 de ruble. Pentru comparație, achiziționarea de probiotice domestice similare va costa doar câteva sute de ruble. Puteți cumpăra un supliment de hrană la orice magazin de animale de companie sau farmacie veterinară, inclusiv la cele care operează prin internet, iar cel mai simplu mod este să comandați medicamentul prin magazinul online

Indicații de utilizare

Conform instrucțiunilor, se recomandă administrarea Fortiflor pisicilor cu tulburări ale tractului gastro-intestinal:

 • cu stomac deranjat;
 • cu gastroenterită;
 • cu disbioză;
 • cu alte patologii.

Adesea, un aditiv pentru hrana pentru bolile cronice și acute ale sistemului digestiv este combinat cu medicamente pentru a obține o eficiență maximă. Se recomandă utilizarea acestuia pentru tratamentul cu antibiotice sau după finalizarea cursului, precum și pentru dezechilibrul microflorei cauzat de viermi sau de alți factori..

Pisica își linge buzele

Schimbarea dietei sau înțărcarea de la o pisică la pisoi poate provoca probleme intestinale grave, care se manifestă de obicei prin scăderea calității scaunului, neregularitate sau diaree. În acest caz, Fortiflora va contribui și la normalizarea activității sistemului digestiv. De asemenea, puteți utiliza produsul în scopuri preventive atunci când schimbați hrana sau în situații de stres:

 • în timpul transportului;
 • când sosesc oaspeții;
 • la plecarea proprietarului;
 • atunci când vizitați o clinică veterinară;
 • cu participare la concursuri etc..

Aditivul pentru hrana animalelor poate fi utilizat profilactic pentru animalele subnutrite sau grav bolnave. Munca bună a tractului gastro-intestinal este cheia pentru o recuperare rapidă a animalului de companie, deoarece organismul primește din alimente un maxim de nutrienți care sunt implicați în diferite procese fiziologice. În plus, imunitatea este semnificativ crescută, capacitatea organismului de a rezista microorganismelor dăunătoare.

Cum se aplică

Suplimentul alimentar este ușor de utilizat. Conținutul unei pungi trebuie stropit cu alimente. Produsul poate fi utilizat împreună cu alimente uscate sau umede, alimente naturale. Singura condiție este ca furajele să nu fie tratate termic, deoarece bacteriile vii vor muri, iar utilizarea Fortiflora va fi ineficientă..

Notă! Trebuie să adăugați pulbere la alimente imediat înainte de a hrăni animalul.

Trebuie să dați remediul o dată pe zi. Doza zilnică este de un plic, în timp ce greutatea și vârsta animalului nu contează. Unii experți recomandă ca atunci când utilizați produsul pentru pisoi, să împărțiți conținutul unui pachet în 2-3 doze, dar acest lucru nu este necesar.

Pisoi mâncând mâncare umedă

Producătorul nu oferă recomandări cu privire la ora de admitere, prin urmare, pudra poate fi utilizată atât dimineața, cât și seara. Durata de utilizare este determinată în fiecare caz în mod individual. Cu patologii ale tractului gastro-intestinal, cursul tratamentului continuă până când simptomele dispar. Dacă Fortiflora este utilizat pentru a preveni tulburările sistemului digestiv în situații de stres, acestea încep să-l administreze cu câteva zile înainte de evenimentul așteptat și apoi continuă cursul încă câteva zile..

Deoarece carnea este prezentă în compoziție, aditivul are un miros caracteristic. Mirosul cărnos stimulează apetitul animalului. Chiar și animalele slăbite îl mănâncă fără probleme..

Contraindicații și efecte secundare

Deoarece aditivul pentru furaje conține doar ingrediente naturale, acesta poate fi administrat atât pisoiilor foarte tineri, cât și animalelor de companie în vârstă. Puteți utiliza produsul pentru femeile însărcinate și care alăptează. Instrucțiunile indică faptul că numai o alergie la anumite componente cauzate de intoleranța lor poate fi o contraindicație.

Pisica însărcinată

Pulberea nu provoacă efecte secundare, dar dacă sunteți alergic la componente, pot apărea erupții cutanate, mâncărime sau alte probleme, iar diareea se poate agrava. Deși acest lucru este extrem de rar.

Avantaje și dezavantaje

Probioticul are multe avantaje:

 • Ambalare convenabilă. Un plic este pentru o singură doză.
 • Doza și administrarea simple. Dozajul pentru animalele de companie și pisoii adulți nu este diferit - un plic. Înainte de utilizare, pulberea nu trebuie diluată sau manipulată în alt mod. Doar presărați și hrăniți animalul.
 • Siguranță. Suplimentul este făcut din ingrediente naturale și nu are contraindicații.
 • Miros și gust frumos. Datorită aromei cărnoase, animalele de companie mănâncă pudra împreună cu furajele fără probleme, uneori chiar fără să observe.
 • Eficiență ridicată. Rezultatele aplicării sunt de obicei vizibile deja în a doua sau a treia zi..
 • Nu creează dependență. Din acest motiv, poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp..

Plimbări cu pisici

Recenzii proprietarului

Ksenia, proprietarul unei pisici de 12 ani:

„Pisica mea a început să vomite dimineața fără niciun motiv aparent. Un prieten veterinar m-a sfătuit să dau Fortiflor. După câteva zile, dorința sa oprit. Pofta de mâncare a pisicii s-a îmbunătățit, scaunul a devenit regulat cu consistență normală, animalul de companie în sine a devenit mai activ și mai jucăuș. Printre avantaje aș dori să menționez ușurința în utilizare. Tocmai am presărat pudra pe mâncare, iar Tom a mâncat tot. ".

Catherine, amanta pisicii persane:

„Când frumusețea noastră s-a îmbolnăvit grav, a fost prescris un tratament cu antibiotice pentru tratament. Pentru a neutraliza efectele lor negative asupra intestinelor, au prescris FortiFlora. Am citit o mulțime de recenzii pozitive despre probiotic pe internet, dar personal nu am fost impresionat de asta. În primul rând, pisicii nu i-a plăcut deloc gustul. Mânca fără pofta de mâncare și uneori refuza cu totul. În al doilea rând, chiar și o lună de aplicare nu a dat rezultate. Animalul are încă probleme cu scaunul. Drept urmare, s-au adresat unui alt medic și au început să utilizeze un medicament complet diferit și, cel mai important, eficient ”.

Recenzii ale medicilor veterinari

Alexander, medic veterinar cu 10 ani de experiență:

„Popularitatea Fortiflora este rezultatul unei bune activități de marketing, nu eficiență. Da, conține bacterii vii, dar în același timp ajută pe cineva, cineva nu. Promovarea instrumentului nu are nicio legătură cu acțiunea. Deși probioticul cu siguranță nu vă va afecta animalul de companie. ".

Larisa, medic veterinar cu 13 ani de experiență:

"FortiFlora este un bun probiotic care ajută la restabilirea microflorei intestinale. În ceea ce privește eficiența, nu este inferior produselor interne cu acțiuni similare, dar costă de multe ori mai mult. Din acest motiv, nu îl folosesc în practica mea, deoarece nu văd niciun motiv să plătesc mai mult. Am auzit de la colegi că pulberea cauzează ocazional diaree și reacții alergice. ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Fortiflora pentru pisici