Totul despre mâncarea câinilor arden grange

Arden grangeCrescătorii de câini cu experiență sunt conștienți de importanța unei diete bine formulate pentru animale de companie. Într-adevăr, pentru o sănătate optimă și o activitate bună, câinii au nevoie doar de mâncare de înaltă calitate, creată cu utilizarea ingredientelor naturale. În acest articol vom vorbi despre mâncarea super-premium a celebrului brand Arden Grange. Vom afla ce conține, cât de divers este sortimentul, vom evidenția laturile pozitive și negative.

Descriere și producător

Producția acestor produse a fost inițial stabilită în Marea Britanie. Fondatorii sunt considerați a fi crescători englezi de ciobani germani. Arden Grange și-a câștigat prima popularitate pe piața alimentelor pentru câini deja la începutul anilor 80 ai secolului XX. De atunci, tehnologiile companiei au fost îmbunătățite constant, calitatea produselor a fost monitorizată constant - în curând marca Arden Grange a fost recunoscută în întreaga lume..

Știați? Sucursalele acestei companii sunt situate în 30 de țări diferite.

Astăzi alimentele uscate de la producătorul britanic aparțin clasei „super-premium”. Compania din primăvara anului 2016 a inclus 21 de tipuri de alimente uscate pentru câini.

Trebuie remarcat faptul că mâncarea uscată este o parte integrantă a dietei câinilor care sunt antrenați pentru diferite competiții. Astfel de produse nu supraîncarcă sistemul digestiv și nu contribuie la depunerea rezervelor de grăsime subcutanată.. Crescătorii de câini observă că aromele de pui și orez sunt cele mai populare la animalele lor de companie.. Mâncare pentru câini

Verifică feed premium evaluat și clasa super-premium.

Uneori preferă să mănânce produse cu cartofi, somon sau pește alb. În orice caz, compoziția de înaltă calitate a produsului (cu conținut scăzut de carbohidrați și bogată în proteine ​​în același timp) va oferi corpului câinelui dvs. toți nutrienții necesari și va oferi un impuls de energie pentru o lungă perioadă de timp..

Analiza compoziției

Producătorul nu indică cantitatea exactă de carbohidrați din produs. Proteinele reprezintă 25% din masa totală, grăsimile - 16%, fibrele - 2,5%. Restul este ocupat de substanțe auxiliare, precum și de carbohidrați simpli și complecși.

Produsele Arden Grange sunt apreciate în special pentru cantitățile lor mari de carne naturală. Fiecare pachet de alimente uscate conține 29% pulbere de carne de miel. Pulberea este preparată prin uscarea produselor din carne și măcinarea în continuare a particulelor microscopice. În plus, producătorul britanic s-a asigurat, de asemenea, că produsele sale conțin și carne proaspătă..

Sunt luate în considerare fluxurile de cea mai înaltă calitate din grupul premium hrană holistică.

La începutul procesului de preparare a furajelor, procentul total de carne proaspătă este de 5%, dar după tratamentul termic acest număr scade de aproximativ 2 ori. Astfel, o treime din produsele Arden Grange constau din carne naturală de animale..Furaj Arden Grange

Important! Amidonul de cartof și carnea grasă pot dăuna corpului câinelui, în special tractului gastro-intestinal. Au existat cazuri de deces după hrănirea regulată a unui câine cu alimente grase.

Produsele britanice pentru câini ale companiei conțin o mulțime de ingrediente pe bază de plante. Numai orezul ocupă aproximativ 26% din hrana totală. Aș dori să observ că orezul conține o cantitate mare de carbohidrați, care sunt necesari în special pentru animalele de companie hiperactive. Compoziția este bogată și în tort de porumb și sfeclă. Aceste componente au o compoziție bogată de vitamine și minerale și sunt capabile să acopere necesarul zilnic al corpului animalului pentru componente chimice utile.

După ce ați studiat compoziția mai profund, este ușor de observat că producătorul încearcă să îmbogățească produsul cât mai mult posibil cu toate componentele utile necesare..

Analiza arată că următoarele substanțe pot fi găsite în Arden Grange:

 • prebiotice;
 • merisor;
 • extract de yucca;
 • rozmarin;
 • acizi grași omega-3 și omega-6;
 • Condroitină;
 • glucozamina;
 • tocoferol (vitamina E).
Trebuie remarcat faptul că primele patru componente, împreună cu tocoferolul, pot întări semnificativ sistemul imunitar al animalului. Acizii grași au un efect benefic asupra blănii, a pielii, a sistemului cardiovascular și a sistemului locomotor. De asemenea, este important ca britanicii să abandoneze categoric utilizarea aromelor și culorilor artificiale, a zahărului, a sării.

Știați? Nu este obișnuit ca câinii să facă rău femelelor și puiilor. Chiar dacă sunt agresivi și mușcă dureros, masculul o tratează cu bunăvoință, ca un joc.

Ce mâncare să alegi

Linia de delicatese britanice pentru câini este destul de extinsă, astfel încât cumpărătorul are întotdeauna o gamă largă de opțiuni. Producătorul s-a asigurat că produsele sale sunt potrivite pentru animalele de companie de diferite rase, dimensiuni și categorii de vârstă..

Pentru pui

Cele mai populare tipuri de linii de pui sunt:

 • Arden Grange Puppy Junior Large RaceArden Grange Puppy Junior Large Race - hrană pentru reprezentanții raselor mari, cu vârsta de până la 15 luni. Compoziția este dominată de pui și orez, există și extract de afine și pulpă de sfeclă.
 • Arden Grange Puppy Junior - un tratament natural pentru puii de rase mici și mijlocii. Conține o cantitate crescută de proteine ​​(29%), precum și vitamina D, fosfor și calciu. Toate aceste componente sunt extrem de importante pentru buna dezvoltare a aparatului locomotor..
 • Cățeluș de înțărcare Arden Grange - alimente uscate cu granule fine pentru pui de la 3 săptămâni la 1 an. Perfect pentru bebelușii cu sistem digestiv sensibil.
afla, ce sunt și cum să alegeți conserve pentru câini.

Pentru câinii adulți

Acest grup are, de asemenea, oferte „pentru toate gusturile”:

 • Somon și orez pentru adulți Arden GrangeSomon și orez pentru adulți Arden Grange - produse speciale pentru câini care nu pot tolera proteinele din carne. Conține proteine ​​din pește și acizi grași polinesaturați. Acest tip de hrană este potrivit pentru toate rasele și este absolut sigur pentru animalele predispuse la reacții alergice..
 • Arden Grange Senior - produse pentru câini a căror vârstă a depășit pragul de șapte ani. Experții britanici au dezvoltat o compoziție care poate întări vasele de sânge, încetini procesul de îmbătrânire și accelera transformarea grăsimilor în energie.
 • Arden Grange Adult și Arden Grange Mini Adult - două soiuri de linie, dintre care prima este concepută pentru rasele mari de câini, a doua pentru mic și mediu.
 • Arden Grange Adult Premium - alimentele sunt destinate animalelor de companie adulte hiperactive. Este una dintre cele mai bune opțiuni din linie, deoarece este conservată de un conservant natural - tocoferol și, de asemenea, nu conține porumb și gluten - alimente care deseori provoacă tulburări ale tractului digestiv. În schimb, compoziția este îmbogățită cu multe vitamine și minerale din surse naturale.

Știați? Principala sursă de minerale din aceste furaje sunt organismele marine cu coajă - krill.

Pro și contra ale mâncării

Principalele calități pozitive ale produselor britanice sunt următoarele:

 • un procent mare de carne naturală de animale care satisface pe deplin instinctul de pradă al câinilor;
 • un număr mare de ingrediente utile: vitamine, minerale, acizi grași;
 • gama de produse este disponibilă pentru o gamă largă de cumpărători;
 • absența aditivilor alimentari nocivi, coloranți, arome în compoziție;
 • formula compoziției este gândită astfel încât să protejeze animalele de bolile tractului urinar, să le întărească imunitatea, oasele și articulațiile.

Feedurile super-premium includ „Prima ALEGERE”, „Almo natura", „Bosch”, „Meradog”, „Gina”.

Furaj Arden Grange Dezavantajele includ următoarele fapte:

 • compoziția conține un ingredient de calitate slabă - digestie de pui (un produs de hidroliză sau digestie a bulionului din părți netratate ale carcaselor de pui sau organe individuale);
 • comparația cu colegii arată că costul produselor mărcii Arden Grange este ușor supraestimat;
 • fibra este prezenta in cantitati mici.

Important! Spre deosebire de multe alte mărci, produsele Arden Grange nu conțin carne de vită. Din cauza cărnii de vită câinii suferă de diferite boli grave..

În cele din urmă, aș dori să remarc faptul că consumatorii sunt, în general, mulțumiți de produsele companiei britanice. Una peste alta, putem spune că mâncarea Arden Grange beneficiază cu adevărat câinii și le protejează corpul de diferite boli..

Feedback de la internauți

Îi hrănim pe Arden Grange pe cei 4 câini cu supraexpunere (doar pentru ei) și pe cei supravegheați din zona industrială (dar ai noștri primesc o altă mâncare complementară). Câinii de la AG arată grozav, dar observ că mănâncă mult mai rău decât Pro Pak sau Pronatur. , pe ProPack și Pronatyu, câinii arată de rahat. Avem statistici pe 12 câini. În general, AG este o mâncare bună, în gama sa de prețuri.

Tanya

https://pesikot.org/forum/index.php?s=8c97ad05ec9cc871d6f9a5e60e3dfda8&showtopic = 176221&view = findpost&p = 6674409

Am mâncat, personalul a intrat în alergii, am mâncat 6 kilograme de sensibil, mici evenimente de la Arden mi-au întors foarte repede nasul de la Arden, am mâncat după preferințele mele, nu a existat alergie. În general, mâncarea nu este foarte proastă și miroase frumos, personal nu mi-a plăcut că este acră, se pare că a exagerat cu afine. Dar poate că le-am obținut, în general, cei trei ai mei nu au mers, nu am riscat 4.

danea

https://pesikot.org/forum/index.php?s=8c97ad05ec9cc871d6f9a5e60e3dfda8&showtopic = 176221&view = findpost&p = 6264946

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre mâncarea câinilor arden grange