Totul despre mâncarea pentru câini "pronatură"

mâncare pentru câini În ciuda tuturor credințelor umane că hrana uscată afectează negativ sănătatea câinilor, este de departe cel mai preferat tip de hrană. Noile evoluții în producția de alimente uscate pentru câini "Pronature" au contribuit la crearea unei linii îmbunătățite de alimente premium pentru toate vârstele câinilor.

Ca urmare a acestor evoluții, „Pronatur” a dobândit o compoziție îmbunătățită și a fost completată cu ingrediente naturale.

Caracteristici generale și producător

Hrana pentru animale de companie "Pronatur" Fabricat conform standardelor Asociației Americane pentru Controlul și Calitatea Alimentelor (AAFCO) și cerințele Asociației Veterinarilor din Canada. Ingredientele care au cea mai mare valoare nutritivă - carne și produse din carne, legume, ierburi.

mâncare pentru câini

Această calitate este influențată și de faptul că furajele nu conțin coloranți, arome și conservanți. Pentru a obține o calitate atât de înaltă, permite producția modernă a PLB International.

Știați? Mâncarea, selectată luând în considerare vârsta și stilul de viață al câinelui, este un panaceu pentru multe boli și exclude complet utilizarea suplimentelor de vitamine în dietă.

PLB International Este o companie de familie care produce feed Pronatur din 1969. Dezvoltarea constantă în domeniul hranei pentru animale de companie și introducerea tehnologiilor inovatoare moderne permite companiei să ocupe un rating ridicat în rândul producătorilor exportați și să fie recunoscută în întreaga lume, atrăgând noi consumatori.

Citește, 10 câini pentru apartament, și mare, mărime medie și rase bune

În ceea ce privește prețul și calitatea, produsul PLB International este un aliment uscat premium. Lucrul este că compoziția naturală nu numai că aduce sănătate animalelor de companie, dar „dictează” și un preț scump în vânzări.

mâncare pentru câini

Caracteristici de ambalare

Toate produsele PLB International sunt fabricate în pachete etichetate cu simboluri grafice pentru a facilita înțelegerea ingredientelor și înțelegerea limitelor de vârstă. Etichetarea principalelor ingrediente constă în specificul aplicației în cazuri specifice (de exemplu, conținutul de lecitină, rozmarin sau semințe de in din produs).

Important! Dieta naturală a unui câine nu trebuie să conțină cereale și produse din făină, deoarece carbohidrații de acest fel ușor digerabili duc la o schimbare a microflorei intestinale și cresc probabilitatea bolilor infecțioase.

În producția de furaje Pronatur, producătorul a luat în considerare faptul că un astfel de produs nu este supus depozitării pe termen lung, prin urmare, o gamă de bunuri este în vânzare:

mâncare pentru câini

 • Linie holistică în pachete de 0,34 kg, 2,72 kg și 13,6 kg;
 • Linie originală în pachete de 2,72 kg, 7 kg și 15 kg.
Pachetele mici și mari vă permit să cumpărați furaje în cantitatea necesară și vă ajută să preziceți consumul acestuia.

Aflați mai multe despre soiuri a hrani pentru câini precum: "Origine", „Grandorf”,

și, de asemenea, citiți evaluarea feedului super premium și clasa premium

Soiuri de linie și compoziție

Marca produsului alimentar uscat Pronatur este reprezentată de două linii de produse din sortiment: Holistic și Original.

Linia "Pronatur" Holistică pentru câini dintr-un sortiment cu o compoziție cheie:

Holistică

 • cu pui si cartof dulce - destinat puiilor de 2-12 luni. Îmbogățit cu proteine ​​și calciu pentru oase puternice, iar făina de hering din compoziție contribuie la dezvoltarea corectă a creierului. Conținut caloric (100 g) - 414 kcal;
 • curcan cu afine - destinat câinilor adulți cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani. Afinele previn bolile sistemului genito-urinar, iar ghimbirul și scorțișoara conținute au un efect antiinflamator asupra corpului animalului. Conținut caloric (100 g) - 400 kcal;

Știați? Așa-numita carne „slabă” de clasa a II-a (adică învechită) are un conținut minim de grăsimi și în compoziția furajelor oferă valoarea nutrițională maximă pentru corpul câinelui.

 • rață cu portocală pentru câini cu vârsta cuprinsă între 1-7 ani. Portocala adăugată compoziției crește proprietățile protectoare ale corpului, aloe vera previne dezvoltarea proceselor inflamatorii, iar mușețelul este un remediu excelent pentru ameliorarea anxietății. Conținut caloric (100 g) - 433 kcal;
 • cu somon atlantic și orez brun - pentru câini cu vârsta cuprinsă între 1-7 ani. Această specie este îmbogățită cu un complex de vitamina B cu adaos de avocado și rozmarin, care contribuie la buna funcționare a ficatului și a tractului digestiv. În plus, compoziția conține rădăcină de cicoare, care scade nivelul zahărului și colesterolului din sângele animalului. Conținut caloric (100 g) - 395 kcal;

Holistică

 • cu pește alb oceanic și orez alb canadian - pentru câinii îmbătrâniți și sedentari cu vârsta de 7 ani și peste. Cojile de creveți și crabi din furaje sunt elemente importante pentru sănătatea țesutului cartilajului, iar orezul alb canadian este o sursă de fibre, care este necesară pentru funcționarea normală a tractului digestiv. Conținut caloric (100 g) - 390 kcal.

Important! Porțiunea de feed premium este semnificativ mai mică decât clasa economică. Acest lucru se datorează faptului că produsul din clasa „premium” este complet absorbit de organism, respectiv valoarea nutritivă a corpului este adusă de porții mai mici.

Produse din linia originală într-un sortiment cu o compoziție cheie:

Original

 • 19 Senior (cu pui) - pentru câini de la 7 ani sau câini cu un stil de viață sedentar. Spanacul, cimbru și rozmarinul din compoziția alimentelor au un efect benefic asupra funcționării sistemului imunitar și a sistemului gastro-intestinal al unui câine în vârstă. Conținut caloric (100 g) - 375 kcal;
 • 22 Adult (cu orez și miel) - pentru câini în creștere cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani. Absența produselor din soia în compoziție nu dăunează câinilor cu un tract gastrointestinal sensibil. Eliberarea acestei serii de produse este produsă în 2 forme: granule obișnuite și mari (pentru rase mari). Conținut caloric (100 g) - 389 kcal;
 • 26 Adult (cu pui) - pentru câini de 1-7 ani. Semințele de in și spanacul întăresc sistemul imunitar al câinelui aflat la maturitate, în timp ce cimbrul îmbunătățește digestia. Seria este lansată în 2 forme: granule obișnuite și mari (pentru rase mari). Conținut caloric (100 g) - 410 kcal;
 • 27 Creștere (cu pui) - pentru puii care au 2 luni. Acesta este un tip special de alimente "Pronatur" pentru cățeluși, prin urmare nu conține porumb și soia. Produsul nu provoacă alergii, iar prebioticele ajută la menținerea microflorei intestinale normale. Conținut caloric (100 g) - 425 kcal;

Important! Predominanța componentelor plantelor în compoziția furajelor poate provoca dezvoltarea urolitiazei la animale.

 • 28 Creștere (cu pui) - pentru puii de peste 2 luni. Carnea, ierburile și prebioticele vă vor ajuta corpul în creștere să se dezvolte corect, în timp ce quinoa de orez și rădăcina de cicoare vor ajuta la prevenirea colesterolului și a nivelului ridicat de zahăr din sânge. Seria este lansată în 2 forme: granule obișnuite și mari (pentru puii de rase mari). Conținut caloric (100 g) - 419 kcal.

Original

În plus, PLB International produce conserve holistice și originale. Meniul, valoarea nutrițională și conținutul caloric al acestor furaje sunt identice cu „uscate”.

Citiți și cum să aveți grijă de puii de rasă chihuahua, buldog, Ciobănesc german, Border Collie

Sfaturi de hrănire

Pentru a evita supraalimentarea și supraîncărcarea sistemului digestiv, compania a dezvoltat un tabel special pentru calcularea porțiilor. Dozajul porțiilor de hrană pentru câini "Pronatur" se face în raport cu greutatea câinelui:

 • animale de companie în masa lor de până la 5,5 kg - trebuie hrănite de două ori cu 52 g;
 • animalele de companie în greutatea lor de până la 9,5 kg ar trebui să fie hrănite de două ori câte 80 g fiecare;

Original

 • animalele de companie în greutatea lor de până la 15,5 kg ar trebui să fie hrănite de două ori cu 115 g fiecare;
 • animalele de companie în greutatea lor de până la 22,5 kg ar trebui să fie hrănite de două ori cu câte 150 g fiecare;
 • animalele de companie în masa lor de până la 33,5 kg - trebuie hrănite de două ori cu 201 g;
 • animalele de companie în greutatea lor de până la 45,5 kg ar trebui să fie hrănite de două ori cu 255 g fiecare;
 • animalele de companie care cântăresc mai mult de 45,5 kg trebuie hrănite de două ori cu 455 g fiecare.
Fiecare pachet de produs are un tabel de calcul detaliat, deci nu va fi dificil să calculați corect porția.

Știați? Burta destul de rotunjită a unui câine după masă indică supraalimentarea și, în consecință, supraalimentarea.

Avantajele și dezavantajele alimentării

În ciuda naturalității și utilității alimentelor uscate marca Pronatur, recenziile despre produs sunt foarte diverse și vorbesc nu numai despre avantaje, ci și despre unele dintre dezavantajele produsului..

Pentru a menține sănătatea animalului dvs. de companie, trebuie să faceți în mod regulat tratamente preventive împotriva viermi medicamente precum: Drontal, „Milbemax”, „Kaniquantel”, „Ivermectină”, și, de asemenea, împotriva puricii și căpușe prin intermediul „Bravecto”, "Leopard" alte.

Despre profesioniști

Conform numeroaselor recenzii ale mărcii comerciale Pronatur, avantajele includ:

Pronatur

 • prezența unui control strict al calității;
 • ingrediente naturale din compoziție;
 • complexe vitaminice și prebiotice în compoziție;
 • absența porcului și a cărnii de vită în compoziția care provoacă alergii la animal;
 • lipsa conservanților sintetici și a coloranților;
 • ușurință în calcularea porțiilor;
 • sistem clar de etichetare pe ambalaj;
 • disponibilitatea pachetelor de diferite greutăți.

Important! Digestibilitatea ridicată a nutrienților din furaje se realizează în condițiile consumului constant de furaje de calitate. Cu modificări frecvente ale mărcii, digestibilitatea scade la jumătate, ceea ce afectează negativ sănătatea câinelui.

Despre contra

Recenziile negative reflectă doar două dezavantaje ale produsului:

 • lipsa aromelor și a potențiatorilor de aromă din compoziție poate să nu intereseze imediat câinele;
 • preț ridicat pentru produsele de marcă.

Original

Alimentele uscate Pronatur produse de PLB International aparțin clasei premium. Compoziția naturală și bogată aduce această evaluare produsului. Ingredientele naturale stau la baza dietei și a nutriției sănătoase a animalului, iar raportul lor din liniile de marcă este special conceput pentru câinii de diferite vârste. Ambalajul conține o etichetă clară și un tabel special pentru calcularea porțiunilor pe spate, aceste denumiri sunt simple și ușor de înțeles pentru persoanele de orice vârstă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre mâncarea pentru câini "pronatură"