Întregul adevăr despre mâncarea de la un producător canadian

Înainte de orice proprietar căruia îi pasă de prietenul său cu patru picioare, mai devreme sau mai târziu, se pune problema unei diete echilibrate și de înaltă calitate a animalului său de companie. În acest caz, mulți proprietari de animale preferă furaje gata făcute care conțin deja toate vitaminele și mineralele necesare. Puteți afla mai multe despre mâncarea uscată Go în acest articol..

În ceea ce privește caracteristicile, trebuie remarcat faptul că Go Natural Holistic și alte tipuri conțin nu numai carbohidrați și grăsimi, ci și cenușă și proteine. Spre deosebire de alte echivalente interne, aceste componente se află într-un raport optim. Dar dacă corpul câinelui dvs. are nevoie de proteine, atunci puteți găsi chiar și alimente bogate în proteine, care conțin aproximativ 50% proteine. În ceea ce privește utilitatea acestor alimente, nu putem spune ceva fără echivoc, deoarece oamenii de știință sunt implicați în acest lucru. Un conținut ridicat de proteine ​​în alimentele pentru câini uscate Go înseamnă că va avea mai puțini carbohidrați și, prin urmare, un risc mai mic de obezitate la animalele de companie..

În ceea ce privește cenușa, aici ne referim la minerale. În mod ideal, animalul are nevoie de 6-7% minerale pentru o sănătate bună. Dacă decideți să vă puneți câinele la o dietă bogată în proteine, puteți achiziționa alimente Go Go cu 8% proteine. De fapt, principala caracteristică a acestui aliment este echilibrul tuturor elementelor, ceea ce este minunat pentru corpul unui câine..

Structura

În ceea ce privește compoziția, proteinele din alimentele uscate Go Natural Holistic sunt în întregime de origine animală, adică sunt obținute ca urmare a procesării cărnii proaspete de pasăre. Pentru a menține oasele animalului tău cu patru picioare întotdeauna puternic, făina de oase se adaugă și mâncării uscate. Spre deosebire de alte furaje, Go Natural Holistic și alte tipuri nu adaugă hidrolizat de produse din carne, iar acesta este, fără îndoială, un avantaj incontestabil. La urma urmei, toate celelalte elemente sunt adăugate în proporții care nu vor afecta sănătatea câinelui..

De asemenea, trebuie remarcat faptul că Go Natural Holistic și alte specii nu conțin cereale. După cum știți, carbohidrații complecși, care se găsesc în aproape fiecare aliment, sunt foarte slab absorbiți de corpul câinelui. Mâncarea uscată Go conține toate grăsimile necesare pentru creșterea și întărirea corpului câinelui. În general, trebuie remarcat faptul că, conform recenziilor consumatorilor, aceste alimente uscate îmbunătățesc digestia animalelor de companie, ceea ce are și un efect pozitiv asupra sănătății..

În ceea ce privește caracteristicile compoziției:

 1. Mâncarea uscată pentru câini nu conține cereale (eticheta indică 0%).
 2. Același lucru este valabil și pentru carnea liofilizată, precum și pentru făina de carne - conținutul de 0% în compoziție.
 3. Conținut crescut de proteine ​​- conform producătorului, alimentele uscate Go conțin 100% carne proaspătă (carne de pasăre sau pește).
 4. Din nou, conform producătorului, Natural Holistic și alte tipuri nu conțin alimente care ar putea afecta sănătatea animalului de companie..
 5. Spre deosebire de alte omologi mai ieftini, produsele Go nu conțin etoxichine (conținut - 0%), precum și toxine nocive BHA și BHT. Acest lucru, după cum înțelegeți, are și un efect pozitiv asupra sănătății animalului de companie în general..
 6. Produsele Go vor conține proteine ​​și grăsimi, dar spre deosebire de alți analogi de pe piață astăzi, conținutul acestor elemente din feed este echilibrat. O dietă echilibrată este cheia sănătății.
 7. Toate vitaminele și mineralele necesare pentru sănătatea și creșterea corpului animalului sunt, de asemenea, prezente în aceste produse. Sunt prezentate sub formă de legume, fructe și fructe de pădure.
 8. O componentă suplimentară a compoziției este enzimele concepute pentru a îmbunătăți digestia.

Linia de alimentare

Acum să aruncăm o privire la gama Go. Această linie conține mai multe subspecii. Prima subspecie este seria Go Fit + Free. În acest caz, ingredientul principal sunt proteinele. Acest produs este mai hrănitor, dar și mai hrănitor.

Acest feed conține aproximativ 70% din carne, consumatorului i se oferă posibilitatea de a alege:

 • Mergeți cu somon;
 • Mergeți cu carne de rață;
 • Mergi cu carne de curcan;
 • Mergeți cu carne de pui.

Astfel de produse sunt recomandate câinilor de toate vârstele, lucru confirmat de recenziile consumatorilor. De asemenea, se recomandă administrarea acestuia animalelor de companie mai în vârstă și animalelor predispuse la supraponderalitate..

Unul dintre cele mai populare produse este Go Natural Holistic. Astfel de alimente conțin o cantitate crescută de proteine ​​animale. În ceea ce privește proteinele vegetale, volumul lor este redus la minimum de către producător, deoarece acestea nu sunt atât de bine absorbite de corpul câinelui. Trebuie remarcat faptul că Go Natural Holistic este un aliment uscat mai satisfăcător, ceea ce înseamnă că puteți oferi animalului dvs. de companie mult mai puțin din acesta. Producătorul susține că, în acest caz, economiile sunt de 50% (în comparație cu analogii). Natural Holistic este potrivit și pentru animalele de toate vârstele.

Go Sensivity Shine. Este cea mai optimă opțiune pentru acele animale care au probleme digestive. În special, vorbim despre câinii predispuși la alergii alimentare, constipație sau indigestie..

Considerat cel mai bun din gama Go și poate gusta:

 • carne de curcan;
 • cu carne de rață integrală și fulgi de ovăz;
 • cu fulgi de ovăz și bucăți de somon proaspăt.

Du-te Apărare zilnică. Pentru hrănirea zilnică a puilor. Conform producătorului, acesta conține toate vitaminele și elementele necesare creșterii și promovării sănătății. Conform recenziilor, crescătorii domestici de câini hrănesc adesea puii cu astfel de alimente. Indigestia este posibilă în cazul anumitor caracteristici ale animalului de companie, dar, în general, mâncarea este de bună calitate.

O altă vizualizare este Reîmprospătare + Reînnoire. Acest aliment a fost creat de un producător canadian special pentru acele animale de companie care reacționează negativ sau slab la un exces de proteine ​​animale. Într-adevăr, nu toți câinii răspund bine la hrana naturală, astfel încât producătorul a găsit cea mai bună soluție. Trebuie remarcat faptul că acest aliment este potrivit pentru animalele de companie de toate vârstele, atât pentru puii mici, cât și pentru animalele mai în vârstă..

Gusturile consumatorului sunt oferite:

 • alimente cu aromă de miel;
 • cu gust de carne de curcan;
 • cu bucăți de carne de pui, precum și legume și fructe.

 Avantaje și dezavantaje

Când aștepți ca proprietarul să toarne mâncare

În continuare, ia în considerare avantajele și dezavantajele acestui produs..

Să începem cu profesioniștii:

 1. Potrivit producătorului, cu utilizarea regulată a alimentelor Go Natural Holistic, veți putea menține corpul animalului de companie într-o formă excelentă. Go Natural Holistic conține proteine ​​foarte digerabile, astfel încât câinele va fi mulțumit de astfel de alimente..
 2. Consumul de furaje. După cum sa menționat mai sus, produsele Natural Holistic conțin cu 50% mai multe proteine, astfel încât să poată satisface toate nevoile zilnice ale animalului de companie. Astfel, câinele mănâncă mai puțin, dar corpul său primește cantitatea necesară din toți nutrienții. Mâncarea naturală holistică ajută la normalizarea stomacului.
 3. Cea mai buna calitate. Conform cifrelor oficiale, elementele care alcătuiesc produsele Go au fost testate în teste de laborator. Ca urmare, produsele Go au fost recunoscute ca fiind potrivite pentru consumul uman. De fapt, astfel de alimente sunt una dintre primele care folosesc fructe și legume în loc de terci..
 4. Calitate. Potrivit producătorului, produsele companiei sunt testate în mod regulat de către autoritățile canadiene de siguranță competente. Trebuie remarcat faptul că alimentele de la Go au fost aprobate nu numai de inspecția canadiană, ci și de către american, precum și european.

Acum pentru dezavantaje:

 1. Nu este potrivit pentru toți câinii. Este imposibil să spunem exact pentru ce animale nu este potrivit acest aliment, în acest caz totul este legat de anumite caracteristici ale organismului. Cu toate acestea, dacă credeți că recenziile proprietarilor de pe internet, indigestia este observată în unele cazuri. Desigur, astfel de informații nu se pot crede cu siguranță, cu toate acestea, trebuie să fim atenți la acest lucru.
 2. Complexitatea căutării. Mâncarea, deși este de o calitate destul de ridicată, nu poate fi găsită peste tot. Desigur, în regiunile capitalei din Rusia, Belarus și Ucraina puteți găsi acest produs. Cu toate acestea, în regiunile periferice, poate fi dificil de găsit. Singura cale de ieșire este să cumperi online.
 3. Preț mare. Poate că calitatea produselor Go este cu adevărat ridicată. Dar astăzi, costul unei astfel de hrană în țările din fosta CSI este supraevaluat. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că, după cum spun experții în acest domeniu, puteți găsi hrană mai ieftină, care nu va fi mai rea. Desigur, nu poate fi mâncat de o persoană, dar contează?

Video „Alimente uscate de la producătorul canadian Go”

Puteți viziona o reclamă pentru acest feed difuzat la televiziunea canadiană.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Întregul adevăr despre mâncarea de la un producător canadian