Mâncare veterinară pentru câini a lui hill

Înainte de a schimba dieta, este important să înțelegeți ce este hrana veterinară și în ce cazuri utilizarea lor este adecvată. Hrana veterinară pentru câini a lui Hill este considerată un produs destul de comun și de calitate, dar utilizarea sa necugetată poate fi plină de probleme de sănătate.

Ce este furajul veterinar

În primul rând, să ne dăm seama ce este hrana veterinară.. Alimentele veterinare sau medicamentoase sunt produse destinate menținerii sau îmbunătățirii sănătății câinilor cu boli cronice și acute.. Este important să înțelegem că mâncarea nu va vindeca un câine fără o terapie complexă. În plus, dieta este prescrisă și monitorizată constant de un medic..

Începutul dietei sau utilizarea sa pe termen lung fără control veterinar este plină de complicații. Orice organism, chiar suferind de o boală, se adaptează suficient de repede la noile condiții.

Important! Cu utilizarea prelungită a unei diete terapeutice, organismul încetează să mai producă (sau chiar să încerce să o facă) substanțele necesare, ceea ce contribuie la trecerea bolii la o formă cronică.

Să luăm un exemplu. Alegerea furajului când urolitiaza depinde de tipul de pietre. Cel mai frecvent tip de MCP este struvită.

Pietrele se formează atunci când urina conține o mulțime de alcali. Alimentele medicamentoase vor ajuta la oxidarea urinei, care ajută la dizolvarea formațiunilor de struvit. Piatra se va transforma în nisip sau va scădea în dimensiune, ceea ce va facilita foarte mult viața câinelui și va facilita tratamentul.

Ce se întâmplă dacă alimentele medicamentoase pentru pietrele de struvit devin baza dietei unui câine sau animal de companie sănătos cu PCP de tip oxalat? Urina va începe să se oxideze, un câine sănătos va dezvolta un PMC de tip oxalat, iar un animal de companie bolnav se va agrava.

DIETA DE PRESCRIPȚIE A HILL-ului hrană pentru câini cu dizabilități

DIETA PRESCRIPȚIEI HILL pentru hrana pentru câinii cu dizabilități este o serie de produse medicamentoase. Spre deosebire de majoritatea concurenților, Hill’s TM produce produse medicale de peste 50 de ani, efectuând în mod constant cercetări și îmbunătățind dezvoltarea. Mâncarea lui Hill este cunoscută în întreaga lume, deși unele produse sunt disponibile doar pentru vânzare în unele țări.

Mâncare uscată

Alimentele uscate Hill sunt disponibile în trei tipuri de ambalaje:

 • 2 Kg.
 • 5 kg.
 • 12 Kg.

Experiența proprietarilor arată că pachetele mari merită cumpărate numai în caz de afecțiuni cronice sau de o dimensiune impresionantă a animalului de companie. În cursul acut al bolii, hrana veterinară este prescrisă temporar, de obicei pentru o perioadă de 1-2 luni.

Gama de alimente veterinare Hill:

 • Canin metabolic - hrană pentru câinii care suferă de supraponderal. Experiența arată că dieta veterinară poate reduce în mod eficient greutatea animalului de companie în primele 2 luni de dietă și o poate aduce treptat la greutatea optimă. Potrivit producătorului, formula specială a hranei previne recâștigarea în greutate după trecerea la hrana zilnică.
 • r / d - alimente pentru câinii supraponderali (pentru slăbit și întreținere) și cu tendință la diabet. Produsele sunt sărace în calorii și fără grăsimi și conțin multe fibre. Fibrele oferă o senzație de plenitudine și ajută la reducerea fluctuațiilor de zahăr din sânge. În plus, fibrele ajută la menținerea funcționării intestinelor, ceea ce este extrem de important dacă câinele dvs. suferă de colită. Suplimentarea cu L-Carnitină și L-Lisină permite câinelui dvs. să piardă în greutate arzând grăsimi, mai degrabă decât masa musculară. Alimentele sunt prescrise pentru diferite boli ale tractului gastro-intestinal, ca parte a tratamentului sau a prevenirii.
 • w / d (pui) - alimente pentru câinii supraponderali (pentru slăbit și întreținere) și cu tendință la diabet. Furajele au un conținut redus de calorii și grăsimi. Conține o mulțime de fibre și L-carnitină. Mâncarea este destinată câinilor cu gust fastidios, probleme cu hormoni, colită, constipație. În plus, dieta poate elimina ușor pietrele de struvită de care suferă aproape toți câinii supraponderali. Alimentele sunt prescrise pentru diferite boli ale tractului gastro-intestinal, ca parte a tratamentului sau a prevenirii.
 • d / d (somon, orez) și d / d (rață, orez) - hrană pentru câini predispuși la probleme de piele, vărsături, indigestie și alergii alimentare. Canin d / d are o cantitate crescută de acizi grași, care are un efect benefic asupra sănătății și imunității pielii. Produsele reduc riscul de manifestare alergii la mancare și conține antioxidanți. Dieta este utilizată ca parte a terapiei pentru a confirma sau elimina un diagnostic de alergie alimentară. Alimentele sunt prescrise pentru diferite boli ale tractului gastro-intestinal, ca parte a tratamentului sau a prevenirii.
 • k / d - hrană pentru câini cu diverse patologii renale. Dieta permite câinelui să mențină un stil de viață normal, chiar dacă patologia este cronică. Mâncarea conține antioxidanți, ceea ce face ca animalul dvs. să se simtă mai bine. Produsele reduc semnificativ manifestările simptomatice ale insuficienței renale. Dieta vă permite să mențineți un tratament complex dacă insuficiența cardiacă se dezvoltă pe fondul bolilor renale sau invers. Efectul preventiv și terapeutic al furajelor este dovedit clinic.
 • i / d - alimente dietetice restaurative pentru câini. Dieta ajută la ameliorarea stării câinelui cu gastrită, enterită, colită, indigestie, disbioză, după o intervenție chirurgicală abdominală, cu o defecțiune și epuizare, pancreatită, balonare și volvulus, hrănirea cățelușilor slăbiți, inclusiv a celor orfani. Dieta este prescrisă când diabetul zaharat. Mâncarea este prescrisă pentru diferite boli ale tractului gastro-intestinal, ca parte a tratamentului sau a prevenirii. Mâncarea este contraindicată pentru hrănirea pisicilor și câinilor, în corpul cărora se păstrează sodiu.
 • j / d - hrană pentru câinii care suferă de artrită. Hrana are un conținut crescut de aminoacizi grași, ceea ce sporește producția de fluide articulare, reducând durerea în timpul efortului. Efectele benefice dovedite clinic ale dietei asupra stării câinilor în decurs de 3 săptămâni.
 • i / d sărace în grăsimi - alimente pentru tratament și prevenire boli gastrointestinale. Conținutul redus de grăsimi din produse permite o dietă pe termen lung dacă organismul are nevoie de timp pentru a regenera țesuturile. Mâncarea conține probiotice, care ajută la refacerea microflorei intestinale. Produsul conține ghimbir, care reduce umflarea și iritarea membranelor mucoase.

 • c / d Multicare - hrană pentru câinii care suferă de urolitiază. Dieta favorizează dizolvarea ușoară a formațiunilor de struvit. Furajul poate fi utilizat ca agent profilactic în caz de amenințare, stadiul inițial sau formarea recurentă de oxalat de calciu și uroliti de fosfat de calciu. Există contraindicații pentru utilizarea furajelor: tip de cistină și amoniu de urolitiază, sarcină, alăptare, luând medicamente care oxidează urina. Mâncarea este contraindicată categoric pentru pisici. În plus față de c / d Multicare, pentru tratamentul și prevenirea urolitiazei, se utilizează furaje din seria w / d.
 • l / d - hrană pentru câini cu patologii hepatice. Produsele au o compoziție ușor digerabilă, ceea ce reduce povara asupra ficatului. Dieta este utilizată pentru encefalopatie hepatică, șunt portosistemic, vitriol de cupru. Mâncarea este contraindicată animalelor însărcinate și care alăptează, puii de până la șase luni, cu pancreatită și hiperlipidemie.

Notă! Aproape toate furajele medicinale Hill`s TM sunt produse sub formă de granule uscate și conserve.

Coma umedă

Coma umedă este prescrisă animalelor tinere și câinilor slăbiți care suferă de leziuni ale pereților tractului gastro-intestinal. Gama de alimente umede Hill include următoarele produse:

 • r / d - masa conservelor dintr-un pachet este de 350 gr. - echivalent cu 85 gr. mâncare uscată.
 • w / d- masa conservelor dintr-un pachet este de 370 gr. - echivalent cu 120 gr. mâncare uscată.
 • k / d- masa conservelor dintr-un pachet este de 370 gr. - echivalent cu 130 gr. mâncare uscată.
 • i / d- masa conservelor dintr-un pachet este de 360 ​​gr. - echivalent cu 100 gr. mâncare uscată.

 • j / d - utilizat pentru hrana mixtă cu alimente uscate și umede. Proporțiile recomandate sunt indicate pe pachet.
 • i / d- masa conservelor dintr-un pachet este de 360 ​​gr. - echivalent cu 100 gr. mâncare uscată.
 • l / d - masa conservelor dintr-un pachet este de 370 gr. - echivalent cu 120 gr. mâncare uscată.

Notă! ТМ Hill`s produce hrană umedă zilnică pentru pui.

Este posibil să combinați furaje veterinare și convenționale

Mulți proprietari se întreabă dacă este posibil să se combine furaje veterinare și convenționale. Răspunsul este fără echivoc da dacă amestecarea furajelor este aprobată de medicul curant.

Singura avertisment este nevoia de a combina furajele. Dacă dieta este prescrisă temporar, pentru o perioadă scurtă de timp și câinele mănâncă bine medicamente, nu este nevoie specială de a combina furajele.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare veterinară pentru câini a lui hill