Două pisici de pe instagram: sanya obrăznică și orb doamne

Frumosul Sanya abisinian și Gosha, oarbă oarbă - aceste pisici nu au nimic în comun în afară de o femeie frumoasă care poartă mandrul titlu de amantă a acestor animale uimitoare.

Pisica SanyaPisica Sanya

Aceasta este Sanya și înțelege perfect cât de irezistibilă și ce impresie face asupra oamenilor..

Pisica SanyaPisica SanyaPisica SanyaPisica SanyaPisica Sanya

Labele lungi, urechile largi întind, corpul tonifiat și slab, ochii verzi ... Toată lumea vrea să primească un astfel de animal de companie.

Pisica SanyaPisica SanyaPisica SanyaPisica Sanya

Abisinienii sunt foarte sociabili și urmează călcâiile proprietarului.

Pisica SanyaPisica Sanya

Chiar și baia este puțin probabil să se poată ascunde de o astfel de fiară grijulie..

Pisica Sanya

Abisinienii pot înlocui perfect un câine: le place să meargă în aer curat, în sezonul cald, desigur, și să-și lingă fața iubitului proprietar. Poate că nu toți reprezentanții acestei rase diferă în acest sens, dar Sanya cu siguranță! Și de un bătăuș îl poate proteja cu un aspect atât de formidabil!

Pisica SanyaPisica Sanya

Lesa, desigur, reduce toată severitatea și masculinitatea pisicii. Dar dacă îți place să mergi, iubește și poartă un ham.

Pisica SanyaPisica SanyaPisica Sanya

Adepții pisicii de pe Instagram iertă un bărbat atât de frumos pentru toate trucurile sale. Chiar și un astfel de An Nou Fericit este pe punctul de a face un fault.

Pisica Sanya

Sanya și gazda nu locuiesc singure. Gosha a apărut în familia lor. Abisinienii chiar au nevoie de un prieten și s-a decis să aibă o a doua pisică. La acea vreme, un pisoi problemă cu lipsă de vedere căuta o casă. Oamenii îl aduceau înapoi - nu credeau că păstrarea unei pisici oarbe era atât de dificilă.

Kitten Gosh

Sanya a fost dată unei noi familii pentru o perioadă de încercare de 10 zile. Și pisica s-a așezat perfect într-o casă confortabilă.

Kitten GoshPisica GoshaPisica GoshaPisica GoshaPisica Gosha

El se orientează în apartament nu mai rău decât „fratele” său văzut și chiar a câștigat războiul pentru tavă! Sunt doi în baie și ambii sunt Goshin.

Pisica GoshaPisica GoshaDoamne pisicaDoamne pisicaPisica Gosha

Animalele nu pot fi numite prieteni nedespărțiți, se freacă încă unul împotriva celuilalt.

Pisica GoshaPisica Gosha

Dificultatea este că sunt bărbați. Sanya își dă cu greu teritoriul vecinului său orb, care a câștigat deja dreptul de a dormi lângă amantă noaptea și, se pare, o oarecare ostilitate a abisinianului nu îl deranjează cu adevărat.

Pisica GoshaPisica GoshaPisica Gosha

Gosha nu se lasă jignit și cu siguranță nu crede că este în vreun fel inferior lui Sanya. El este la fel de drăguț, subțire și frumos, deși are o particularitate.

Pisica GoshaPisica GoshaPisica GoshaDoamne pisicaPisica Gosha

Sigiliile sunt destul de greu de prins în cadrul general. Cu siguranță au afecțiune unul pentru celălalt, dar în lumea felină ea este mai detașată. Psihologul felin m-a sfătuit să vin cu un joc comun pentru animale. Și s-a găsit hobby-ul - ascunde-te! Sanya se ascunde într-un colț retras. Gazda spune: „Sanya, Sanya, unde ești?”, Iar Gosha înțelege că trebuie să caute un prieten. Aleargă prin apartament și, folosindu-și mirosul, încearcă să-l găsească pe abisinian. Și o face deseori!

Cat Gosha și SanyaCat Gosha și Sanya

Puteți urmări viața prietenilor cu coadă în contul lor de Instagram - @sanyasunny.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Două pisici de pe instagram: sanya obrăznică și orb doamne