Cum se numește un câine de rasă mică?

Cu greu găsești o creatură mai drăguță și mai emoționantă decât un câine mic! Câinii de rasă mică sunt iubiți de toată lumea, nu numai de fete, uneori bărbații nu pot refuza un astfel de prieten cu patru picioare. Dar ce să numim un animal de companie în miniatură? După ce ați citit articolul nostru, veți ști cu siguranță care sunt cele mai bune porecle pentru câinii mici pentru băieți și fete.!

Și chiar dacă numele s-a dovedit a fi lung, de exemplu, așa cum este cerut de pedigree, atunci mai târziu este „scurtat” la o versiune acceptabilă. Cei care încă plănuiesc să înceapă de acasă caine mic, poate crede din greșeală că este ușor să-i dai un nume. Spuneți, Bim sau Sharik este potrivit pentru un cățeluș băiețel, iar Butonul pentru o fată. Cu toate acestea, nu există mai puține opțiuni pentru bebeluși decât pentru toate celelalte rase..

Apropo, poreclele pentru câinii mici au și propria lor modă, precum și nume de om. De exemplu, în Secolele XVIII-XIX, când tocmai a început „boala” în masă a câinilor, numele puiilor au fost date în funcție de aspectul sau caracterul lor. Puteți întâlni adesea un câine numit Jaf sau Sperietoare. Începutul secolului al XX-lea este marcat de moda numelor din mitologie, în anii de după război câinii au început să apară îndrăzneți, curajoși, credincioși și asta indiferent de mărime. La urma urmei, bebelușii se disting adesea printr-un caracter puternic și beligerant..

După ce primii câini au vizitat Spațiul, animalele de companie au început să fie numite Veverițe, Săgeți, Ryzhiks. Anii 90 și perestroika au „americanizat” toate numele pentru câini și au apărut o mulțime de Zâmbete, Jacks, Orange. În prezent putem observa simbioza tuturor „modurilor”, numele pentru pui sunt variate și diverse. Cel mai adesea, acestea reflectă valorile și gusturile proprietarului, poate chiar domeniul său de activitate, dar, desigur, caracterul animalului de companie..

În funcție de mărime

Desigur, merită să fii atent la rasa și mărimea câinelui tău. Cele mai mici rase decorative precum Chihuahua, Toy Terrier sau Maltese necesită ceva grațios și jucăuș. Uneori li se dau nume poetice și tandre, precum Antonio, Perinter, Graziano, Ludivico. Nu atât de pretențioase, dar și plăcute la ureche, poreclele sunt potrivite și pentru cei mai mici pui, băieți, poate fi Pint, Pepsik, Pixel, Little, Peach.

Terrierii din Yorkshire sunt sfătuiți să aibă porecle englezești care subliniază originea copiilor, de exemplu, Harvey, Trevor, Bagin, Crox. Teckelul este, de asemenea, un câine mic, cu toate acestea, solicită doar un nume mai strict, mai ales dacă câinele dvs. este vânător. Ni se pare că dachshund-ul Dexter este ideal. Rasa mică de Pug are, de asemenea, propriile sale caracteristici, acești câini arată ca un pic stângaci cu inima bună. Prin urmare, este mai bine să alegeți un nume pentru ei moale și fără agresivitate..

Deoarece acești câini sunt originari din est, recent li s-a dat porecle în mod japonez, cum ar fi Keiko, Momo, Sachi. Pentru cei care nu sunt adepți ai unor astfel de nume exotice, Groove, Chuck, Prince, Slip, Sprinter ar trebui să fie o opțiune acceptabilă. O altă rasă mică populară este Pekingese. Câinii frumoși cu o istorie interesantă au o natură echilibrată, oarecum clocotitoare, iubesc atenția și laudă. Numele Fido, Balt, Oscar, Archie li se potrivesc. Pentru o fată, vă recomandăm Nika sau Iris.

Când luați un câine mic dintr-o rasă necunoscută, dar sunteți siguri că câinele nu va fi mai mare decât un degetar, nu vă grăbiți să vă numiți animalul de companie Mic sau Copil. Se întâmplă adesea ca mestizii mici sălbatici să devină mai târziu în câini de lup adevărați, iar numele lui Tiny să arate oarecum ciudat. Și încă un sfat: încercați să numiți cățelușul, astfel încât tuturor membrilor familiei să le placă numele în mod egal. De acord, dacă numele câinelui nu vă place, atunci atitudinea față de câine nu va fi aceeași.

Din mitologie și literatură

Mitologia servește, în general, ca depozit de diverse porecle pentru câini, băieți sau fete. Mai ales dacă depășiți limitele mitologiei grecești familiare multora și vă îndreptați spre miturile și legendele din Scandinavia sau din Est, atunci opțiunile pentru porecle vor fi în sute, dacă nu chiar în mii. În plus, dacă numiți un câine numele unei zeități - sfântul patron al oricăror elemente sau un simbol al, să zicem, noroc, atunci puteți spera că o zeitate domestică cu patru picioare vă va aduce noroc..

Desigur, printre numele zeilor antici există mai multe opțiuni pentru maiestuoase, potrivite pentru câinii mari și solizi, același Zeus sau Atlas este greu potrivit pentru un copil. Cu toate acestea, de exemplu, Apollo poate fi adaptat pentru un cățeluș băiețel. În plus, câinii mici pot fi numiți Veles (acesta este zeul nostru nativ slav - sfântul patron al animalelor) sau Hector. Puteți încerca chiar și numele câinelui Hercule, poate părea ironic și interesant. De asemenea, pentru băieții mici, puteți lua în considerare următoarele opțiuni: Dionis, Icar, Loki, Odiseu, Orfeu, Perseu, Paris, Phoenix, Enea.

Pentru fete, pot exista și mai multe opțiuni. Dacă bebelușul tău este foarte blând și emoționant, numele vechii zeițe grecești a iubirii, Afrodita, este primul care sugerează. Ne-au plăcut și Aurora, Athena, Bona, Venus, Victoria, Gella, Daphne, Ishtar, Calypso, Lucina, Melissa, Muse, Nymph, Selena, Feya. De acord, un avocat cu un câine numit Themis, o florărie cu un animal de companie pe nume Flora și un scriitor sau artist lângă un animal de companie pe nume Muse vor arăta foarte „în subiect”!

Literatura este un teren fertil pentru alegerea unui nume pentru un animal de companie. Uneori, după ce citești o carte, devii atât de „infectat” de ea, încât personajele ei literalmente „prind viață”. Deci, de ce numele eroului care s-a îndrăgostit, care s-a arătat curajos, curajos, corect, nu poate fi transferat pe numele iubitului său animal de companie? Mai mult, denumirile pot fi folosite ca „animale” literare și oameni. Primii, desigur, sunt Kashtanka, Bim și Mumu. Puteți numi și câinele Abba, acesta este numele câinelui de ajutor Aibolit.

Numele fabulos Malvina este foarte potrivit pentru o fetiță. Dacă iubești filozofia, atunci poți lua în considerare opțiunea Atma - acesta a fost numele câinelui celebrului filosof Arthur Schopenhauer. Artemon, Ivanhoe, Bonaparte, Pepper, Onegin, Chapa, Kichi și mulți alții sunt potriviți pentru băiat, deoarece fiecare are propria carte preferată.

Amuzant și amuzant

Câinii mici par să fie creați special pentru a le da nume cool și amuzante. Cu toate acestea, zoopsihologii ne avertizează: numele ar trebui să fie amuzant cu măsură. În primul rând, oamenii din jurul tău vor auzi în mod regulat cum te adresezi câinelui tău. Și cine este mulțumit când râd de el și de câinele său pentru că patrupedele se numesc, să zicem, Cârnați. În plus, apelând un animal rău intenționat sau supărat, îl puteți programa și nu vă mirați dacă în timp devine exact așa..

Dintre numele amuzante pentru câinii băieților mici, Hobbitul, Shustrik, Minik, Kutsyi, Microbe, Komar, Pupsik, Kid, Kinder, Kosmik, Picolo, Funtik ni s-au părut destul de amuzante. Există iubitori de sarcasm care, încercând să sublinieze diminuarea animalului lor de companie, aleg în mod deliberat nume „mari” pentru el, precum Monster, Giant, Gulliver sau Tyson. În principiu, astfel de opțiuni au un loc în care să fie, dacă proprietarului îi place acest lucru..

Fetele pot fi numite astfel: Waffle, Glamour, Thumbelina, Butterscotch, Moshka, Pulka, Yula, Pushinka, Doll, Kaplya, Flash, Kroha, Baby. Puteți lua în considerare și numele Koketka, Lyalya, Bun sau Chika - dacă sunteți într-o dispoziție foarte jucăușă. În principiu, oprindu-vă alegerea pe un nume de câine amuzant și mișto, încercați astfel încât, dacă este necesar, să se transforme în ceva mai grav.

Lista poreclelor

Am anunțat deja multe porecle pentru câinii mici pentru fete și băieți, dar există încă atât de multe dintre ele, încât vă sfătuim să vă familiarizați cu alte opțiuni, care sunt prezentate în tabelul de mai jos..

Litera alfabetuluiNumele pentru băiatNumele pentru fată
AAmigo, Ike, Adik, Ice, Anchovy, Artu, Cupidon, Antoine, Ali, AbelAngelica, Aba, Ivory, Aurika, Adelya, Alpha, ICQ, Assol, Angel, Alexa
BButch, Byron, Benya, Batiste, Butuz, Basil, Bambi, Bourbon, Basil, Bombay, BaronBianca, Beta, Barbie, Young Lady, Busya, Becky, Bead, Berta, Bonita, Bella, Bizzy, Bibi, Brittany
ÎNVolt, Cog, Vinnie, Watsik, Vincent, Wooddy, WorcesterVivien, Wanda, Vasilisa, Verona, Viviana, Cherry
DMinunat, Gault, Goodwill, Hamilton, Glitch, Gordon, GabrielGloria, Glasha, Grace, Greta, Gladys, Galatea, Gadget, Gerda
DDenny, Derek, Julian, Joy, DundeeJesse, Julieta, Diva, Lobule. Dominica
A EIEfim, EmelyanEva, Eshka, Yolka
FZofrey, Georges, Jacques, Zhorik, JulianJasmine, Juju, Zhulka, Jeanette, Jolie, Jacqueline
ZZephyr, Zyuzik, Zinger, ZakiMarshmallow, Zlata, Bunny, Zizu, Zoe
Y, YStafide, Ghimbir, IchiIrma, Isabelle, Izi, Ilma
LACupcake, Kaif, Kuzya, Casper, Christian, Handsome, Clark, Cookie MonsterCasey, Knop, Christie, Coco, Carolina, Candy
L Leu, Luntik, Lucky, Louis, Lambert, Lime, Little Linda, Lassie, Lulu, Leah, Leelu, Lime, Lizzie
M Marsilia, Mikey, Mario, Miguel Fly, Monica, Merlin, Margot, Baby, Milady
H Narcis, Napoleon, Zero, Neo, Cavaler Nicole, Nyusha, Nancy, Nice, Notka
DESPRE Orlando, Austin, Oliver, Ozick Ophelia, Ollie, Audrey, Octavia
P Patrick, Paul, Peter, Otoman, Pepper, Prince Polly, Pandora, Pixie, Pamela, Ponca
R Raphael, Ricci, Roger, Ricky, Rio Rusya, Rachel, Rose, Rita
DINSimon, Silver, Snoppy, Stitch, SpikeCinta, Sima, Stella, Stephanie, Sabrina, Sophie
TTim, Lalea, Totoshka, Tyler, TheodoreTina, Tiffany, Teri, Tootsie, Tracy
AveaSmart Guy, Walter, Success, Umka, WhiteUma, Ursula, Ulya, Whitney
FFredy, Flipper, Phil, Fantik, FlyFiona, Foxy, Fenichka, Fleur, Fifa
XHugo, Harvey, HarleyHana, Haley, Happy, Helen
CCitron, Canded, CivicTsatsa, Tsilya, Tsina
HCharlick, Chapik, Chester, Chips,Cireș, Chiki, Chilita, Chelsea
Sh, ShShayk, Sharik, Sharvin, SheltonChanel, Shanice, Sheri, Charlotte, Cher
EEric, Edward, ElfElsa, Ebi, Ema, Elizabeth
YUJulius, Eugene, JustusJuno, Yuxi, Jussi
Eu Yan, Iago, Yamal Yamina, Yasmin, Berry

Videoclip „Alegerea unui nume pentru câine”

Vă sfătuim să urmăriți un videoclip despre ce nume au câinii de diferite rase și dimensiuni!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se numește un câine de rasă mică?