Guler de câine cu gps - navigator și tracker pentru câini

Gulere pentru câiniVrei să fii mereu în contact strâns cu prietenul tău cu patru picioare?! Acest lucru este destul de real, deoarece în 2017 au inventat un guler miraculos numit GPS tracker. Aceasta este o dezvoltare unică care vă va face câinele în siguranță. Acest dispozitiv va deveni relevant pentru acele rase de câini care sunt în continuă mișcare. De îndată ce le dai drumul la lesă, aleargă cu capul în sus și poate fi dificil să-i prinzi și să-i găsești.. Dar acum, cu un design unic

, puteți lăsa în siguranță câinele la orice distanță, pentru că veți ști întotdeauna unde este.

GPS tracker pentru câini: ce este și cum funcționează?

GPS tracker este un dispozitiv care vă permite să urmăriți locația unui animal de companie. În munca lor, ei nu sunt nimic nu diferă de ceasurile pentru copii cu funcție GPS încorporată. Până în prezent, producătorii produc două categorii de dispozitive - un tracker radio și un tracker GPS.

 1. Soiuri de gulere moderneTrackerele radio folosesc tehnologie învechită. Au fost inventate acum câțiva ani. Nu necesită abonament lunar și nu au funcționalități atât de extinse. De obicei, acest tracker este utilizat pentru un câine de vânătoare. Dezavantajele unui astfel de tracker includ semnal radio limitat. Cu cât gulerul este mai scump, cu atât semnalul radio va fi mai lung. Prețul pentru un astfel de model poate varia de la două sute de dolari și poate ajunge la o mie pentru un dispozitiv..
 2. GPS Tracker este o tehnologie ultramodernă. Datorită acestuia, puteți determina cu exactitate locația câinelui în timp real. În plus, un astfel de navigator are o funcție - istoricul locațiilor. Veți putea urmări cu precizie mișcarea animalului de companie în absența acestuia. Gulerele GPS acceptă alerte atunci când un animal își părăsește locul. Pentru a transmite locația, este necesară comunicarea. Un smartphone este folosit ca contact. Proprietarul trebuie să dețină o cartelă SIM a unui anumit operator de telefonie mobilă.

Avantajele și dezavantajele gadgeturilor

La beneficiile unui guler GPS ar trebui să includă următoarele.

 • Cum să cumperi un guler jeepies pentru câiniGreutate redusă și dimensiuni reduse.
 • Practicitatea atașării acestuia la guler.
 • Durată lungă de viață a bateriei. Puteți utiliza gulerul fără întrerupere timp de câteva zile.
 • Buton de panică pentru un câine. Dacă câinele este pierdut, îl puteți antrena să apăsați un buton special și să-l găsiți pe proprietar.
 • Funcția de a înregistra calea câinelui. Cu această funcție, puteți urmări locația câinelui.
 • Gard virtual, necesar pentru acei câini care sunt plimbați în incinte.

Dezavantaje ale unui guler GPS

Dezavantajele gulerului cu GPS, trebuie atribuite următoarele probleme.

 1. Funcționarea defectuoasă a transmițătorului.
 2. Semnalul de recepție poate fi indistinct, acest lucru se datorează acoperirii zonei.
 3. Defecțiunile receptorului pot apărea pe teren neuniform.
 4. În timpul mișcărilor, pot fi observate și defecțiuni, dar în timp semnalul este restabilit.

Dispozitivul online poate funcționa conform mai multor principii.

Trackerul este încărcat program special de urmărire. Instrucțiunile pot fi găsite împreună cu dispozitivul. Farul este montat pe gulerul unui câine. Pentru a urmări locația, va trebui să introduceți un număr de identificare și să vedeți exact unde este animalul de companie.

Limitarea teritoriului este convenabilă pentru plimbarea unui câine într-o casă privată. Dar pentru ca această funcție să funcționeze, trebuie să introduceți setări suplimentare. Dispozitivul, de asemenea coordonatele sunt prescrise, adică, atunci când câinele părăsește teritoriul marcat, proprietarul află despre acest lucru cu ajutorul unui semnal sonor.

Și există, de asemenea, o funcție de limitare a vitezei. Acest mod avertizează proprietarul câinelui că animalul său a fost furat. în afară de, dispozitivul poate notifica cu viteza maximă în situațiile în care animalul de companie este introdus într-o mașină sau când este luat într-o direcție necunoscută. Pentru a face acest lucru, trebuie încărcate datele maxime. Toți acești parametri sunt indicați în instrucțiuni.

Unde să cumpărați și cum să alegeți GPS pentru câini

Tipuri de guler Fiecare dintre funcțiile enumerate potrivit pentru utilizare individuală. Prin urmare, proprietarul câinelui poate alege doar funcționalitatea de care are nevoie. Astfel, nu plătiți pentru setări suplimentare inutile.

Cumpărați un tracker GPS pentru câini numai de la un producător de încredere. Nu costă puțini bani, așa că este foarte descurajat să achiziționați acest dispozitiv pe panoul de anunțuri.. Producătorul poate oferi tracker cu garanție și cu întreținere ulterioară.

GPS tracker pentru câini - Acesta este un dispozitiv complex care necesită o atenție deosebită atunci când alegeți. Puteți cumpăra un model ieftin, dar, din păcate, calitatea recepției este exclusă. Deci, ce ar trebui luat în considerare atunci când alegeți un dispozitiv?

 • Practicitatea interfeței.
 • Capacitățile dispozitivului și sistemul de supraveghere.
 • Principalele caracteristici ale receptorului.
 • Tipul și modelul de montare.

Trebuie remarcat faptul că echipamentul scump nu este întotdeauna potrivit pentru dvs. și câine. Este posibil ca unele funcționalități să nu fie utile, și trebuie să plătiți pentru funcțiile încorporate. Atunci când alegeți un receptor, merită să luați în considerare scopul specific al utilizării și să identificați toate funcțiile existente.

 1. Comunicare unidirecțională sau bidirecțională.
 2. Prezența unui buton de alarmă pe emițător.
 3. Prezența unui senzor pe dispozitivul de urmărire.
 4. Capacitățile dispozitivului online.
 5. Control vocal.

Modele de urmărire câini

Pentru a determina cu exactitate de ce tracker are nevoie câinele dvs., vă recomandăm să vă familiarizați cu modelele și producătorii existenți..

 1. Zgarda pentru cainiGuler GPS Scollar. Acest guler poate face aproape totul. Funcționează ca o casă inteligentă. Poate suporta restricții perimetrale. Acest tracker este ușor de deschis și închis. Are funcția de ușă electronică pentru un animal. Poate fi folosit pentru a regla funcția de temperatură a animalelor de companie. În plus, cu comunicarea bidirecțională, puteți configura alerte pe telefonul smartphone pentru îngrijire și memento-uri ale procedurilor zilnice necesare. Producătorul oferă un dispozitiv multifuncțional pentru orice animal. Poate fi achiziționat cu și fără mai multe module, dar cu posibilitatea de a le completa cu diverse opțiuni. Este posibilă conectarea vibrațiilor și antrenarea câinilor. Avantajele includ lipsa unui abonament lunar. Va trebui să plătiți pentru tracker și module suplimentare.
 2. Tracker-ul PitPatPet este un fel de guler de câine. Funcționează pe tot parcursul anului și nu necesită baterie. Oferă abilitatea navigatorului de a urmări mișcarea câinelui în timpul zilei. Vă permite să vă asigurați că câinele dvs. este activ și sănătos. În el puteți configura funcția timpului de mers al câinelui. În plus, veți afla despre modificările dvs. preferate cu privire la animalul dvs. de companie folosind acest tracker. Avantajele includ rezistența la apă și compatibilitatea cu orice sistem de operare al smartphone-ului..
 3. Garmin Delta Smart Tracker este o oportunitate unică de a combina urmărirea și antrenamentul. Puteți învăța un câine orice comandă sau corecta comportamentul acesteia folosind acest tracker. În aplicația pentru smartphone, puteți vizualiza toate datele și le puteți analiza pe baza acestora. Bine, deoarece ajută la corectarea comportamentului câinelui și la socializare..
 4. GARMIN ASTRO 320 T5 este un tracker special conceput pentru câinii de vânătoare. Este combinat cu tehnologia radio și GPS. Poate urmări până la zece câini odată. Conceput special pentru câinii care vânează păsări. Nu este potrivit pentru animale de companie. Prețul pentru acesta poate ajunge la opt sute de dolari. Gama de semnal este mare și poate depăși zece kilometri. Este ușor și nu este nevoie să plătiți taxe de abonament lunare. Bateria poate funcționa fără încărcare până la douăzeci de ore.
 5. PetPace este navigatorul perfect pentru câini, potrivit pentru orice animal de companie. O caracteristică distinctivă a modelului este monitorul de sănătate al animalelor de companie. Puteți personaliza funcționalitatea pentru a se potrivi cu caracteristicile animalului dvs. de companie. Puteți seta măsurători de temperatură, ritm cardiac, respirație, activitate. Folosindu-l, puteți calcula caloriile consumate pe zi. În cazul oricăror abateri de la normă, va apărea o notificare în cererea proprietarului. În plus, puteți deschide accesul către alți membri ai familiei și medicul veterinar. Gulerul arată ca un guler obișnuit, din pânză.
 6. Cum să obții un gulerDispozitivul de urmărire a gulerului Nuzzle vă permite să urmăriți tot ce a făcut animalul dvs. de companie în timpul zilei. Are o funcționalitate largă și este echipat cu Bluetooth. De asemenea, puteți monitoriza starea de sănătate a câinelui dvs. folosind o aplicație suplimentară. Puteți obține geodate atunci când animalul de companie depășește limitele conturate. Tracker-ul Economy nu implică plata taxelor de abonament.
 7. Paw Tracker are un satelit GPS pentru a identifica locația exactă a animalului. Prin SMS, el poate trimite date către server. Gulerul are un design elegant în formă de labă de câine. Poate fi prezentat în mai multe culori. Acceptă aplicații pentru sistemul de operare iOS și Android. Un astfel de tracker va fi o alegere excelentă pentru orice proprietar de animal de companie. O laba se lipeste de guler si se activeaza. Prețul dispozitivului ajunge la o sută de dolari. Funcționează pe baterie și necesită încărcare constantă. Poate reține o taxă timp de zece zile, în funcție de utilizare. Greutatea sa este de doar treizeci și trei de grame..
 8. Gibi Pet Locator GPS Collar este un tracker ușor și rezistent la apă. Arată ca un guler cu design din oțel. Dispozitivul funcționează numai acolo unde există o conexiune la internet. Vă puteți urmări locația atât pe telefon, cât și pe computer. Funcționează în aplicația de browser Gibi Online împreună cu Google Map. Tracker-ul este atașat strâns de guler și este imposibil să-l pierzi în timpul mersului. Bine gândit și în valoare de aproximativ o sută de dolari. Plata se face pentru tracker și pentru abonamentul lunar. Programul poate fi de până la patru zile. Cântărește doar patruzeci și trei de grame.
 9. Gulerul Tracker Whistle 3 gps este un model tehnic unic cu un design actualizat. Combină sănătatea animalelor de companie și urmărirea locației. Senzorul se atașează de guler și se conectează la o aplicație pentru smartphone. Este posibil să urmăriți câinele pas cu pas. Funcție de geolocalizare cu alerte disponibile. Bateria durează o oră pentru a se încărca și poate dura aproximativ zece zile. Prețul său nu este mare, dar pentru a primi date va trebui să plătiți pentru un abonament.

Fie că cumpărați un urmăritor de câini pentru o sută de dolari sau o mie, este esențial în noua eră a tehnologiei.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Guler de câine cu gps - navigator și tracker pentru câini