Mâncare pentru câini fest choice (prima alegere)

Mâncarea pentru câini Fest Choice (prima alegere) este una dintre cele mai populare mâncăruri industriale pentru câini din segmentul super premium. Astăzi vă vom povesti în detaliu: vom analiza compoziția furajelor, sortimentul, prețurile și recenziile de la proprietari și medici veterinari..

Primul brand Choise este creat de PLB International Inc., o companie canadiană de hrană pentru pisici și câini. De asemenea, produc o linie de alimente sub marca Pronature, care a primit multe premii, precum și mâncare pentru câini Fest Choice (prima alegere). Această companie produce furaje de peste 30 de ani și și-a câștigat mult timp reputația de a livra produse de cea mai înaltă calitate. Acest fapt a fost confirmat oficial de multe sisteme de renume mondial care controlează calitatea alimentelor pentru animale..

Mâncarea pentru câini 1st Choice (recenziile bune confirmă acest lucru) este produsă exclusiv în Canada, formula și compoziția sa fiind în mod constant îmbunătățite și îmbunătățite. Toate produsele sunt supuse celor mai stricte verificări în toate etapele producției: de la selectarea componentelor până la controlul procesului tehnologic.

Soiuri și compoziția dietelor

Linia conține doar mâncare uscată pentru câini de prima alegere. Acest brand nu produce rații umede, precum și conserve. Întregul sortiment este format din 13 tipuri de alimente, care sunt împărțite în trei categorii: pentru pui, câini adulți și animale de vârstă.

Un alt criteriu convenabil atunci când alegeți mâncarea pentru câini este alegerea festivă este dimensiunea și greutatea animalului de companie. Hrana separată este produsă pentru mini rase, precum și pentru câinii mari și mijlocii. De asemenea, producătorul nu a uitat de animalele cu nevoi speciale. Există diete speciale pentru menținerea greutății optime a câinelui, pentru animalele de companie cu piele și palton sensibil, pentru animalele cu alergii.

Mâncare de prima alegere pentru pui

Compoziția furajelor

Prima alegere pentru hrana uscată pentru câini și-a câștigat un nume bun în mai mult de 20 de țări din întreaga lume, așa că nimeni nu se poate îndoi că producătorul indică cu sinceritate lista ingredientelor de pe ambalajul alimentelor. Privind compoziția, vedem o dietă bine echilibrată: 23-28% proteine ​​brute, 12-15% grăsimi, 8-10% cenușă și 3,5-5% fibre.

Proteină

Este important ca sursa de proteine ​​să fie carnea (mai precis, făina de carne) și nu componentele vegetale. Primul ingredient indicat în compoziția furajului ne spune despre acest lucru. Mâncarea pentru câini Fest Choice primește uneori recenzii critice, deoarece folosește cea mai mare parte pui în meniurile sale. Cu toate acestea, în unele rații ale acestei mărci, făina de miel, hering și rață se află pe primul loc în lista ingredientelor..

Trebuie remarcat faptul că sintagma „făină de pui” înseamnă utilizarea cărnii degresate anterior, precum și excluderea prezenței măruntaielor sau a aditivilor străini.

De asemenea, prin aceasta ar trebui să se înțeleagă că fracția de masă reală a ingredientului este indicată, deoarece făina de carne este preparată din carne deshidratată.


Glucidele

Următoarele trei ingrediente enumerate în Fest Choice pentru câini servesc ca sursă de carbohidrați - orez zdrobit, orz perlat și fulgi de ovăz. Cu toate acestea, trei tipuri de cereale la rând ridică simultan îndoieli cu privire la cantitatea totală de cereale: nu este prea mult?

În ciuda acestui fapt, o alegere pentru hrana pentru câini este fără porumb și soia.

La rândul său, orezul brun este o sursă de multe urme de minerale și este excelent pentru câinii cu alergii alimentare..

Unele dintre dietele acestui brand folosesc cartofi dulci sau făină de cartofi dulci ca carbohidrați. Acest ingredient conține amidon ușor digerabil, precum și fibre dietetice sănătoase sau fibre care au un efect benefic asupra microflorei intestinale.

Grăsimi

Un alt criteriu pentru evaluarea calității furajelor este sursa de grăsime. Nu există plângeri cu privire la producător: - nu există o componentă nedorită precum grăsimea animală, în loc de grăsimea de pui, uleiul vegetal și semințele de in sunt utilizate în aceste diete. Aceste ingrediente saturează corpul câinelui cu acizi linoleici și omega. Datorită acestor ingrediente, sănătatea pielii animalului este menținută, iar haina devine strălucitoare și matasoasă..

Prima alegere Mâncare pentru seniori

Alte componente de alimentare

Pe locul zece, destul de scăzut în lista ingredientelor, există un produs secundar - hidrolizat din ficatul de pui. O cantitate mare de ficat în furaje nu este de dorit, dar în acest caz nu trebuie să vă faceți griji - se adaugă în proporții mici doar ca agent aromatizant natural și, de asemenea, pentru a spori gustul produsului. Există o concepție greșită că acest ingredient nu este de dorit pentru câinii cu alergii la pui. Nu este nevoie să vă fie frică sau teamă că astfel de alimente vor avea un efect negativ asupra sănătății animalului de companie..

Sfecla uscată și pulpa de roșii joacă rolul fibrelor, esențiale pentru buna funcționare a sistemului digestiv și menținerea metabolismului normal.

Producătorul a pus sare în mâncarea pentru câini Van Choice. Un ingredient suficient de controversat. Pe de o parte, face mâncarea mai gustoasă și stimulează câinele să bea mai mult, ceea ce, la rândul său, are un efect benefic asupra sistemului genito-urinar al animalului. Cu toate acestea, opiniile despre necesitate, precum și despre pericolele sau beneficiile sării pentru un câine diferă foarte mult, deci nu ne angajăm să evaluăm această componentă.

De asemenea, în aceste diete există o listă destul de impresionantă de suplimente de vitamine și minerale, ierburi (cicoare, mentă, yucca), ceai verde, pătrunjel, extract de ghimbir și drojdie.

Pro și contra ale mâncării

După ce ați analizat în detaliu compoziția, vă sugerăm să analizați toate avantajele și dezavantajele obiective ale mâncării de prima alegere pentru câini.

Avantajele alimentării

La fel ca în cazul multor alimente super premium, Fest Choice are multe avantaje:

 • Ingrediente de înaltă calitate;
 • Prezența prebioticelor care îmbunătățesc funcționarea sistemului digestiv;
 • Prezența unui spectru de vitamine și substanțe utile pentru piele și blană;
 • Conservanți și arome naturale;
 • O gamă largă de diete (vă permite să alegeți hrană pentru animale cu nevoi speciale);
 • Fără făină de carne și oase și grăsime animală;

Prima alegere hrana uscata pentru adulti

Dezavantaje ale hranei pentru animale

Desigur, există unele dezavantaje în mâncarea pentru câini Fest Choice:

 • Prezența sării în compoziție este alarmantă;
 • Raportul dintre cantitatea de carne și ingrediente din cereale este înclinat în favoarea acestora din urmă.

Feed comentarii

Pentru a obține o imagine completă a produselor acestui brand, trebuie să aflați părerea consumatorilor reali. Dacă rezumăm informațiile disponibile despre mâncarea uscată pentru câini de prima alegere, recenziile vor fi după cum urmează:

Recenzii ale clienților

 • După trecerea de la un alt furaj, care conținea porumb, la o dietă hipoalergenică a acestei mărci, câinele a îmbunătățit scaunul, mâncărimea a dispărut și starea hainei s-a îmbunătățit;
 • Nu în toate regiunile țării pot fi găsite la vânzare, trebuie să comandați prin Internet;
 • Nu este potrivit pentru toate animalele de companie care au activitate fizică ridicată. Animalele care au un stil de viață activ (vânătoare obișnuită, sport cu sania) nu au porțiunea recomandată indicată de producător. Este necesară creșterea rației de hrană, ceea ce implică o creștere a costului hrănirii câinelui.
 • La sfatul proprietarului canisei, de unde a fost cumpărat cățelușul, au hrănit doar aceste alimente. Animalul se simte minunat și arată sănătos și activ, așa că niciun alt aliment nu a fost încercat.

Rezumând, putem spune că mâncarea Fest Choice pentru câini are recenzii pozitive în aproximativ 70% din cazuri, restul de 30% fiind nemulțumiți de produsele acestui brand.

În mod tradițional, există recenzii pozitive:

Recenzii despre mâncarea pentru câini Fest Choice

Nu chiar:

Recenzii despre fest choyce pentru câini

Evaluare veterinară

Adesea, mâncarea pentru câini de prima alegere primește recenzii de la veterinari și recomandări care arată astfel:

 • În categoria rației super premium, nu există alimente rele sau bune - fiecare animal de companie este unic, deci aceeași mâncare este perfectă pentru un animal și nu pentru altul.
 • Animalele fără probleme de sănătate hrănite cu acest brand sunt întotdeauna în stare bună și rareori raportează reclamații. Cu toate acestea, animalele de companie cu boli cronice uneori trebuie să își adapteze dieta..
 • Trebuie să acordați atenție bunăstării generale a animalului de companie, precum și să faceți periodic teste pentru a vedea o imagine completă a sănătății sale..

Costul

Am pregătit pentru dvs. un tabel sumar al costului mediu al fluxurilor Fest Choice din magazinele online din Rusia (pentru 2016-2017):

Mancare hipoalergenica pentru caini Fest Choice pret 12 kg.5200-5500 freca.
Mini rase ambalează 7 kg.2500-2700 r.
Pentru câini mijlocii și mari sac de 15 kg.4700-5000 freca.
Alimente pentru miel pentru piele și lână, 15 kg.5300-5600 RUB.

În categoria super premium, acest aliment se lipeste ferm undeva la mijloc și va fi o alegere bună pentru hrana zilnică a animalului de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare pentru câini fest choice (prima alegere)