Cele mai multe rase de câini zâmbitoare

Câine zâmbitor

În acest articol, voi examina dacă câinii pot zâmbi. Voi enumera caracteristicile procesului și cum se întâmplă. Voi lua în considerare care rase zâmbesc cel mai adesea. Vă voi spune despre tipurile și natura procesului.

Știu câinii să zâmbească

Câinii cu zâmbet sunt prezentați pe internet într-o gamă largă. Imaginile amuzante sunt foarte populare printre iubitorii de animale. Zâmbetul este un proces caracteristic doar pentru o persoană. Pentru un câine, rânjetul acționează în această calitate.

Unele rase se disting printr-o structură specială a buzelor și a botului. Zâmbetul lor se formează prin ridicarea buzei superioare..

Datorită acestui fapt, este posibil să dezgoliți caninii. Ele formează un zâmbet. Proprietarii susțin că în acest fel animalul începe să se bucure de plimbarea viitoare sau de o delicatese mult așteptată..

Tipuri de zâmbete de câine

Pentru prima dată, teoria prezenței conștiinței și emoțiilor la animale a apărut în 2012. Zâmbetul este considerat a fi o manifestare a stării de spirit pozitive sau a bucuriei. Procesul este observat înainte de a mânca, de a merge sau de a te juca. Animalul încearcă să transmită starea de spirit și să-l înveselească pe proprietar.

structura feței câinelui
Uneori puteți confunda structura feței unui câine cu un zâmbet.

Schimbarea poziției părților individuale ale botului duce la un zâmbet. Animalele pot transmite, de asemenea, o stare de anxietate, nervozitate. Nemulțumirea este cauzată, de exemplu, de căldură sau vânturi reci. Poziția buzelor și a gurii arată, de asemenea, ca un zâmbet..

Un rânjet însoțește agresiunea. De asemenea, este ușor să-l confundați cu un zâmbet..

În plus, câinele poate mârâi și latra. O fald de piele este clar vizibil pe puntea nasului. Un zâmbet poate indica, de asemenea, o dispoziție prietenoasă și o dorință de a petrece timp cu proprietarul. Se instalează într-o dispoziție pozitivă și îi energizează pe toți cei din jur.

Rase de câini care pot zâmbi

Nu toți câinii au un zâmbet. Ea este o trăsătură caracteristică a următoarelor rase.

Dalmată

Dalmațieni le place să-i placă proprietarului cu o demonstrație a dinților. Le place. Reprezentanții rasei se întâlnesc astfel cu proprietarul de la locul de muncă. Dacă o persoană a ieșit doar câteva minute, atunci și dalmațianul va fi fericit.

Proprietarii văd starea de bucurie și în ochii lor. Ei pot demonstra viclenie și loialitate. Dalmațienii nu sunt obișnuiți să-și ascundă propriile sentimente. Rar își pun coada între picioare. Când zâmbești, poți vedea cum animalul își înclină ușor capul într-o parte..

Dalmațianul este un câine foarte prietenos
Dalmațianul este un câine foarte prietenos

Staffordshire terrier

Zâmbește pe față staffordshire terrier poate fi văzut de mai multe ori pe zi.

Oamenii de știință au reușit să stabilească faptul că doar reprezentanții acestei rase o pot face pe bune.

Proprietarii își sărbătoresc, de asemenea, inteligența și ingeniozitatea de neegalat..

Ei învață rapid comenzile, astfel încât să poată zâmbi la cerere. Instruirea se efectuează rapid, cu condiția abordării corecte a acestui proces.

Staffordshire terrier
Personalului îi place să zâmbească constant.

Samoyed Laika

Samoyed Laika din fire știe să zâmbească. Reprezentanții rasei înțeleg cum îi place unei persoane. Se străduiesc să mulțumească proprietarii pentru orice ocazie convenabilă..

Dacă optați pentru această rasă, atunci puteți obține o încărcare de emoții pozitive în fiecare zi. Zâmbetul se datorează structurii unice a gurii. Este neobișnuit, deoarece limbajul este implicat în procesul de creare a acestuia..

Samoyed zâmbește
Samoyed zâmbește chiar și în repaus

Welsh Corgi

Welsh Corgi populare tocmai datorită zâmbetului lor. Reprezentanții rasei știu cum să facă acest lucru nu numai distractiv, ci și direct. În exterior, botul are trăsături binevoitoare..

Corgis sunt gata să arate în permanență un zâmbet.

Nu știu ce este descurajarea. Datorită acestui fapt, rasa a devenit o adevărată vedetă pe internet. Pe paginile sale puteți găsi un număr nesfârșit de fotografii și videoclipuri amuzante..

Welsh corgi nu știu ce înseamnă să fii trist
Corgiile galeze nu știu ce înseamnă să fii trist

Yorkshire Terrier

Dacă o persoană încă se îndoiește de existența unui zâmbet la un câine, atunci trebuie să respecte comportamentul Yorkshire Terrier. Cu această acțiune, ei lovesc de obicei în cel mai imprevizibil moment. Nici o persoană nu va putea să-i reziste. Câinele este ușor de dresat, astfel încât acțiunea se efectuează la comandă.

Prin observațiile oamenilor de știință, s-a ajuns la concluzia că animalele nu pot zâmbi sau arăta alte emoții..

Cu toate acestea, proprietarii sunt convinși de contrariul. Vorbesc despre cazurile în care un animal de companie în acest fel a încercat să atragă atenția și să intereseze o persoană. Prin aceasta, câinele poate împărtăși fericirea și bucuria. Procesul este considerat acceptabil din punct de vedere anatomic.

Zâmbetul Yorkshire Terrier
Zâmbetul Yorkshire Terrier

Câinele cel mai adesea îi dă un zâmbet proprietarului. Este posibil ca alții să nu fie conștienți de existența sa. Un animal mulțumit este ușor de distins de restul. Prin urmare, nu se poate argumenta că nu are emoții..

Botul arată fericire și bucurie. Astfel, animalul încearcă să împărtășească o bună dispoziție cu ceilalți. Când zâmbește, animalul ridică ușor colțurile gurii și arată un rânjet. Nu arată ca un om, ci servește ca o dovadă suplimentară de bucurie și fericire. Există rase care tind să o arate cel mai des..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai multe rase de câini zâmbitoare