Ce frumos să numiți un câine fată

numeOdată ce ați luat decizia de a obține un câine, întrebarea este cel mai probabil cum să-l numiți. În acest articol vom încerca să vă ajutăm în această chestiune..

Sfaturi pentru alegere

Când alegeți un nume pentru iubita cu patru picioare, amintiți-vă că îl dați pentru totdeauna. Abordați această problemă în mod responsabil. Amintiți-vă regulile de bază:

nume

 • alegeți un nume cu una sau două silabe. În primul rând, este mai ușor de pronunțat; în al doilea rând, câinii răspund mai ușor la astfel de porecle;
 • încercați să nu utilizați sunete șuierătoare, deoarece câinii le percep mai rău;
 • încercați să nu alegeți un nume care să arate ca o echipă;
 • nu îi acordați câinelui o poreclă care suna ca un alt membru al familiei.
De asemenea, nu merită să stabiliți în prealabil cu numele, aruncați o privire mai atentă asupra preferatului dvs., poate că aspectul sau personajul ei vă vor ajuta să faceți alegerea finală.

Vă va fi util să știți despre, de ce latra cainii, urla și linge labele, cum să elimini un miros îngrozitor din gura unui câine, cum să antrenezi un câine să se spele pe dinți, când este necesar și cum se taie ghearele unui câine, este posibil să țineți câinii și pisicile împreună, am nevoie de scutece și, cum să vă îngrijiți în mod corespunzător animalul de companie în timp ce mergeți.

Dacă aveți un câine cu pedigree, atunci cel mai probabil crescătorii i-au dat deja numele. De regulă, astfel de porecle sunt fie foarte lungi, fie disonante. Dar nu vă supărați, puteți scurta un astfel de nume la unul mai scurt și mai armonios, sau chiar să veniți cu altul, lăsând numele oficial doar în documente..

nume

Porecle (nume) pentru câinii fetelor

Există un număr imens de nume pentru câinii femele.. În funcție de natura proprietarului și a animalului de companie în sine, puteți fi ghidat de diverse criterii atunci când alegeți. Puteți alege o poreclă dintre cele populare, puteți face amuzant sau puteți încerca să veniți cu un original și neobișnuit.

Important! Porecla pentru câinele dvs. ar trebui să fie ușor de pronunțat și, de preferință, rară.

Cel mai popular

Numele predominante ale câinilor de sex feminin sunt cele care sunt mai ușor de pronunțat și constau dintr-un număr mic de silabe.. Exemplu: Julia, Zhuzha, Motya, Monya, Mosya, Lady, Chucha, Bulya, Button, Naida, Jessie, Rada, Nessie, Lada, Alma, Palma, Sherry, Lucky, Bonya, Mickey, Minnie, Lisa, Rexa, Gerda, Maggie, Sandy, Alpha, Dina, Daisy, Lime, Zara, Taffa, Molly.

Vă recomandăm să știți, cum să alegi un guler, valorifica, bot, și un castron pentru animalul tau de companie

Frumos

Există un număr imens de nume frumoase pentru câinii de fete. Majoritatea provin de la nume feminine.. Pentru o căutare mai ușoară, acestea sunt listate în ordine alfabetică mai jos:

nume

 • A: Alza, Alma, Alaida, Aventa, Avesta, Azalea, Aina, Aisha, Ivory, Ai-gul;
 • B: Blanca, Bagryana, Basie, Barcelona, ​​Barbara;
 • În: Valerie, Venus, Velma, Velessa, Valkyrie, Vega, Veyra, Videl;
 • G: Gloria, Gayna, Guerra, Grazia, Greta, Galatea, Gamma, Genevra, Gilla, Glady, Glenza, Glora;
 • D: Dinah, Darling, Dakara, Dalsi, Dolly, Dominica, Daira, Daiva, Dorra, Dasmia, Delilah, Delica, Demon, Delphia, Dakota;
 • E: Eve, Evan, Elarana, Elesta, Eletta, Eritta, Esmina;
 • W: Jacqueline, Josie, Jacarta, Janeira, Gentil, Jasmine, Jessie, Genevra, Joaness;
 • Z: Zara, Zakira, Zalina, Zamira, Zayra, Zafira, Zeyni, Zlata, Zagraia, Zolla, Zoya;
 • I: Iriya, Iventa, Ivanna, Irma, Ivori, Idzhi, Ilinda, Illaria, Ilvina, Ilsa, Irene, Isis, Iolanta;
 • Y: Yelin, Yomiko, Yolla;
 • K: Kaira, Kayla, Cuddy, Kasandra, Kessie, Claris, Camellia, Kamira, Capella, Kaori, Karina, Karlin, Kessy, Catalina, Quinti, Questa;
 • L: Laura, Lavender, Ladya, Leslie, Lime, Lorna, Lotta, Lady, Lada, Lisa, Laida, Linis, Larna, Larsi, Laura, Leanora, Lerda, Leonella, Lesta;
 • M: Miranda, Madeya, Madia, Maila, Mallorca, Maina, Malva, Mariel, Mariella, Martina, marchiz;
 • N: Nancy, Neila, Nessie, Navarra, Nelin, Nidia, Niara, Nora, Nicole, Nega, Nikki, Narda, Narine, Natella, Naya;
 • A: Odelia, Orsa, Orphia, Olana, Olia, Olivia, Aubrey;
 • P: Parma, Pilar, Pandora, Polly, Piper, Paloma, Palmira, Persephone, Prima, Puma;

nume

 • R: Ronica, Ravanna, Razobella, Roxiliana, Ronda, Rima, Rada, Rafaella, Rafina;
 • De la: Simone, Sayvera, El Salvador, Sally, Sparta, Saxonia, Salvina, Samanuel, Sophie, Savannah, Sapphira, Safiana, Cecile, Cecilia, Serenada, Sabrina, Selena, Seraphima;
 • T: Mystery, Taira, Tiana, Tessie, Taisiya, Tora, Tessa, Tagira, Tayla, Takara, Tully, Tamiris, Tasmina, Taya, Taylor, Theon, Terry, Terracotta, Tiara, Temari;
 • W: Ursalina, Urlana, Uriah, Wendy, Ulysses, Ulia, Uriana;
 • F: Fabiana, Filicia, Fionita, Farina, Felisse, Fabiola, Felicity, Fakira, Faya, Falivia, Falina, Fania, Fortuna;
 • X: Hannah, Haya, Haifi, Harletta, Hayley, Heliss, Hilena, Christina, Chloe;
 • C: Celli, Cera, Tsanita, Tsagira, Tsevitta, Tsarna;
 • H: Chara, Chayra, Chandi, Charlie, Charmi, Chesma, Charsi, Chase, Cheruna, Chase, Charda;
 • Sh: Shannie, Shayne, Shanny, Chantal, Charlene, Shane, Shade, Shailey, Sheila, Sheiri, Shena, Shadia, Shaudra, Sharma, Sherri, Shaggy, Charlotte;
 • E: Abby, Erica, Elfa, Evita, Eirida, Eilis, Eleon, Alison, Ena, Enaya, Edera, Avari, Esta, Alfie, Elvina, Angie, Eolanta, Evilody, Evvy, Ava, Avery, Eira, Eliza, Elenia, Eliza, Elma, Eloni, Elva, Elvira;
 • Yu: Yunotta, Yunana, Yumira, Juventa, Yumin, Juditta, Yurena, Yuxia, Yuvelia, Yurma;
 • Eu: Yarona, Jamaia, Yana, Yanessa, Yanta, Yasmin, Yariona, Yanetta, Yalvina, Yaluna, Yanaria.

& lt; ul & gt;

Amuzant

Dacă sunteți proprietarul unui bun simț al umorului, atunci este dificil să vă limitați zborul imaginației.. Iată doar câteva exemple de porecle amuzante: Cârnați, Cârnați, Cotletă, Piuliță, Klava, Toc, Vedere din față, Pizza, Șprot, Șprot, Nucă de cocos, Tigr, Yum.

Știați? Cel mai mic câine din lume se numește Millie. Înălțimea ei este de numai 9 cm.

Usor de amintit

Puteți alege un nume frumos sau neobișnuit, amuzant sau spiritual, dar una dintre regulile pentru alegerea unui nume pentru un cățeluș este ușurința de a-l aminti. Ce nume va fi ușor de reținut, doar tu îl poți alege. Iată câteva opțiuni: Zhuzha, Bug, Bonya, Alba, Lucky, FIFA, Lana, Shena, Pug, Nana.

Vă va fi util să citiți despre, cum să hrănești un cățeluș, la ce vârstă să primească prima vaccinare a unui cățeluș, care sunt regulile de bază pentru predarea unui cățeluș acasă, cum să-l înveți poruncile „Vino la mine” și „Dă-ți laba”, și, pentru ce este și cum să motivați un câine cu delicii.

Extravagant

Dacă doriți să vă numiți favoritul într-un mod neobișnuit, va trebui să vă încordați imaginația.. În acest caz, vă puteți inspira oriunde, de la cartea dvs. preferată la un catalog de mașini.. De exemplu: Moana (eroina unui desen animat pentru copii), Xi`an (oraș în China), Sena (râul din Franța), Jasper (bijuterie), Lovelace (om de știință, a scris primul „program” din lume).

nume

Amuzant

Este imposibil să nu evidențiați câinii cu nume amuzante. Dacă vă place să fiți în centrul atenției, aruncați o privire la aceste nume: Britney, Wendy, Gamma, Puma, Plush, Kisa, Fox, Bella, Sabrina, Aliska, Cleo, Sonya, Margot, Juno, Bullet, Shumka, Mira, Chita, Sima , Sparta, La Gioconda, Bagheera, Lipa, Penelope, Totti, Umka, Donna, Bridget, Sophie, Pumbaa.

Știați? Câinii celui de-al 29-lea președinte al Statelor Unite, Warren Harding, au fost numiți Lady Boy și Lady Buck. Pentru devotamentul lor, li s-a ridicat un monument de bronz.

Străin

Atunci când alegeți o poreclă, puteți utiliza nume de femei străine sau cuvinte străine care descriu caracterul sau aspectul câinelui dvs. De exemplu: Vulpe (vulpe), Forestina (pădure - pădure), Iubire (dragoste), Bebeluș (bebeluș), Sărut (sărut), Înger (înger), Blond (blond). Nume feminine - Sandra, Berta, Kaylee, Jane, Melissa, Angie, Shannon, Maddie, Gerda.

Vă va fi util să știți, cum să antrenezi un câine pentru a merge la toaletă pe stradă, scutec și pe tavă

Învățând un cățeluș să răspundă la o poreclă

Pentru a-ți învăța câinele să-și recunoască porecla, aprovizionează-te cu un sac cu delicii și răbdare. Încearcă să creezi o atmosferă în care tu și secția ta să nu fii distras de nimic. Puteți lega câinele de un scaun sau de un clanță, sau pur și simplu să luați lesa în mâini și astfel să restricționați mișcarea acestuia. Pregătește un tratament în mână și când te privește, spune-i numele o dată pe un ton vesel și dă-i un tratament. Rămâneți cu ea o vreme, apoi priviți în altă parte, așteptați și repetați exercițiul.

nume

Faceți-o mereu și într-un mod distractiv, folosiți întotdeauna un ton fericit. Odată ce ați obținut rezultate pozitive durabile, începeți să le faceți mai greu. Schimbați locațiile de antrenament, adăugați factori enervanți. Continuați să vă exercitați în mod regulat. Capacitatea unui câine de a răspunde la numele său este o abilitate foarte utilă..

Important! Asigurați-vă că rostiți numele câinelui doar o dată pe exercițiu. Repetarea unui nume prea des vă va reduce eficiența în a atrage atenția..

Numele unui câine, ca o persoană, este dat pe viață. În multe privințe, determină caracterul și soarta ulterioară a câinelui tău. Luați această problemă în serios, pentru a nu regreta în viitor..

Recenzii din rețea

Am avut odată un câine - un setter irlandez. Tot pe pașaportul Nicole și, de asemenea, acasă, numele lui Nick. În ceea ce privește numele pentru York, cu greu îți voi spune - fie este banal, fie creativitate completă)))

Lisena

https://woman.ru/home/animal/thread/4295842/1/#m40353824

pentru mine yorkies))) chanelka snow fox lyalya)))) gerda) berta) peace) aika)

ramură

https://woman.ru/home/animal/thread/4295842/1/#m40355181

Poreclele străine sunt alese pentru câinii de club, adică dacă aveți de gând să le vindeți descendenții prin club. Atunci trebuie să existe un întreg genealogie. Și pentru uz casnic, Egoza sau Musya o vor face. Știu că pentru câinii de club, numele trebuie să înceapă și cu o anumită literă.

klaura

https://efl.ru/forum/threads/31118/#m303244

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ce frumos să numiți un câine fată