Antrenor pentru hrana pentru câini (antrenor)

Alimentele uscate și umede de antrenament sunt concepute pentru câini în diferite stadii ale creșterii lor, țin cont de starea fiziologică a animalelor și pot susține animalul de companie în perioadele de boală sau alte condiții asociate cu corectarea regimului. O serie specială de mâncare pentru câinii de spectacol de la naștere..

Producător de hrană pentru câini dresor

Hrana pentru câini Trainer este o companie italiană Nova Foods, fondată în urmă cu peste jumătate de secol și cunoscută ca furnizor de alimente de calitate pentru oameni. De aproximativ două decenii, Nova Foods produce, de asemenea, furaje pentru animale care sunt foarte solicitate în Europa..

Site-ul oficial al companiei - https://novafoods.com/trainer/en/dog/dog-food.

Compania aderă la următoarele principii în activitatea sa:

 • Numai ingrediente naturale din produse.
 • Toate ingredientele sunt certificate conform standardelor europene de calitate.
 • Nu există culori artificiale, OMG-uri sau conservanți în furaje.
 • Unele boli sunt mai ușor de prevenit decât de vindecat datorită biodisponibilității ingredientelor din corpul câinelui.

Starea de bine a unui animal de companie începe cu o nutriție adecvată și numai natura poate oferi cele mai bune ingrediente pentru hrana animalelor - sloganul principal al unei companii care promovează „puritatea” producției sale.

Gama de hrană pentru câini dresor

Sortimentul Trainer este foarte larg: există hrană zilnică, specială, la mare căutare, o serie de rații pentru câinii cu alergii, diete care țin cont de nevoile speciale ale animalelor și conservele. Fiecare gradație are poziții pentru pui și animale de companie adulte din diferite grupuri de rase, luând în considerare activitatea fizică diferită și stilul de viață al câinelui. Alimentele umede sunt prezente în fiecare bloc dietetic.

Pachetele de alimente uscate sunt produse în volume de 800 gr, 2, 3, 5, 7 și 12,5 kg, conserve - în cutii de 150 și 400 gr. Compania produce și bunătăți.

Fitness seria 3

Linia de rații Fitness 3 este deosebit de populară printre proprietarii de câini. Acest segment din portofoliul producătorului este conceput pentru câinii de toate rasele și vârstele, care suferă de alergii alimentare. Toate produsele din această serie sunt fără gluten și mono-proteine, ceea ce minimizează manifestarea alergiilor.

Seria este prezentată:

 • Fitness 3 Puppies (Puii & Junior) - mâncare uscată cu rață, somon și carne de porc pentru pui și juniori de rase mici, medii și mari. Sursa de carbohidrați - Orez, nivel animal veveriţă mai mare decât la categoriile de adulți.
 • Fitness 3 Adult - hrană pentru câini adulți de toate rasele. Surse de proteine ​​sunt rața, somonul, carnea de cal, carnea de porc, mielul și iepurele. Sursa de carbohidrați - orez, proteină optimă pentru câinii cu digestie sensibilă.
 • Fitness 3 Maturity este o masă de porc cu conținut scăzut de proteine ​​pentru seniori de rase mici, medii și mari. Conține mazăre.
 • Fitness 3 Vegetal este o serie de alimente vegetale pentru câini. Nu conține proteine ​​animale. Sursele de proteine ​​vegetale includ cartofi, mazăre și fasole.

Principalul lucru care unește toate dietele din seria Fitness - formulele conțin o sursă de proteine, grăsimi vegetale și carbohidrați.

Seria naturală

Natural - hrană zilnică uscată și umedă pentru câini sănătoși, cu un conținut ridicat de proteine. Produs în gradațiile de „pui”, „juniori”, „câini adulți” și „indivizi vârstnici”. Există o linie dedicată pentru câinii supraponderali. În producția acestei serii de furaje, se folosește numai carne proaspătă, dezosată, dezosată.

Blocul „Natural” include următoarele grupuri de fluxuri:

 • Catelus natural (Catelus & Junior) - alimente bogate în calorii pentru pui și adolescenți de toate rasele, de la mini la mari. Componenta din carne - pui și curcan, carbohidrați - orez și porumb.
 • Natural Adult - hrană pentru câini adulți de rase mici, mijlocii și mari cu diferite surse de proteine ​​(pui, curcan, pește, șuncă uscată, carne de vită).
 • Maturitatea naturală este un aliment pentru vârstnici cu pui, curcan, porumb și orez. De asemenea, clasificate în funcție de rasă și nutrienți sunt adaptate pentru a satisface nevoile câinilor de diferite dimensiuni.
 • Lumina naturală este hrana pentru câinii adulți de diferite rase, care au nevoie de o dietă ușoară din cauza supraponderabilității. Conține grăsimi reduse și proteine ​​deshidratate (ca sursă de proteine ​​cu un conținut minim de grăsimi).

Seria personală

Linia Personal este destinată puiilor și câinilor adulți cu dizabilități. Dieta este prescrisă din motive clinice, iar câinele poate fi pe toată viața.

Furaje pentru animale cu caracteristici specifice de sănătate:

 • Sensi Intestinal - pentru probleme digestive. Conține carne dietă de curcan, niveluri optime de proteine ​​și grăsimi.
 • Sensi renal - pentru probleme cu rinichii și sistemul genito-urinar. Conține niveluri optime de proteine ​​pentru câinii cu afecțiuni renale.
 • Sensi Obesity - pentru probleme cu supraponderalitate. Acesta este un aliment cu hidrolizat de grăsimi și proteine ​​redus.

În plus față de dietele speciale, această serie de alimente are linia Personal Baby Starter de alimente pentru pui cu un procent ridicat de proteine ​​de pui și curcan ușor digerabile.. Mâncarea este potrivită și pentru cățelele însărcinate și care alăptează. Grăsimea este suficient de mare pentru a compensa cheltuielile energetice crescute ale puiilor și ale mamelor lor.

Seria Top Breeder

Seria Top Breeder este concepută pentru a lucra cu crescătorii. Producătorul a avut grijă de câinii care conduc o carieră de spectacol și a luat în considerare încărcăturile funcționale asociate acestui proces. Arătați câinilor experimentează stres emoțional, trebuie să fie într-o formă fizică perfectă și să aibă o conformație excelentă. O alimentație adecvată va ajuta la creșterea unui câine frumos și rezistent la stres, gata să-și arate cele mai bune calități..

Dietele acoperă toate categoriile de vârstă și rasă de câini de spectacol, țin cont de activitatea lor fizică și predispoziția la boli și includ, de asemenea, o serie de „primele alimente” și nutriție pentru cățelele însărcinate.

Produsele Trainer Top Breeder sunt clasificate:

 • Special - mâncare pentru pui din prima zi (Baby Starter și Baby Milk) și linie Special Beauty pentru câinii de spectacol.
 • Puterea - hrană zilnică pentru animale de toate vârstele și dimensiunile, ținând cont de starea lor fiziologică, gradul de stres și stilul de viață. Ingredientele speciale din formulările raționale ajută la rezolvarea diferitelor momente problematice asociate cu sensibilitate crescută la componentele alimentare, iar singura sursă de proteine ​​animale din linia Mono Proteins face posibilă hrănirea completă a câinilor cu alergii alimentare..
 • Performanță - hrană zilnică foarte digerabilă pentru câini de toate vârstele, de la pui la adulți, ținând cont de activitatea fizică și stilul de viață.
 • Rezistența este hrană pentru câinii adulți normali și animalele de companie active. Are un raport optim de preț și calitate.

Toate dietele Trainer aparțin categoriei de alimente funcționale, conținând doar ingrediente naturale și având un echilibru ideal de nutrienți.

Compoziția furajelor antrenorului

Toate categoriile de antrenori sunt unice și conțin ingrediente care ajută la menținerea sănătății și a aspectului câinilor. Unele diete pot fi clasificate cu încredere ca super-premium, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru clasa premium - diferența dintre componentele din carne și carbohidrați.

Producătorul subliniază faptul că numai carnea proaspătă fără os și cele mai bune surse naturale de nutrienți sunt luate pentru a crea rații.. Liniile de antrenament conțin antioxidanți și imunomodulatori, formule anti-alergenice și substanțe biologic active care au un efect benefic asupra sănătății.

Aditivi obișnuiți în dietele antrenorului:

 • Yucca Shidigera - un extract de plante pentru normalizarea funcției intestinului și reducerea mirosului secrețiilor.
 • Rădăcina de cicoare - o sursă de inulină și fibre sănătoase.
 • Semințele de in sunt o sursă valoroasă de acizi grași Omega-3.
 • Drojdie extrasă - prebiotice și polizaharide.
 • Spirulina și spanacul - surse de vitamine, minerale și fibre.
 • Fructe de goji - au proprietăți de curățare și tonice.

Un exemplu de compoziție a uneia dintre rațiile Trainer pentru câinii adulți (Trainer Natural Maxi cu pui proaspăt și orez) este prezentat în tabel.

Compoziție Analiză garantată Proteine ​​de pui și curcan deshidratate, porumb, făină de porumb "fioretto", carne proaspătă de pui și curcan 10% (pui 9%), orez 10%, grăsimi animale, hidrolizat de proteine ​​animale, pulpă de sfeclă de zahăr, semințe de in 2%, drojdie autolizat, proteine ​​de pește deshidratate, minerale, MOS (manano oligozaharide) 0,3 %, extract de cicoare uscată 0,3%, fibră de mazăre, lignoceluloză, FOS (fructo-oligozaharide) 0,15%, peptide de colagen biologic active 0,06%, alge marine (spirulină) 0,02%, extract de citrice uscate (bioflavonoide) 0,006 %, extract de mere uscate 0,003% Umiditate 8%, proteine ​​brute 25%, grăsimi brute 13,5%, fibre brute 2,1%, cenușă brută 6,1%, calciu 0,95%, fosfor 0,8%, Omega -3 acizi grași 0,8%, acizi grași Omega-6 2,5%

La prima vedere, dieta luată în considerare conține nivelul optim de proteine ​​și grăsimi și conține, de asemenea, componente speciale care determină predispoziția câinilor mari la boli articulare. Cu toate acestea, lista nu conține procentul de proteine ​​din carne, iar componenta glucidică (porumb, orez) este mai mult decât necesară pentru un câine care are un stil de viață normal..

Avantajele și dezavantajele hranei pentru antrenori

Și, deși producătorul își poziționează produsele ca îndeplinind cerințele nutriționale de calitate superioară și satisfăcând toate nevoile nutriționale ale câinilor, dietele au argumente pro și contra..

Beneficiile rațiilor de antrenor:

 • o gamă largă de bunuri;
 • capacitatea de a alege hrana pentru animalul dvs. de companie în funcție de capacitățile dvs.;
 • prezența dietelor umede și a dietelor;
 • ingrediente naturale.

Dezavantaje:

 • „Opacitatea” compozițiilor;
 • inaccesibilitatea multor posturi;
 • conținut scăzut de proteine ​​în majoritatea dietelor.

Sortimentul mărcii este atât de extins încât este dificil să se facă o evaluare fără echivoc a mărcii.. Cu toate acestea, într-o astfel de listă „bogată” de produse, puteți alege cu siguranță o mâncare pentru câini care să ia în considerare toate aspectele vieții sale.

Concluziile produsului de formare

Principalul indicator al popularității mărcii de furaje este cererea ridicată și feedback-ul de la proprietarii de animale de companie. Alimentele pentru antrenament sunt populare printre crescători și proprietarii de câini și sunt recomandate de medicii veterinari. Următoarele concluzii pot fi trase despre produsele mărcii: Trainer - produse pentru câini într-un sortiment care poate satisface orice preferință și ținând cont de capacitățile proprietarului. Produsele au atât un segment super premium, cât și o linie premium, precum și diete și diete umede, care sunt convenabile pentru hrănirea câinilor din aceeași marcă..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Antrenor pentru hrana pentru câini (antrenor)