Opriți stresul pentru câini: compoziție, formă de eliberare, instrucțiuni de utilizare și analogi

Stop Stress for Dogs este o combinație de medicamente anti-anxietate care vă ajută animalul să reducă nivelul de stres rapid și fără a afecta sănătatea câinelui dumneavoastră. Domeniul de aplicare al medicamentului este foarte extins: de la prevenirea bolii de mișcare până la eliminarea agresivității nemotivate a animalului. În ciuda siguranței sedativului (clasa de pericol 4 în conformitate cu GOST 12.1.007-76), se recomandă utilizarea acestuia numai după consultarea unui medic veterinar.

Compoziția și forma eliberării

Compoziția medicamentului se bazează pe substanța Phenibut.

Efectul calmant al Stop Stress este sporit de extracte din plante:

 • Calota craniană Baikal;
 • rădăcină de valeriană;
 • sunătoare;
 • hamei.

Sedativul pentru câini vine în trei forme:

 • tablete pentru câini mari și mijlocii - borcanul conține 15 tablete, fiecare conținând 100 mg de fenibut;
 • tablete pentru câini de talie mare - 15 bucăți într-un pachet care conține 250 mg de fenibut;
 • picături pentru câini - disponibile în borcane de sticlă și plastic cu un volum de 150 ml.

Este necesar să păstrați Stop-Stress în intervalul de temperatură de la +5 la + 25 ° C într-un loc cu umiditate scăzută și fără lumină directă a soarelui. Ar trebui să se asigure că medicamentul nu este disponibil pentru copii și animale.

Prescrierea medicamentului

1551688553_5c7ce36325f3e.jpg

Agresiunea nemotivată poate fi rezultatul unei boli grave

Stoparea stresului pentru câini este prescrisă pentru agresiunea nemotivată a animalelor de companie, stresul, excitația sexuală crescută.

Medicamentul este, de asemenea, utilizat în mod eficient atunci când transportă un animal pe distanțe mari, lăsându-l supraexpus la străini.

Contraindicații

Utilizarea unui sedativ trebuie aruncată în caz de intoleranță individuală la componente. Stoparea stresului este contraindicată la femeile însărcinate, precum și după naștere în timpul creșterii puiilor. În prezența bolilor severe ale organelor și sistemelor corpului, utilizarea medicamentului ar trebui să fie precedată de o consultare cu un medic veterinar.

Instructiuni de folosire

1551688719_5c7ce40db090e.jpg

Pentru a preveni boala de mișcare, medicamentul este administrat câinelui o dată cu 1-2 ore înainte de călătorie.

Stop-stresul sub formă de tablete și picături este plasat pe rădăcina limbii. Este permisă utilizarea produsului cu o cantitate mică de alimente, dar există posibilitatea ca animalul de companie să refuze mâncarea „condimentată”.

Dozele medicamentului, produse sub formă lichidă, se aplică la o rată de 2 picături pe 1 kg din greutatea câinelui. Schema de recepție - de două ori pe zi (dimineața și seara). Durata de utilizare a sedativului este de 2-3 săptămâni. Dacă este necesar, această perioadă poate fi prelungită până la 30 de zile..

Pentru a evita stresul în timpul transportului, participarea la expoziții, supraexpunere, Stop-stress începe să fie utilizat cu 4-5 zile înainte de începerea evenimentului propus.

Schema de administrare a pastilelor: tabel

Greutatea câinelui (kg)Comprimate 200 mg 500 mg comprimate
5-100,25-0,5 comprimate-
10–200,5-1 comprimat-
20-301-1,50,25-0,5
30-401.5-20,5-1
40-50-1 comprimat
50 și mai mult--1-2 comprimate

Aplicați comprimatele în mod similar picăturilor - de două ori pe zi timp de 15-21 de zile.

Reacții adverse posibile

1551689429_5c7ce6d335d8c.jpg

Cărbunele activ obișnuit poate fi utilizat ca sorbent

Nu există consecințe negative semnificative pentru sănătatea câinelui. În cazuri rare, pot apărea somnolență și greață. În timp, aceste reacții adverse dispar de la sine..

În caz de supradozaj al medicamentului, este posibilă indigestie, somnolență și greață. În acest caz, animalul de companie trebuie dus la medicul veterinar pentru spălarea gastrică și numirea sorbanților.

Când lucrați cu un sedativ, trebuie să respectați regulile de siguranță:

 • abțineți-vă de la fumat și mâncare;
 • asigurați-vă că vă spălați pe mâini după ce ați dat doza corectă câinelui;
 • proprietarii de animale de companie care au o intoleranță personală la componentele medicamentului ar trebui să evite contactul direct cu acesta;
 • refuzați să utilizați flacoane goale pentru uz casnic.

Analogi: tabelul fondurilor și descrierea acestora

În prezența intoleranței individuale la componentele medicamentului, se recomandă utilizarea analogilor acestuia. Unele sedative pentru câini sunt enumerate mai jos.

Numele medicamentului Formular de eliberare și compoziție Descriere
AnotenPlicurile de pulbere pentru prepararea soluției conțin substanța activă anticorpi purificați prin afinitateSe folosește pentru îngrijire, pentru reducerea anxietății, ameliorarea simptomelor de stres, în timpul intervențiilor medicale
VetspokoinEste posibil să cumpărați medicamentul sub formă de tablete sau sub formă de suspensie. Principalele ingrediente active sunt fenibutul și prometazina. Medicamentul conține, de asemenea, extracte de sunătoare, valeriană și lăptișor de matcăMedicamentul are un efect sedativ, antiemetic și analgezic, crește imunitatea câinelui
SileoMedicamentul este produs ambalat în dozatoare de seringi care conțin 3 ml de soluție injectabilă. Ingredientul activ din Sileo este clorhidratul de dexmedetomidinăAcțiunea medicamentului se bazează pe proprietatea de a bloca reflexul fricii și anxietății. Medicamentul este adesea folosit de vânători pentru a antrena un câine la sunetul unei arme de foc, precum și atunci când transportă un animal de companie din mediul rural în oraș.
FitxPuteți achiziționa medicamentul sub formă de picături care conțin extracte din rădăcină de valeriană, sunătoare, hamei, Scutellaria baikalPreparat complet natural din plante. Este utilizat ca sedativ în timpul antrenamentului, în timpul transportului unui câine, cu lătrat excesiv, agresivitate și alte caracteristici comportamentale asociate cu supraexcitația nervoasă
Ajutor câineDisponibil ca spray pentru pulverizarea în interiorul locului în care este ținut câinele. Substanța activă a medicamentului este un analog structural al feromonilor caniniNormalizează starea emoțională a câinelui într-o situație stresantă, ajută la reducerea agresivității și la creșterea poftei de mâncare

În unele cazuri, comportamentul excesiv de activ sau agresiv al unui câine se datorează educației slabe sau prezenței oricărei boli a organelor interne și a sistemului musculo-scheletic. Din acest motiv, înainte de a decide să utilizați Stop-Stress și alte medicamente sedative, se recomandă să vă duceți animalul la medicul veterinar pentru examinare și să identificați posibile probleme de sănătate..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Opriți stresul pentru câini: compoziție, formă de eliberare, instrucțiuni de utilizare și analogi