Parcul național sochi recomandă vânarea unui raton

Pe teritoriul Parcului Național Sochi, s-a recomandat deschiderea vânătorii ratonului, al cărui număr de indivizi depășea 20 mii.

În Parcul Național Sochi, numărul exemplarelor de raton a depășit douăzeci de mii. Administrația parcului a sfătuit să înceapă să vâneze aceste animale.

În timpul consiliului comitetului științific și tehnic al parcului orașului Sochi, care a avut loc anul acesta, s-a decis că este necesar să se reglementeze populația ratonului. În plus, a fost făcută o propunere de a deschide atât vânătoare de amatori, cât și vânătoare sportivă pe teritoriul parcului Sochi. Site-ul oficial al parcului spune că acceptarea cererilor s-a încheiat. Toate acestea au fost trimise către departamentul relevant al Ministerului Naturii.

Culoare de raton în parcul național al orașului Sochi

Serviciul de relații publice din Parcul Național Sochi spune că numărul animalelor aduse în anii 1960 a crescut dramatic. În prezent, acestea reprezintă o amenințare pentru animalele domestice și sunt, de asemenea, purtători de boli grave..

În aprilie a acestui an, departamentul de poliție din Youngstown, Ohio, a primit numeroase plângeri cu privire la ratoni care erau foarte aproape de clădirile rezidențiale și se pare că erau grav bolnavi. Potrivit relațiilor martorilor oculari, ei s-au comportat ca niște zombi.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Parcul național sochi recomandă vânarea unui raton