Ce nume poți numi băiat maimuță

Porecla maimuței ar trebui să fie scurtăDupă achiziționarea oricărui animal de companie, o persoană se confruntă cu problema alegerii unei porecle. Trebuie să comunicați constant cu animalele, să le antrenați, ceea ce înseamnă că numele trebuie să fie potrivit. Cel mai greu este să alegi porecle pentru animalele exotice.

Maimuțele sunt de mult populare printre iubitorii de animale exotice, dar alegerea unui nume pentru această specie este cea mai grea. Există un întreg set de reguli la care proprietarii de maimuțe ar trebui să respecte. Deși, dacă ești încrezător în alegerea ta, atunci de ce să nu fii ca toți ceilalți? Simțiți-vă liber să fanteziți. Și regulile - le vor ajuta pe cei care au nevoie de sfaturi cu privire la alegerea lor.

Reguli pentru alegerea unui nume potrivit

Numele maimuței ar trebui să fie adecvat și frumos. De fapt trebuie să alegeți o poreclă care să placă animalului însuși, dar cum să faci asta fără să-i cunoști dorințele? Practica arată că există mai multe reguli care vă pot ajuta să alegeți combinația de sunet potrivită pentru animalul dvs. de companie..

 1. Orice animale, nu doar maimuțe, nu ar trebui să primească nume de oameni. Sună deplasat și urât.
 2. Maimuțele sunt creaturi inteligente, dar chiar și așa, poreclele ar trebui să fie scurte și ușor de reținut. Dacă numele pașaportului animalului este lung, cel mai bine este să alegeți o alternativă scurtă.
 3. Numele ușor și concis va simplifica foarte mult antrenamentul.
 4. Atunci când alegeți o poreclă, asigurați-vă că țineți cont de mărimea animalului. Ar fi nepotrivit să-l numim pe micuța maimuță King Kong. Da, la început un astfel de nume va fi amuzant, dar un animal de companie nu este o jucărie, așa că porecla ar trebui să fie potrivită.

Numele scurte

Proprietari de maimuțe sensibili Numele pentru maimuțe sunt adesea alese prin televiziune și film.numele ușoare și scurte sunt cel mai des alese, care poate fi potrivit pentru animalele de orice sex și va fi ușor amintit de animale. De exemplu, Nicky, Kiki, Mike, Chita sunt potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți. Este adevărat, în poreclele pentru băieți este necesar să eliminați finalul.

Numele umane nu sunt potrivite ca porecle pentru animale, dar recent această regulă este încălcată din ce în ce mai mult. Deseori oamenii fac această alegere din răzbunare.. Băieții maimuțelor sunt numiți soții plecați, iar fetelor li se dau porecle de foste amante. Dar răzbunarea și sentimentele asociate cu aceasta trec, dar animalul rămâne și apoi chiar și proprietarii animalelor își dau seama cât de mult au greșit. Dacă totuși doriți să alegeți o poreclă pentru un animal din nume umane, atunci cel mai bine este să optați pentru versiuni scurte.

Atunci când alegeți nume umane, puteți utiliza, de asemenea, o opțiune convenabilă și destul de acceptabilă pentru țara noastră.. Vorbim despre alegerea unei porecle de origine străină. Caroline, Sabrina, Claudet, Jack, Karl și multe alte nume sunt grozave pentru maimuțe. În același timp, sună adecvat și nu provoacă indignare în rândul trecătorilor sau al oaspeților..

Seriale TV, filme, desene animate

Adesea, puteți găsi ajutor în alegerea unui nume pentru o maimuță vizionând un film. Variat nume în desene animate, emisiuni TV, perfecte ca porecle pentru animal. În plus, în viitor, animalul va fi asociat cu ceva familiar și bun..

Există un număr mare de desene animate străine și chiar interne care pot ajuta la alegerea unui nume pentru maimuță..

 1. O maimuță este un animal inteligent, dar este totuși mai bine să vă gândiți la un nume scurt pentru aceasta.În faimosul desen animat despre Aladdin, puteți găsi o maimuță pe nume Abu. Acesta este unul dintre cele mai frecvente porecle pentru băieți astăzi. Pentru femei, porecla este de obicei schimbată în Abusha.
 2. În serialul TV Friends, unul dintre personajele principale are o maimuță. O cheamă Marcel. Trebuie remarcat faptul că o astfel de poreclă este universală și este potrivită atât pentru fete, cât și pentru băieți..
 3. Bambino este numele faimoasei maimuțe din desenul sovietic „Funtik”.

Adesea pe ecrane și în mass-media puteți vedea animale ale unor actori sau sportivi celebri.

 1. Molly este o maimuță care strălucește adesea pe ecrane împreună cu favorita tuturor fetelor, Justin Bieber. Este adevărat, acest nume este potrivit exclusiv pentru fete..
 2. Celebrul jucător NBA, un adevărat lunetist în domeniul său, și-a numit animalul de companie Sonny. Deși are o maimuță feminină, această poreclă este potrivită și pentru băieți..
 3. Coco este considerat un nume universal. Este purtată de faimosul gorilă care este renumit pentru IQ-ul său ridicat.

Numele originale

Televiziunea simplifică foarte mult alegerea, dar multora pur și simplu nu le place să repete după cineva. Originalitate, asta îți dorești atunci când alegi o poreclă. Găsirea poreclei originale este mult mai ușoară, decât pare în realitate. Trebuie doar să te uiți în jurul tău, să găsești obiecte sau alimente, ale căror nume se potrivesc ca nume. Poate suna absurd, dar nume precum:

 • Alegerea unui nume - maimuței ar trebui să-i placă.ciocolata;
 • arc;
 • trandafirul;
 • caramel.

Acestea sunt doar exemple, dar există multe variații diferite. Trebuie doar să vă conectați imaginația sau să vă amintiți lucrurile preferate. De multe ori îmi apar în cap asociații asociate cu locuri, obiecte, mâncare, orașe preferate și printre toate aceste varietăți, este ușor să găsești un nume pentru o maimuță.

Folosind traducerea

Mulți iubitori de animale merg la câteva trucuri atunci când aleg un nume pentru un animal de companie. De exemplu, ei traduc culoarea animalului lor într-o limbă străină. Dacă animalul de companie este gri, atunci i se dă numele corespunzător Gri. Pe de o parte, se pare că alegerea este destul de slabă., dar, pe de altă parte, nu trebuie să uităm de numărul de limbi din lume. Italiană, franceză, spaniolă vor ajuta la traducerea culorii animalului de companie și, prin urmare, la alegerea unei porecle. O regulă similară poate fi utilizată în cazul alegerii unui obiect, mâncare sau loc ca nume..

Numele unei maimuțe poate fi o traducere a oricărui cuvânt într-o limbă străină.Unii chiar traduc sentimente simple într-o limbă străină. De exemplu, fericirea tradusă în engleză sună ca Lucky sau Happy. Aceasta este o poreclă grozavă de maimuță.. Besti este tradus ca „cel mai bun” sau, în unele interpretări, „solar”. Smiley se traduce prin zâmbet.

nume uitate, care sunt grozave ca nume pentru un animal. Este demn de remarcat faptul că multe nume antice sunt considerate exotice, precum maimuțele..

Eroii filmului

Maimuțelor li se oferă adesea numele diferitelor personaje de film. Zita, Sue, Lou, Asta sunt cele mai populare porecle de astăzi. Chiar dacă acestea sunt numele oamenilor, sunt străini. Aceasta înseamnă că o astfel de poreclă nu va ridica întrebări din partea celorlalți atunci când mergeți pe maimuță..

Concluzie

Venirea cu un nume potrivit pentru animale exotice este dificilă, dar realistă, dacă folosești imaginația și unele reguli. Televiziunea, traducerea diferitelor cuvinte într-o limbă străină, combinând porecle diferite se poate ajuta la alegerea unui nume potrivit pentru maimuță. Principalul lucru nu este să uităm că porecla ar trebui să-i placă nu numai proprietarului, ci și animalului în sine.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ce nume poți numi băiat maimuță