Care este cel mai bun nume pentru un cobai?

Cobaiul este o creatură foarte drăguță, care este perfectă pentru rolul unui animal de companie. Animalul se distinge prin marea sa ingeniozitate și abilitatea de a învăța.

Animalul își amintește repede numele. Auzindu-l, porcul își întinde corpul la toată înălțimea, își încordează urechile și își îndreaptă antenele - așa își arată interesul. Dar când se pune întrebarea despre porecla de a alege un animal de companie, adesea apar dificultăți. La urma urmei, nu întotdeauna la prima vedere a animalului îmi vine în minte o opțiune bună. Se întâmplă și atunci când nu există idei deloc. În orice caz, alegerea unui nume pentru un cobai este o activitate interesantă și distractivă..

Unele recomandări vă vor ajuta să alegeți cel mai bun nume pentru animalul dvs. de companie.

Denumiri pentru cobai

Aproape toate animalele sunt susceptibile la nume vocale și scurte. Astfel de porecle pot fi pronunțate rapid și clar. Cuvântul trebuie să conțină consoane precum „З, Ц, Ж, Р”, precum și unul sau mai multe sunete șuierătoare - „Ч, Ш, Щ, С”. Când vă adresați animalului, pronunțați-i numele cu dragoste. Intonația afectuoasă trebuie să fie prezentă în vocea ta.

Pentru cobai, numele umane care au sunete șuierătoare funcționează bine. Este mai bine să dați unei porecle o formă diminutivă, de exemplu: Dasha, Mashulya, Stasik, patrunjel. Există o mulțime de opțiuni, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Nu uitați să vă răsplătiți animalul de companie cu un tratament în timpul antrenamentului.. Nu-i dați cobaiului un nume pe care îl are deja membrii familiei dvs. sau unul dintre animalele dvs. de companie..

În caz contrar, animalul nu va putea răspunde în mod adecvat la porecla - de fiecare dată când îl va auzi, va aștepta atenția și, fără să o primească, se va dezlipi treptat de la nume și va înceta să mai răspundă. Porecla nu poate fi schimbată, este dată o dată pentru totdeauna.

Cu simțul umorului, îți poți numi preferatul după o celebritate sau un personaj care îți place dintr-o carte sau film. Este foarte neobișnuit ca un animal atât de mic și drăguț să sune nume maiestuoase, cum ar fi: Napoleon, Cezar, Louis. O astfel de combinație între o poreclă și purtătorul acesteia îi va face cu siguranță pe oaspeții tăi să zâmbească de emoție. Trebuie remarcat faptul că numele cu o conotație negativă, de exemplu, Adolph, Hussein, mai bine să nu alegi. Concentrați-vă pe acele personaje pe care le respectați, dar, în același timp, puteți juca un truc. Dar, în orice caz, aceasta este o chestiune de gust și fiecare își face propria alegere..

Soluția ideală este de a denumi cobaiul în funcție de temperamentul său. După ce ați studiat caracterul animalului și ați observat caracteristici speciale în acesta, puteți alege cu succes o poreclă pentru animalul dvs. de companie. Iată câteva exemple ca ghid:

 • Sherlock (animal agil, curios, căruia îi place să studieze tot ceea ce îl înconjoară);
 • Socrate, Nietzsche (un rozător calm, care pare să fie tot timpul într-o stare de gândire);
 • Grozny (porc de război);
 • Einstein, Genius, Clever (animal de companie foarte inteligent și ușor de antrenat);
 • Bender (un animal foarte viclean);
 • Spartacus (porc hotărât, curajos);
 • Schumacher, Fermoar, Shustrik, Benzină (băiat jucăuș, agil);
 • Kopusha, Sonya, Baby, Chloe, Zhuzha (o fată care se comportă lent, încet, iubește să doarmă);
Îți scaldă cobaiul
Îți scaldă cobaiul

Este de remarcat faptul că numele și poreclele evreiești sunt extrem de potrivite pentru cobai, de exemplu: Savva, Moisha (Moise), Tsilya, Izya, Rimma, Nazar, Sarah, Abram, Ruth, Ramon, Shmulik, Shema, Zusya, Solomon, precum și cuvinte specifice din lexiconul ebraic, precum: Rabin, fariseu, Zhivchik, Khazan, Shalom, Shekel.

Cum să numiți un băiat

În primul rând, nu uitați de poreclele cele mai frecvente standard. Acestea includ, în special: Ghimbir, puf, Styopka, Jumper, Pashka, Archie, Jack.

Cu toate acestea, mulți proprietari visează să dea animalului lor de companie un nume original. În funcție de lungimea hainei și de culoarea acesteia, care este extrem de diversă la cobai, pot apărea diverse asociații interesante. Astfel, băieților li se pot da următoarele porecle:

 1. Cretă, zahăr, bulgăre de zăpadă, Umka (blană albă).
 2. Negru, Malevich, Miner, Cosmos, Creole, Ceai, Moor (înveliș de lână neagră);
 3. Garfield, Cărămidă, Nisip, Antoshka, Castan, Yantarik, Adam, Ghimbir, Medoc, Marte, Piersică, Rhett, Vulpe, Șofran (lână roșie).
 4. Goby, Motley, Marble, Grouse (de la cuvântul „marcat”), Pigment, (lână pătată).
 5. Dzhigurda, Iroquois, Tarzan, Elvis, Goblin, Chewbacca, Fuzzy (palton lung și gros).

Cum să numiți o fată

Dacă ai o fată de cobai și ai decis să îi dai un nume, atunci folosește următoarele opțiuni:

 1. Albă ca Zăpada, Fulg de zăpadă, Belyanka, Esther (stea), Electra, Lună, Iarna, Blondă (pentru fete cu culoare albă și crem).
 2. Nochka, Blacky, Bagheera, Afra, Witch, Blind Man`s buff, Puma (dacă lâna este neagră).
 3. Toffee, Burenka, Kashtanka, Milka, Chanterelle (cu condiția ca haina să fie roșie).
 4. Fifteen, Pistrui, Dot, Dotty (pentru cobai pătat).
 5. Mermaid, Pretty Woman, Madonna, Rapunzel, Fluffy, Khrumka (dacă fata are părul lung).
Cobai abisinian
Cobai abisinian

Pentru cobaiul unei fete, porecle precum: Cenusareasa, Bella, Margot, Buton, Vafe alte.

Tema marină pentru cobai

Poreclele asociate cu această temă sunt cele mai potrivite pentru aceste animale drăguțe. Acordați atenție cât de strălucitoare și armonioase sunt aceste nume:

Mareșal, Columb, Robinson, Symbad, capac, vrabie, pirat, amiral, Jung, marinar, iaht, catarg, navă, val, surf, busolă, marinar (marinar), apă, sirena, sirena, Odiseu, Pontius (marin) Khafa (ploaie liniștită), adâncuri, pârâu (pârâu), Klyuch, Zhafar (râu), Boatswain, Marina, Cheshunka (val), Alsou (apă stacojie), Don Quijote.

Porecle amuzante pentru cobai

Printre numele interesante și amuzante pentru un cobai se numără următoarele:

Aboriginal, Bro, Baton, Mătură, Vaksa, Gluck, Dranik, Cheesecake, Dusya, Emelya, Ippolit, Dumpling, Zurab, Zhorik, Naf-Naf, Purcel, Bobblehead, Pedro, Pelmen, Sancho, Uzbek, Faya, Chukcha, Churka, Shveika, Frosya, Nyusha, Tsypa, Madame, Faust, Chechmek, Kuzya, Mop, Yaga, Koschey, Curbstone, Buklya, Belyash, Vaksa, Bumblebee, Egoza.

Concluzie

Există multe opțiuni pentru porecle pentru animalul dvs. de companie. Pentru a alege cea mai potrivită, observați cu atenție animalul de companie. Numele ar trebui să reflecte pe cât posibil trăsăturile principale ale caracterului, obiceiurile, precum și caracteristicile externe ale animalului de companie.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Care este cel mai bun nume pentru un cobai?