3 Obiceiurile tale pe care pisica ta le urăște

Pisicile sunt considerate chiar mai capricioase decât câinii și prezintă caracter la cea mai mică oportunitate. Să vedem ce să evităm atunci când avem de-a face cu pisici.

Pisicilor nu le place să fie sărutate

Săruturile nu sunt tipice animalelor, prin urmare, o astfel de manifestare a sensibilității tensionează inutil sistemul nervos al pisicilor. În plus, pe haină rămân urme de atingere invizibile, iar animalul de companie nu are nevoie de el. Încercați să sărutați mai puțin pisicile, astfel încât să nu se ascundă de dvs. sub dulap..

Cel mai rău lucru pentru o pisică este să zboare în aer.

Ți se pare amuzant să arunci și să prinzi o pisică. Cu toate acestea, instinctul său de autoconservare îl face să se gândească la pericol și în acest moment se confruntă cu stres real. Nu vrei să te răzbuni de la pisică - nu o arunca.

Nu atinge labele pisicii

Laba unei pisici îndeplinește diferite funcții: de la spălare la protecție și este plasată și pe alta, arătând superioritate. Pisica te percepe pe picior de egalitate și, dacă nu vrei să fii zgâriat, nu atinge pisica de labe din nou..

Nici un câine, nici o pisică nu vă pot spune ce îi sperie și îi enervează. Iar responsabilitatea dvs., în calitate de proprietar, este să răspundeți prompt și corect la semnele pe care vi le oferă animalul dvs. de companie. Respectă-ți animalul de companie și el doar te va încânta.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 3 Obiceiurile tale pe care pisica ta le urăște