Ziua pisicilor portocalii

Pisicile și pisicile sunt cele mai „nedotate” animale de companie. Pe lângă Ziua oficială a Pisicilor, există și Ziua Pisicii din martie și Ziua Pisicii Negre și chiar Ziua Pisicilor Portocalii - o sărbătoare despre care vom încerca să vă povestim mai detaliat. Capace drăguțe de lapte șofran pufos, un adevărat soare în miniatură, creaturi care invariabil ridică starea de spirit cu un singur aspect - această sărbătoare este pentru tine!

Ziua Pisicilor Portocalii este o sărbătoare neoficială care nu are niciun statut de stat și nu are nicio legătură cu agențiile guvernamentale și organizațiile internaționale. Această sărbătoare a fost inventată doar pentru o bună dispoziție, conform principiului „fiecare zi este o bucurie”. Iar creatorii săi propun să sărbătorească Ziua Pisicilor Portocalii pe 4 martie.

Pisica ghimbir minciuna

Ziua Pisicilor Portocalii 2018 cade duminică, 4 martie. Deci, pe deasupra, sărbătoarea va fi și o zi liberă.!

Cine a inventat Ziua Pisicilor Portocalii?

Site-ul kalen-dar.ru a povestit lumii despre Ziua Pisicilor Portocalii. Creatorii proiectului KalenDar și-au stabilit un obiectiv interesant - nu o zi fără sărbători. La urma urmei, dacă viața devine plictisitoare, monotonă și plictisitoare, meiul trebuie să îi adauge culori strălucitoare, distracție și căldură. În acest scop - pentru căldură și bună dispoziție - au fost inventate sărbătorile pentru fiecare zi, pictate în proiect. Da, KalenDar are o vacanță literalmente în fiecare zi! Sărbători mici, ușoare pentru fiecare zi, care nu trebuie sărbătorite într-un mod special, pentru care nu este necesar să cumpărați cadouri pentru întreaga familie, care nu sunt împovărate cu un întreg set de reguli și tradiții. Exact pentru aceasta este destinată Ziua Pisicilor Portocalii - o vacanță ușoară, fără caracter obligatoriu, plăcută de împărtășit cu prietenii..

Pisicile în pălării cu coajă de portocală

Principala regulă a sărbătorii: „Vrei să te înveseli și să-ți împărtășești bucuria? Aruncă-i prietenului tău o poză cu o pisică ghimbiră și felicită-l de Ziua pisicilor portocalii! "

De ce pisicile portocalii?

Ce pisici și pisici se bucură de dragoste larg răspândită chiar și printre cei care, în principiu, nu se consideră „iubitori de pisici”? Desigur, roșcate! Portocaliu strălucitor, însorit, de culoarea unei portocalii coapte, te înveselesc prin aspectul lor. În ceea ce privește popularitatea, ciupercile au depășit, probabil, chiar faimoasele pisici negre - dar pisicile negre sunt animale misterioase și mistice, iar cele roșii sunt pline de lumină și bucurie.

Apropo, majoritatea capacelor cu lapte de șofran sunt pisici. Pisicile portocalii însorite sunt destul de rare în natură, iar întâlnirea cu o astfel de frumusețe cu părul roșu este un real succes..

Semne despre pisicile ghimbir

Principalul și cel mai vechi augur asociat cu pisicile portocalii este simplu - din fericire există o pisică de turtă dulce în casă! Și toți proprietarii de capace de lapte șofran sunt gata să fie de acord cu acest lucru și, practic, în practică. Pisica roșie însorită evită necazurile și nenorocirile, protejând proprietarii de energia negativă.

Locuitorii Europei medievale credeau că pisica de ghimbir aducea bogăție. Și să ai un astfel de animal de companie - bine hrănit, important, cu siguranță pufos și bine hrănit - era considerat necesar pentru persoanele a căror profesie era asociată cu banii. La urma urmei, roșul este culoarea nu numai a soarelui, ci și a aurului. Și cu cât pisica este mai impunătoare, cu atât pisica este mai mulțumită, cu atât mai mulți bani este capabil să „atragă” în casă.

Fata de pisica ghimbir

Pisicile ghimbir sunt un simbol al norocului. Și acest semn nu și-a pierdut relevanța astăzi. La urma urmei, majoritatea dintre noi, alegând un pisoi, rămân involuntar pe bebelușul „portocaliu”. Credem că cu un animal de companie atât de drăguț vom fi cu siguranță fericiți.

S-a crezut multă vreme că pisicile sunt capabile să se „vindece” - să întârzie bolile, ajutând la recuperarea pacientului. Și ciupercile în acest sens au fost considerate cele mai bune vindecătoare - la urma urmei, culoarea blănii lor este direct asociată cu soarele, viața, sănătatea. Un prieten blanos cu părul roșu nu numai că ajută la recuperare, dar și sperie bolile.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ziua pisicilor portocalii