Amplasați-l pentru pisici

Broadline Spot Este un preparat pentru protecția complexă a corpului pisicilor împotriva paraziților externi și interni. Este produs de compania Merial (Franța), care este considerată unul dintre liderii mondiali în rândul producătorilor de produse acaricide insecticide pentru animale de companie. Forma de dozare convenabilă oferă o ușurință de utilizare și o dozare corectă pentru un tratament antiparazitar fără stres.

Broadline Spot Este pentru pisici

 • 0,3 ml (utilizat pentru animale cu greutatea de până la 2,5 kg);
 • 0,9 ml (utilizat pentru animale cu greutatea de 2,5-7,5 kg).

Aplicatorii sunt ambalate în blistere, ambalate în cutii de carton de 1, 3, 4 sau 6 bucăți și completate cu instrucțiuni de utilizare.

Pentru depozitare, seringile trebuie lăsate în ambalaj departe de alimente sau furaje, într-un loc întunecat cu o temperatură a aerului de 0-30 ° C. Perioada de valabilitate în aceste condiții este de 24 de luni. După finalizarea acestuia, este interzisă utilizarea picăturilor..

Broadline Spot Este pentru pisici

Principiul de funcționare

Acțiunea Broadline este asigurată de o combinație de ingrediente active care arată eficacitatea utilizării la pisici împotriva endo- și eco-paraziți:

 1. Fipronil - are un efect dăunător asupra ectoparaziților prin blocarea receptorilor dependenți de GABA și perturbarea transmiterii impulsurilor nervoase, rezultând paralizia și moartea acestora.
 2. (S) -metopren - perturbă producția de chitină și contribuie la apariția anomaliilor în etapele oului sau larvei, împiedică dezvoltarea lor la organisme mature sexual pe corpul animalelor și în interior.
 3. Praziquantel - promovează moartea cestodelor gastro-intestinale în orice stadiu de dezvoltare și îndepărtarea lor ulterioară din corpul pisicii împreună cu fecalele.
 4. Epinomectina - este responsabilă pentru legarea canalelor dependente de glutamat ale ionilor de clor în celulele fibrelor musculare și nervoase ale paraziților, ceea ce contribuie la hiperpolarizarea celulelor cu paralizia ulterioară și moartea lor.

Broadline Spot Este pentru pisici

Broadline Spot Este clasificat ca un agent moderat periculos care, cu condiția selectării dozelor corecte, nu va irita pielea și nu va contribui la dezvoltarea efectelor toxice resorptive. Contactul cu ochii poate provoca iritații minore.

Preț

Broadline Spot It pentru pisici poate fi achiziționat în farmacii veterinare staționare și magazine de animale de companie de pe Internet. Prețul unei seringi în ambalaje de 0,3 ml variază de la 490-590 ruble, pentru ambalajul de 0,9 ml - în limita a 610-670 ruble.

Indicații de utilizare

Medicamentul complex Broadline este prescris pentru pisici și pisici, dacă este necesar, tratament și prevenire:

 • invazii helmintice (bandă și helminți rotunzi);
 • invazii de purici (în diferite stadii de dezvoltare a puricilor de la larve la forme mature mature);
 • cestodoze (la toate fazele dezvoltării paraziților);
 • nematodele cauzate de nematodele vezicii urinare pulmonare, gastrointestinale sau urinare;
 • acaroza cauzată de căpușe ixodide.

În plus, picăturile sunt utilizate cu succes ca mijloc de prevenire a dirofilariazei, care este cauzată de larvele Dirofilaria immitis și ca unul dintre elementele în tratamentul dermatitei alergice cauzate de infestarea cu purici..

Puricii într-o pisică albă

Prelucrarea unică a unui animal permite:

 • ucide căpușele și puricii în 48 de ore și respectiv 24 de ore;
 • preveni re-infestarea cu căpușe și purici până la 5 și respectiv 7 săptămâni;
 • preveni reapariția puricilor în casă sau în alte locuri în care stă animalul de companie - până la 8 săptămâni.

Mod de aplicare

Instrucțiunile de utilizare indică faptul că Broadline Spot picături Se aplică o dată printr-o seringă-aplicator într-o doză selectată în funcție de greutatea corporală a pisicii, în conformitate cu următorul tabel:

Broadline Spot It pentru pisici cum să aplice

După scoaterea din ambalaj, trebuie să ridicați seringa pe verticală și, trăgând pistonul în jos, rotiți și scoateți vârful. Linia largă se aplică greabănului - de-a lungul liniei mijlocii a gâtului dintre baza craniului și omoplații. Picăturile trebuie stoarse direct pe pielea uscată, fără iritare, după ce au mutat în prealabil lâna.

Perioada tratamentelor repetate este de 1 lună. În cazul spălării frecvente (de 2 sau mai multe ori pe lună) cu șampoane, această perioadă este redusă, dar frecvența de utilizare nu trebuie să fie mai mare de 1 dată în 14 zile.

Recomandări suplimentare

Atunci când utilizați Broadline pentru pisici ca agent antiparazitar, trebuie avut în vedere că:

 1. Timp de 48 de ore, trebuie să evitați să vă scăldați animalul de companie, să intrați în ploaie sau în apă, ceea ce poate reduce efectul picăturilor..
 2. În timpul sarcinii și alăptării, utilizarea picăturilor este posibilă sub supravegherea unui medic veterinar..
 3. Utilizarea picăturilor nu trebuie combinată cu alte medicamente cu acțiune antiparazitară..
 4. Pentru prevenirea diroflariozei, se practică aplicarea lunară. Prima aplicare trebuie să fie cu o lună înainte de începerea zborului de țânțari, țânțari (care sunt purtători ai bolii), ultima - cel puțin o lună după finalizarea acesteia.

Picături la pisica de pe greabăn

Contraindicații și efecte secundare

Contraindicațiile pentru utilizarea Broadline vor fi:

 • dezvoltarea unor tulburări pronunțate în activitatea rinichilor și a ficatului;
 • perioada bolilor infecțioase;
 • starea slăbită a corpului;
 • vârsta mai mică de 7 săptămâni și / sau greutatea corporală mai mică de 600 g.

Dacă se respectă dozele indicate în instrucțiuni, de regulă, complicațiile și efectele secundare nu apar. În zona de aplicare a produsului, lâna uneori se lipesc și reacții cutanate ușoare apar sub formă de cădere a părului sau mâncărime. Rareori există pupile dilatate, salivație crescută, letargie și ataxie (afectarea coordonării mișcărilor). Aceste condiții se rezolvă de obicei în decurs de 24 de ore fără medicamente suplimentare..

O supradoză a medicamentului se poate manifesta sub formă de tulburări neurologice (apatie, pupile dilatate, dezorientare sau ataxie), care trec fără intervenție externă în timpul zilei.

Recenzii proprietarului

Julia, proprietarul pisicii:

„Am avut șansa de a folosi Broadline pentru pisica mea de 2 ori și de fiecare dată am fost mereu somnolent, ceea ce vorbește pentru mine despre un efect toxic clar. În plus, pe greabăn rămâne o pată de ulei, care durează până la 3 zile. Cu toate acestea, cu ajutorul său, a fost posibil să se scoată la lumina deja multiplicată, la care inspectorul și Stronghold nu au putut face față până acum. Acum folosesc Broadline o dată pe an ca remediu mai puternic, iar în restul timpului prefer medicamentele mai ușoare. ".

Dina, proprietara a două pisici:

„Animalele de companie sunt complet domesticite, dar uneori trebuie să mergi la medicul veterinar și le place să ne examineze pantofii de exterior, așa că există încă șansa de a ridica paraziți. Folosim picăturile așa cum este indicat în instrucțiuni o dată pe lună, ne scăldăm cu aceeași frecvență, nu au apărut reacții negative. Singurul lucru care nu este pe deplin satisfăcător este volumul seringilor. Producătorul oferă două opțiuni: până la 2,5 kg în greutate și de la 2,5 la 7,5. animalele noastre de companie au o greutate de 3,2 și 4,2, ceea ce implică utilizarea celei de-a doua opțiuni, iar lichidul dintr-o astfel de seringă are un volum prea mare ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Kirill, medic veterinar la o clinică privată:

„Un medicament eficient și relativ nou de la un brand francez dovedit, care funcționează la fel de bine pentru endo- și ectoparaziți. Dar dacă nu există un scop de îndepărtare a viermilor, vă recomand să utilizați alte picături pe greabăn, destinate direct îndepărtării ectoparaziților. ".

Tatiana, medic veterinar cu 7 ani de experiență:

„Broadline - scade cu un spectru larg de acțiune. Un tratament unic, de regulă, este suficient pentru a scăpa de toți paraziții posibili, inclusiv viermi, purici, căpușe etc. Cu toate acestea, unii clienți sunt opriți de prețul relativ ridicat. În acest caz, selectăm mijloace mai accesibile ”.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Amplasați-l pentru pisici