5 Moduri de a înțărca o pisică sau o pisică din mâncare și obișnuit cu mâncarea normală, de casă

Cum să transferați o pisică din alimente uscate în naturale

În acest articol, voi descrie în detaliu cum să înțărcați o pisică din mâncare uscată și să o obișnuiți cu mâncarea naturală normală. Permiteți-mi să vă spun care sunt dificultățile. Voi explica proprietarilor de animale de companie ce acțiuni trebuie întreprinse dacă animalul mănâncă exclusiv alimente uscate și nimic altceva. Voi descrie greșelile obișnuite ale proprietarilor la schimbarea tipului de dietă.

Cum să înțărcați o pisică din alimente uscate și să treceți la mâncare naturală

Luați în considerare modalitățile populare de a schimba tipul de mâncare pentru un animal:

 1. trecerea la hrana naturală trebuie să fie neapărat treptată. Încerca amestecați anumite ingrediente să se usuce caca. La început, ar trebui să existe o cantitate mică. Dacă pisica acceptă condițiile dvs., se recomandă creșterea proporției de hrană naturală în timp până când abandonați complet hrana uscată. Cel mai bine este să începeți cu bucăți tocate mărunt de carne de vită fiartă. Este sănătos și gustos;
 2. dacă animalul dvs. de companie are o preferință pentru produsele naturale, merită să vă concentrați asupra lor. Recomandat crește treptat porția alimente de origine naturală, până când înlocuiesc complet alimentele artificiale;
 3. dacă proprietarul nu cunoaște preferințele animalului de companie, trebuie să încercați cele mai frecvente delicii ale altor pisici. Lor răspândit în fața animalului în diferite castroane. Astfel, îi dați clar animalului dvs. că are de ales. Acest lucru ar trebui făcut până când el va fi hotărât. Apoi acționează, așa cum s-a menționat mai devreme, crescând treptat porția de hrană naturală;
 4. puteți încerca să dați mâncării pisicii în două boluri diferite. Și într-unul va fi uscat, iar în celălalt natural. Se toarnă mai puțin în primul recipient decât în ​​al doilea. Animalul, care nu a mâncat, va trebui să termine să mănânce alimente sănătoase. Nu va exista altă cale de ieșire;
 5. modul cel mai radical și dur este pur și simplu nu mai hrăni pisica cu hrană uscată. Fiecare animal are un instinct inerent de autoconservare, așa că va trebui să vă accepte condițiile. Dar acestea sunt măsuri extreme, este mai bine să încercați alte opțiuni, mai ușoare.
Când traduceți, încercați să utilizați metodele cele mai puțin radicale
Când traduceți, încercați să utilizați metodele cel mai puțin radicale

De ce este atât de dificil să transformi pisicile în mâncare normală de casă?

ÎN compoziția alimentelor uscate include componente speciale:

 • atractanți;
 • aditivi.

Ei sunt cei care fac ca animalul de companie să devină dependent de mâncarea cumpărată și să devină cel mai mare obstacol în calea tranziției către produsele naturale..

Concentrație mare de astfel de substanțe în furaje de clasă super-economică.

Acest lucru este valabil pentru Kitiket, felix și whiskas, care sunt deosebit de populare printre proprietarii de pisici.

Achiziționând acest tip de mâncare pentru animalul dvs. de companie, îl faceți un fel de dependent. Animalul devine dependent. Cu cât mănâncă mai mult astfel de alimente, cu atât va fi mai dificil să-l înțărcați din el..

În plus, producătorii de nutriție artificială pentru animale, care utilizează astfel de componente, încearcă să ascundă lipsa substanțelor naturale utile din alimente..

Acest aliment nu este doar inutil pentru animal. Poate provoca dezvoltarea diferitelor boli ale sistemului digestiv, inclusiv tulburări mentale. Mai ales dacă proprietarul încearcă să dezlipească pisica din tratamentul obișnuit.

Mâncarea uscată ieftină poate face un dependent de droguri dintr-o pisică, iar transferul va fi destul de dificil
Mâncarea uscată ieftină poate face un dependent de droguri dintr-o pisică, iar transferul va fi destul de dificil

Ce trebuie făcut dacă pisica mănâncă numai alimente uscate

Veterinarii au opinii diferite despre calitatea alimentelor uscate. Majoritatea dintre ei susțin că doar un produs ieftin este de calitate slabă. Mâncarea din clasa suplimentară este echilibrată, iar prețul corespunde calității. Alimentele sunt complete în ceea ce privește disponibilitatea componentelor nutriționale.

Este cu totul altă problemă când încep problemele de sănătate ale animalului. Și medicul veterinar insistă să schimbe tipul de mâncare, subliniind motivul pentru orice un substitut artificial. În acest caz, trebuie să minimizați aportul de astfel de alimente pentru a nu dăuna animalului și mai mult..

Greselile obișnuite pe care le fac proprietarii atunci când schimbă tipul dietei

Proprietarii de animale de companie fac adesea greșeli similare atunci când schimbă tipurile de dietă:

 • Graba nu va ajuta. Trebuie să vă înțărcați treptat animalul de companie din alimente uscate. Acest proces poate dura aproximativ zece zile. Dacă acționați drastic, vă puteți împiedica de boicotarea animalului;
 • Jos provocările. Nu trebuie să vă lăsați manipulat de animalul de companie. Poate face greva foamei și își poate arăta caracterul. Dă-i acea ocazie;
 • Dacă ați decis cu siguranță să scăpați de dependența alimentelor uscate trebuie să mergi până la capăt. Hrănește-ți pisica să mănânce mâncare naturală, schimbă-o în cea proaspătă și urmărește reacția. O pisică sănătoasă nu poate mânca timp de zece zile. Principalul lucru este că există suficientă apă. Deși în practică au existat cazuri când o pisică s-a ascuns într-un adăpost, sabotând mâncarea, timp de 15 zile. În acest timp nu a mâncat și nici nu a băut. Apoi a ieșit, natural epuizat, dar viu;
 • Anterior, se spunea că în alimentele uscate există aditivi speciali care fac din pisica un dependent de droguri. Acestea determină o dependență fiziologică a pisicii de o astfel de hrană. În viitor, carnea de vită fiară va părea insipidă și fată pentru pisică în comparație cu gustul bogat al bulgărilor uscați..
Dacă faci totul bine și insisti pe cont propriu, papilele gustative ale animalului se vor recupera în timp, iar animalul de companie va înțelege cât de gustoasă și aromată este mâncarea naturală..

Reclamele susțin că hrana uscată pentru o pisică este o hrană sănătoasă și hrănitoare, care permite animalului să fie sănătos și fericit. Dar, în realitate, totul este diferit.

Alimentele create artificial sunt în mare parte lipsite de nutrienți și vitamine. Sunt dependenți și pot provoca chiar patologii în corpul animalului. Procesul de a scăpa de alimentele uscate poate dura mult timp. Dar, în orice caz, merită dacă doriți ce este mai bun pentru animalul dvs. de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 5 Moduri de a înțărca o pisică sau o pisică din mâncare și obișnuit cu mâncarea normală, de casă