Blue fold british - cum arată aceste pisici și pisici în fotografie?

Pisoi cu urechi de lopPână în prezent, pisicile britanice câștigă o mare popularitate în rândul animalelor de companie. S-au îndrăgostit de mulți iubitori de pisici și pisici, deoarece sunt foarte calmi în comportament și nepretențioși în întreținere. Dar trebuie totuși să cunoașteți regulile pentru îngrijirea lor..

Pliați pisoiul britanic

Principala diferență între pisoii pliați este urechile lor mici, care atârnă în jos. Si ei au o cocoașă pe nas. Capul are o formă rotundă și o bărbie bine definită. Ochii pisoilor cu urechi lungi sunt la o distanță mare unul de celălalt și ușor proeminenți. Deoarece corpul pisicii este musculos, iar picioarele lor sunt scurte, se pare că au piciorul. Greutatea normală pentru ei este considerată de 7-8 kg, prin urmare sunt clasificate ca rase mari..

Pisicuțele britanice arată ca o jucărie de pluș în aspectul lor, deoarece blana lor este scurtă. Stratul este de obicei vopsit într-o singură culoare. De exemplu:

  • Roscata;
  • Albastru;
  • Cremă.

Cele mai populare printre iubitorii de animale sunt ori pisici albastre britanice. Această culoare este clasică pentru ei și are diferite nuanțe de gri. La nivelul acestor culori, există, de asemenea, cum ar fi:

  • Tigru;
  • Marmură;
  • Pestriţ.

O roșcată este considerată a fi o culoare deosebit de rară pentru britanici, de aceea o astfel de pisică este considerată foarte valoroasă. În plus, au ingeniozitate și intuiție ridicată..

Istoria apariției pisoiului albastru britanic

Se crede că pisoii albaștri ruși, care au fost aduși în Anglia, sunt strămoșii pisicii British Fold. În 1961, o pisică sa născut într-o fermă din Scoția, cu urechile atârnate și avea o culoare albă. Ea a fost începutul rasei de pisici britanice. Au început să fie considerate o rasă separată abia în 2004, iar înainte au aparținut britanicilor obișnuiți.

Comportamentul pisicii albastre britanice

Pliați pisoi albastruPisici britanice înțelegeți bine cu copiii și poate trăi bine în compania altor animale. Nu au deloc agresiuni și sunt foarte prietenoși. Chiar dacă ceva nu le convine, pisicile nu își vor arăta ghearele. Pisoii britanici sunt, de asemenea, foarte calmi în deplină singurătate, iar absența proprietarului nu îi va face să se îngrijoreze. Dar, în același timp, este o mare plăcere pentru ei să fie aproape de proprietar, iar pisoii sunt întotdeauna întâmpinați cu căldură.

În comportament, pisicile britanice arată cât de bine sunt crescute și nu vor urca niciodată în brațele lor fără permisiunea lor. Sunt întotdeauna reținuți, deși starea lor fizică le permite să se angajeze instantaneu în orice joc..

Ca și în cazul oricărui animal mic, pisoiul British Fold are nevoie pregătește un loc înainte de apariția lui în casă. Aceasta este pentru a îndepărta firele de la vedere, deoarece el le poate roade ușor și poate ascunde toate substanțele chimice care sunt folosite în casă.

De asemenea, pisoiul trebuie să stabilească un loc pentru odihnă și somn, puteți instala o casă și un stâlp de zgâriere. Astfel, încă din primele zile veți putea obișnui pisica cu comanda..

Când un britanic intră în casa ta, trebuie să-i dai timp să studieze calm și să examineze întreaga casă..

Îngrijirea pisoiului albastru britanic

Pisica britanică nu are nevoie de cerințe speciale pentru îngrijirea sa. Va trebui cumpărați o perie specială și pieptănați-l cel puțin o dată pe săptămână. Doar atunci când animalul începe să mute, va fi necesar să faceți acest lucru zilnic. Această perioadă pentru pisici apare o dată pe an. Și întrucât lâna britanicului se murdărește periodic, va fi posibil să cumpărați un șampon uscat special și să-l frecați în blana animalului.

Nu este recomandat să spălați o pisică din această rasă în apă. Procedurile de apă pot fi utilizate extrem de rar, în cazurile în care este imposibil să se rezolve problema poluării în alt mod. Apa de scăldat nu trebuie să depășească 40 de grade, dar, de asemenea, nu trebuie să fie rece. Este obositor să eviți să aduci apă în urechile și ochii animalului. Șamponul trebuie ales în funcție de culoarea animalului. Proiectele în acest proces pot fi foarte periculoase pentru britanicii Fold. Imediat după procedură, trebuie să-l ștergeți cu un prosop și să-l plantați pentru o uscare ulterioară..

in fiecare zi pisica trebuie examinată. Pentru a curăța ochii, urechile pisicii. Astfel, pisoiul este obișnuit cu aceste proceduri încă din copilărie, iar acesta devine modul său de viață. Urechile trebuie curățate cu un tampon de bumbac și asigurați-vă că nu există erupții cutanate și plăci pe auricule. Ochii sunt, de asemenea, curățați cu un tampon de bumbac și monitorizați absența puroiului, altfel va fi necesar să duceți pisica la medicul veterinar. Unghiile pisicii trebuie tăiate la jumătate din lungime în fiecare lună..

Mancare albastra pentru pisici britanice

Dieta britanicilor FoldLa fel ca orice alt animal de companie, o dietă echilibrată este importantă pentru britanic, ceea ce îl va ajuta să asigure longevitatea, un stil de viață activ și, desigur, sănătatea. Trebuie să fii pregătit pentru faptul că pisicile din această rasă sunt foarte pretențioase în ceea ce privește mâncarea. Nu pot digera mâncarea picantă, sărată și grasă. Mâncarea din frigider este, de asemenea, periculoasă pentru ei, așa că, înainte de a o da unui animal de companie, trebuie să încălziți alimentele la 26 de grade.

Cel mai important lucru în hrana pentru pisici este carne slabă. Un britanic poate mânca carne atât fiartă, cât și crudă. Este de preferat să hrănești pisica cu carne crudă, deoarece conține mai multe vitamine și favorizează dezvoltarea maxilarului. De la păsările de curte, este de preferat ca britanicul să mănânce pui care a suferit anterior tratament termic și carnea a fost separată de oase.

De asemenea, alimentele vegetale trebuie incluse în dieta pisicii sale. Acestea sunt cereale, legume și ierburi. Dintre acestea, ea preferă dovleceii, morcovii, castraveții și chiar varza. Nu uitați de produsele lactate - smântână, iaurturi, brânzeturi. Brânză pentru un pisoi, desigur, este mai bine să alegeți doar soiuri ușor sărate.

Pentru hrănirea cu vitamine, puteți cumpăra semințe de plante medicinale speciale de la magazinul de animale de companie și le puteți planta acasă.

Toaletă pisoi

Pisoii și îngrijirea lorÎn această chestiune, este necesar câștigați persistență și răbdare. Pisicuța trebuie să găsească cel mai retras loc, de exemplu, o baie sau toaletă. Este important ca toaleta să nu fie amplasată lângă locul în care pisica se odihnește și mănâncă. Se toarnă câțiva centimetri de gunoi în cutia de gunoi, care se potrivește cu dimensiunea pisicii. Trebuie înlocuit frecvent pe măsură ce este utilizat. Este mai bine să spălați tava folosind săpun pentru bebeluși și un burete..

Dacă un animal de companie mic nu se poate obișnui imediat cu tava, în niciun caz nu trebuie să-l strigi și să-l certezi. Trebuie să puneți tava în locul în care „cade” și mutați tava treptat mai aproape de locul pe care l-ai alocat pentru el.

Pisicuțele britanice cu urechi de lop nu necesită prea multe probleme în păstrarea și îngrijirea de sine. Și dacă urmați regulile simple de întreținere a acestuia, pisoiul va fi activ, sănătos și va aduce o mulțime de emoții pozitive proprietarului său..

Pisici britanici Care este caracterul pisoiilor britaniciCare sunt caracteristicile raseiPisoi cu urechi de lopMâncare British FoldPliați pisoi albastruCum să ai grijă de un pisoi britanicÎndoiți pisoii afumațiCum se umple un pisoi cu urechiDescrierea rasei de pisoiCe să hrănească Boitan FoldPisici britanici
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Blue fold british - cum arată aceste pisici și pisici în fotografie?