Instrucțiuni de utilizare a medicamentului lobelon pentru pisici

Răceala poate face rău, nu numai oamenilor, ci și animalelor. Un câine sau o pisică, așezat la pescaj sau înghețat pe o plimbare de iarnă, este, de asemenea, capabil să obțină o temperatură, un nas curgător și o tuse. Instrucțiunile de utilizare a medicamentului Lobelon pentru pisici asigură că animalul de companie se va recupera rapid, iar inflamația sistemului respirator va trece fără urmă și va recidiva. Principalul lucru este să respectați normele de dozare și să nu întrerupeți tratamentul înainte de timp..

Este produs sub formă de soluție injectabilă. Lichidul, inodor și incolor, este turnat în flacoane de sticlă cu un capac de cauciuc, care este convenabil de străpuns cu un ac, împiedicând aerul și microbii să intre în flacon. Deasupra acestuia, gâtul este rulat cu un capac din metal moale subțire, cu o supapă care asigură etanșeitatea. Volumul sticlelor este de 100 ml și 10 ml.

Proprietăți farmacologice

Motivele utilizării remediului homeopat Lobelon pot fi astfel de boli ale unei pisici sau câini:

 • Traheita.
 • Laringită.
 • Bronhopneumonie.
 • Bronşită.
 • Tuse de canisa.
 • Astm bronsic.
 • Hipoxia nou-născutului.
 • Afectiuni respiratorii.
 • Rinofaringita.

Lobelon are acțiune antiinflamatoare și antibroncoconstrictoare (în expansiune), reglează nivelul de formare a secreției în bronhii, promovează o mai bună ventilație.

Concentrația ultra-scăzută de substanțe biologice active din plante, organice și minerale are un efect benefic asupra producției de citokine, mișcării microorganismelor și producției de substanțe active naturale ale corpului, care joacă un rol important în inflamații și spasme în sistemul respirator.

Lobelon s-a dovedit bine pentru tratamentul bolilor alergice la pisici, inclusiv:

 • rinita;
 • bronşită;
 • tuse.

Dozarea și calendarul tratamentului

Injecțiile cu acest agent se fac intramuscular sau subcutanat. Este strict interzis să-i dai Lobelon pisicii într-un alt mod care nu este reglementat de producător (pentru hrană, îngropare etc.).

Dacă afecțiunea este acută, atunci injecțiile se administrează zilnic de 1-2 ori la fiecare 24 de ore. Pentru o singură doză, este necesară următoarea cantitate de medicament:

 • Pentru pisici și dihori - 0,1 ml pe 1 kg de greutate corporală, dar nu mai puțin de 0,5 ml pe injecție.
 • Câinii - de asemenea, minim - 0,5 ml, maxim - 4,0 ml.
 • Alte rozătoare - minim 0,2 ml.

Dacă injecția a fost omisă conform programului, atunci nu trebuie să dublați doza. Animalului trebuie să i se administreze o injecție cât mai curând posibil și apoi să respecte schema fără încălcări.

Contraindicații de utilizare și condiții de depozitare

Conform GOST 12.1.007-76, medicamentului Lobelon i se atribuie o clasă cu risc redus 4, agentul nu irită locul injectării și nu provoacă apariția alergiilor (sau a manifestărilor sale individuale: erupții cutanate, iritații, roșeață, mâncărime), chiar și la animale predispuse la reacții similare. Cu toate acestea, în ciuda compoziției homeopate, înainte de a utiliza medicamentul Lobelon, este necesar să îi arătați animalul de companie medicului veterinar pentru a face diagnosticul corect și, eventual, a prescrie o terapie complexă..

Lobelon este destinat tratamentului animalelor de companie neproductive, utilizarea acestuia nu exclude utilizarea altor medicamente, dacă este necesar. Nu au fost identificate efecte secundare sau complicații după tratamentul cu Lobelon de către producător.

Dacă pisica are o intoleranță individuală la orice componentă care face parte din medicament, atunci utilizarea Lobelon trebuie oprită.

Sticla închisă de Lobelon poate fi depozitată și utilizată timp de 3 ani de la data emiterii menționată de producător pe ambalaj într-un loc răcoros și întunecat.. Nu se recomandă păstrarea medicamentului lângă alimente, alimente și locuri accesibile copiilor și animalelor. La flacoanele cu etanșeitate redusă, termenul de valabilitate într-un loc rece nu trebuie să depășească 30 de zile.

În prezent, Lobelon nu are analogi pe piața medicamentelor veterinare. Medicamentul a fost produs din 2012 și a devenit deja cunoscut atât de proprietarii de animale de companie, cât și de medicii veterinari. S-a stabilit ca un remediu eficient și sigur pentru vindecarea rapidă și sigură a tusei unui animal de companie și a inflamației sistemului respirator..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni de utilizare a medicamentului lobelon pentru pisici