Scapă de mirosul de urină de pisică de pe haine și încălțăminte

S-ar părea că o mică neplăcere - pisica a făcut pipi în cizmele sale preferate, dar numai după ce s-a întâmplat poți înțelege cât de nefericită este această tragedie. Cu toate acestea, mirosul rămâne și nu este deloc plăcut. Cum să scapi de mirosul de urină de pisică din pantofi și haine? Cum să îndepărtați duhoarea acasă din locurile greu accesibile din pantofi? Răspunsurile și soluțiile la problemă vă așteaptă în articol..

 1. Desigur, primul lucru după ce animalul de companie a făcut un lucru rău este să ștergeți locul umed cu un șervețel cât mai curând posibil, de preferință uscat.
 2. După aceea, suprafața trebuie spălată cu apă folosind săpun de rufe și puteți folosi și detergenți pentru spălat vase. Cu toate acestea, acest lucru va elimina doar umezeala și lipiciul..
 3. Oțetul va fi salvat (puteți folosi acid citric), care trebuie diluat cu apă (1: 4), iar oțetul va ajuta, de asemenea, la îndepărtarea duhoarelor și petelor..
 4. Apoi - aplicați soluția la „leziune”, dar aveți grijă să nu deteriorați pielea mâinilor, care poate fi corodată de acid.
 5. După aceea, este timpul să scăpați de o altă componentă - acidul uric. Pentru a face acest lucru, va trebui să stropiți suprafața cu sifon, iar după frecare, clătiți.

Vodcă

Există, de asemenea, o modalitate mai populară de a scăpa de mirosul surprizei pisicii - vodca.

 1. Din nou, spălați zona în care a apărut problema cu apă și săpun..
 2. După aceea, este necesar să ștergeți suprafața afectată cu un șervețel sau o batistă înmuiată în vodcă.
 3. După astfel de acțiuni, trebuie să vă clătiți din nou pantofii sau hainele, acolo unde au ajuns fecalele, iar duhoarea este neutralizată.

Această opțiune este potrivită în special pentru cei a căror pisică și-a făcut afacerea în interiorul pantofului. Videoclipul arată cum să îndepărtați duhoarea din urina de pisică folosind un produs profesional care este potrivit și pentru încălțăminte și articole din țesături..

Apă oxigenată

De asemenea, printre oameni există o altă modalitate de a elimina urina pisicii și mirosul acesteia - peroxidul de hidrogen. Această metodă este perfectă pentru haine și încălțăminte cu blană..

 1. Este necesar să clătiți suprafața afectată.
 2. Apoi, trebuie să completați peroxidul și să așteptați până când începe să șuiere.
 3. Apoi, puteți elimina peroxidul rămas și vă puteți usca pantofii..

Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare și cantitatea de peroxid în avans, pentru a nu deteriora pantofii și efectuați un test din partea greșită a produsului..

Formulări speciale

Desigur, pe lângă metodele și metodele populare, remediile profesionale vor ajuta, de asemenea, să scape de mirosul surprizelor de pisică. O compoziție specială, creată pentru a îndepărta duhoarea din urină din piele și orice alte încălțăminte și haine, va ajuta la îndepărtarea duhoarei acasă. Această substanță poate fi achiziționată de la orice magazin de animale de companie și nu este atât de scumpă. În timpul utilizării unor astfel de formulări, trebuie să urmați instrucțiunile exact pentru a obține rezultatul dorit și a nu vă afecta produsul, fie că este vorba de pantofi sau puloverul dvs. preferat.

Video „Cum să îndepărtați mirosul de fecale de pisică de pe diferite suprafețe”

Vă oferim un videoclip care vorbește perfect și în detaliu despre metodele de eliminare a mirosului de urină de pisică, care vă vor ajuta să scăpați definitiv de el..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Scapă de mirosul de urină de pisică de pe haine și încălțăminte