Cum se hrănește mâncarea dealurilor (dealurilor)

PisicăAfirmația „suntem ceea ce mâncăm” funcționează nu numai în raport cu oamenii, ci și în raport cu pisici. Nutriția de înaltă calitate este cheia sănătății unui animal de companie, astfel încât problema alegerii sale nu încetează să mai fie relevantă. Cea mai bună opțiune, desigur, este să mâncați alimente naturale, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil, deoarece trebuie să cumpărați în mod regulat alimente și să pregătiți porții proaspete pentru pisică de fiecare dată..

De asemenea, ar trebui să monitorizați în mod constant echilibrul nutrienților din dieta animalului de companie, iar acest lucru va dura nu numai mult timp, ci și energie. De aceea, hrana pentru pisici gata preparată este atât de populară astăzi. În acest articol, vom analiza caracteristicile de calitate ale hranei pentru pisici Hills, vom afla compoziția sa, precum și toate avantajele și dezavantajele consumului.

Prezentare generală a liniei și compoziția fluxului

Astăzi, marca Hills și-a câștigat o reputație destul de puternică în rândul clienților săi. Are standarde de calitate ridicate și o gamă largă de produse. Producătorul vinde atât mâncare uscată, cât și conserve pentru pisici. Produsul aparține clasei „super-premium”, fabricat în SUA și, de asemenea, în Olanda. Produsele pot fi utilizate nu numai ca aliment de bază pentru pisici, ci și ca formulă terapeutică..Mâncare pentru pisiciSă încercăm să luăm în considerare compoziția alimentelor folosind exemplul produsului Science Plan Indoor Cat, care este potrivit pentru pisicile domestice adulte. Primul element este făina de pasăre, care conține cel puțin 40% pui. Conform standardelor AAFCO, făina de pasăre poate conține nu numai carne, ci și piele și oase de pui. În acest caz, carnea din făină ar trebui să depășească 50%.

Surse suplimentare de proteine ​​din această dietă sunt făina de gluten de porumb și hidrolizat de proteine. Orezul și porumbul oferă animalului dvs. de companie carbohidrați. Sursa de fibre este celuloza. Toate celelalte elemente sunt ingrediente suplimentare pentru îmbogățirea furajelor cu diverse minerale.

Aflați despre cele mai multe 20 fapte interesante despre pisicile domestice.

Tipuri de furaje după forma de eliberare

Este dificil să se determine exact care formă de hrană este cea mai bună pentru pisici. Dar majoritatea covârșitoare a medicilor veterinari, precum și proprietarii de pisici, cred că cea mai bună opțiune ar fi o varietate în dieta animalului de companie. Și este greu să nu fii de acord cu asta. Să analizăm principalele tipuri de furaje oferite de producătorul „Hills”.

Uscat (în saci)

Forma uscată a hranei pentru pisici „Hills” are atât caracteristici pozitive, cât și negative..Mâncare uscatăAvantajul categoric al acestui tip va fi că este perfect pentru acei stăpâni de animale care rareori sunt acasă. La urma urmei, mâncarea uscată poate fi turnată într-un castron și în timpul zilei nu vă faceți deloc griji că pisica îi este foame. Mâncarea uscată este, de asemenea, considerată benefică pentru dinții animalelor de companie, deoarece atunci când mușcă crochetele, dinții lor se vor elimina treptat de placa dăunătoare..

În ceea ce privește dezavantajele, aici nu se poate decât să ne amintim de nivelul scăzut de umiditate din alimentele uscate.. Deci, trebuie să monitorizați în permanență faptul că pisica are apă proaspătă..

Important! Trebuie să depozitați produsele în ambalaje închise, deoarece aportul de aer în exces va provoca o pierdere atât a gustului, cât și a valorii nutriționale a produsului.

Umed (în pungi)

Hills Pouch Food pentru pisici domestice este o încrucișare între alimentele uscate și conservele. Acestea sunt astfel de bucăți de gust pentru gura într-un sos nutritiv, al căror conținut de umiditate este de două ori mai mic decât în ​​conserve.. Un pachet este cel mai des folosit pentru o singură masă a pisicii. Pachetele pot fi stocate destul de mult timp, ceea ce este considerat un plus important. Puteți cumpăra un lot mare în avans și puteți furniza animalului dvs. de companie mâncare delicioasă pentru o perioadă lungă de timp.Mâncare umedăDezavantajul acestei forme de hrană este că, dacă pisica nu a putut mânca întreaga porție la un moment dat, atunci resturile vor trebui aruncate, altfel bucățile se vor usca și, ca urmare, își vor pierde valoarea nutritivă..

Important! Produsul este îmbogățit cu grăsimi, deci are un nivel caloric destul de ridicat.

Conserve (în cutii)

De asemenea, producătorul „Hills” oferă conserve de hrană pentru pisici. Aceste alimente sunt vândute în cutii sigilate. Chiar și cele mai capricioase pisici vor adora mâncarea. Datorită nivelului ridicat de umiditate al acestui aliment, acesta va satisface perfect nevoile lichide ale animalului de companie.. Conserve pentru pisiciAcest lucru este deosebit de important pentru acele pisici care de obicei beau puțină apă. Datorită etanșeității ambalajului, durata de valabilitate a unui astfel de produs este destul de lungă. Dar, după ce ați deschis borcanul, trebuie să hrăniți mâncarea animalului dvs. de companie cât mai curând posibil. Resturile pot fi păstrate într-un loc răcoros până la următoarea masă.

Specie în funcție de sănătatea pisicii

Producătorul „Hills”, care eliberează produse alimentare pentru pisici domestice, le-a împărțit condiționat în două serii: nutriție sănătoasă și nutriție terapeutică.

Terapeutic

Dieta cu prescripție medicală este o linie de alimente medicinale pentru pisici. Un astfel de produs Hills este la cerere atunci când un animal de companie se simte rău. Experți de frunte în fiziologie, dietetică și medicină veterinară creează de peste 60 de ani un aliment sănătos pentru animale de companie.PisicăProdusele sunt utilizate de medicii veterinari din întreaga lume în scopul reabilitării, tratamentului și prevenirii. boli pisici domestice. Hrana pentru vindecare ajută la combaterea bolilor renale și hepatice, funcționează bine și pentru obezitate și urolitiază, este utilizată pentru sindromul urologic și alte patologii.

În lupta împotriva paraziților și a bolilor pisicilor domestice, următoarele medicamente vor ajuta: "Sinulox", Drontal, „Milbemax”, „Gamavit”, „Coterwin”, „Kaniquantel”.

Convenţional

Science Plan este o linie de hrană sănătoasă oferită animalelor active și sănătoase pentru a-și menține sănătatea bună, precum și pentru a le oferi vitalitate. Există o mare varietate de forme de produse și arome pe piață.

Știați? Prima hrană pentru pisici medicamentată din Hills a fost dezvoltată de Dr. Mark Morris. El a fost cel care, în 1948, a fondat o companie care se ocupa cu fabricarea de alimente clinice pentru animale de companie..

Cum să alegi mâncarea pentru pisica ta?

Este foarte important să alegeți mâncarea potrivită pentru animalul dvs. de companie. Trebuie să navigați în funcție de vârstă, precum și de sănătatea animalului de companie. Dacă mâncarea a fost selectată corect, haina pisicii va fi strălucitoare și frumoasă. Animalul va fi întotdeauna vesel și jucăuș, mobil. Dacă există un miros ascuțit din gura animalului de companie sau acesta se comportă lent și dureros, atunci trebuie să revizuiți imediat nutriția acestuia..

După vârstă

Seria de alimente sănătoase de la producătorul „Hills” este foarte diversă. Puteți găsi produse atât pentru pisoi mici, cât și pentru pisici adulte.

1-12 luni

 • Kitten Healthy Development. Potrivit producătorului, există un echilibru optim între nivelurile de fosfor și sodiu, antioxidanți și DHA necesar din uleiul de pește, care vor susține sistemul imunitar și vitalitatea micuței pisoi. La vânzare sunt aromele „pui” și „ton”.
 • Pisică sterilizată pentru tineri adulți felini. Acest feed de la Hills este potrivit pentru sterilizat pisici. Pentru a împiedica animalul să câștige excesul de greutate și să nu sufere de urolitiază, producătorii au saturat produsul cu minerale care sunt capabile să controleze funcțiile tractului urinar. Elementele care sunt incluse în furaje sunt bine digerate și contribuie la aportul optim pisică nutrienți.
 • Kitty
16 ani
 • Controlul bilei de păr pentru adulți. Acest produs va preveni formarea de bulgări de lână în stomacul pisicii, va satura corpul cu acele elemente care vor reduce vărsarea. De asemenea, conține minerale care vor asigura starea bună și sănătatea sistemului urinar..
 • Feline Adult Cat de interior. Această poziție va fi cea mai bună opțiune pentru acele pisici care nu părăsesc pereții casei sau apartamentului. Aceste animale de companie au nevoie într-adevăr de acizi grași Omega-3 și proteine ​​selectate. De asemenea, acest aliment are un conținut scăzut de calorii, deci nu provoacă obezitate. Un bonus suplimentar al acestui aliment este că reduce mirosul din fecalele animalelor.
 • Feline Adult Light. Mâncarea va ajuta la menținerea taliei pisicii. Cu alte cuvinte, această poziție va susține greutatea optimă a animalului de companie datorită nivelului crescut de L-carnitină, care transformă grăsimile în energie. În plus, conține o mulțime de fibre pentru a ajuta la controlul foametei pisicii între hrănire.
 • Feline Adult Optimal Care. Acest produs vă va menține pisica în formă optimă. Compoziția, din nou, conține antioxidanți, multe minerale și acizi grași omega-3. Arome disponibile: „iepure”, „pui”, „ton”, „miel”,
 • Feline Adult Oral Care. Este în același timp o nutriție și un „dentist”. Va preveni formarea plăcii și a calculului la pisici. Un bonus suplimentar este mirosul plăcut din gura animalului de companie.
 • Piele sensibilă la adulți felini. Potrivit pentru consumul zilnic de către un animal de companie. Capabil să prevină uscarea pielii și descuamarea, deoarece produsul conține uleiuri naturale.
 • Pisică adultă
7 ani și peste
 • Longevitate activă. Această poziție este capabilă să protejeze rinichii pisicilor mai în vârstă și ale pisicilor. Mâncarea este bogată în vitamine E și C. Conține puțin fosfor, dar o cantitate mare de acizi grași omega-3. La vânzare există arome de "pui" și "ton".
 • Controlul mingii de păr. Produsul conține fibre naturale care împiedică formarea de bile de păr în stomacul pisicii. Sunt prezente și vitaminele C și E, care susțin ficatul animalului.
 • Pisică sterilizată. Un produs cu o formulă unică de control al greutății animale. Potrivit pentru pisici și pisici mai în vârstă, sterilizate și castrate.
 • Pisică
Știați? Există peste 500 de milioane de pisici domestice și pisici în lume. Există aproximativ 40 de rase diferite în total..

În funcție de boală

Seria Hills de hrană terapeutică pentru pisici domestice se numește dieta cu prescripție medicală. Produsele sunt destinate acelor animale care au suferit sau suferă în prezent de boli.

 • Hrană pentru pisici și pisici supraponderale: felină m / d. În această poziție, există o cantitate mare de proteine, în timp ce carbohidrații, dimpotrivă, sunt puțini. Poate fi recomandat și acelor animale de companie care suferă de diabet. Pisicilor mici, pisicilor însărcinate și animalelor cu probleme renale nu li se va administra acest produs. Compoziția conține L-carnitină, care ajută la arderea grăsimilor. Potrivit pentru animalele cu colită și constipație.
 • Hrana pentru pisici medicamentoasă
 • Produs terapeutic pentru animalele de companie care se recuperează după boală: Feline i / d. Un animal care a suferit o boală gastro-intestinală trebuie să mănânce alimente digerate cât mai mult posibil. Această poziție este ideală pentru astfel de cerințe. Este prescris pentru gastrită, colită, enterită. Poate fi utilizat și după o intervenție chirurgicală minoră. Calitatea pozitivă a acestui produs este că este potrivit și pentru pisoi..
 • Hrană pentru pisici cu artrită: Felină j / d. Potrivit producătorului, în doar o lună de utilizare regulată a unui astfel de produs, animalul de companie va îmbunătăți în mod vizibil mobilitatea articulară. Acest lucru se va întâmpla datorită acidului gras omega-3.
 • Hrană pentru pisici cu diabet zaharat: felină r / d. Produsul a redus semnificativ grăsimile și caloriile totale. Cu toate acestea, există o cantitate suficientă de fibre dietetice, care va reduce concentrația de insulină. Dacă un animal de companie consumă un astfel de produs în fiecare zi, atunci este garantat că va pierde în greutate..
 • Pisică
 • Mâncare pentru animale de companie cu probleme hepatice: Felin l / d. O compoziție care poate reduce stresul excesiv asupra ficatului animalului. De asemenea, nivelează producția de produse toxice de descompunere și, datorită antioxidanților, neutralizează radicalii liberi..

Pro și contra ale liniei

Linia Hills pentru pisici domestice are atât argumente pro, cât și contra:

 • Calitățile pozitive fără echivoc includ politica de prețuri accesibile a acestui producător, precum și o gamă destul de largă de produse. Mâncarea este potrivită pentru aproape toate tipurile de pisici și pisici. Compoziția nutrienților este întotdeauna detaliată pe ambalajul produselor, unde se observă aproape întotdeauna echilibrul ideal de calciu, magneziu și fosfor..
 • Dezavantajele acestei linii pot fi considerate o cantitate excesivă de carbohidrați și proteine ​​vegetale în compoziția unor furaje. Există, de asemenea, riscul ca animalul dvs. de companie să dezvolte o reacție alergică la astfel de alimente. Dacă vorbim despre calitate, atunci formele umede de furaje sunt semnificativ inferioare în acest indicator față de cele uscate..
Alegerea dietei corecte și echilibrate pentru animalul dvs. de companie este un pas extrem de important în îngrijirea acestuia. Prin urmare, trebuie să adoptați o atitudine responsabilă în ceea ce privește selecția produselor, pentru a nu numai să nu dăuneze pisicii, ci și pentru a maximiza calitatea sănătății sale.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se hrănește mâncarea dealurilor (dealurilor)