Cum să vă pregătiți pisica pentru călătorie

Călătoriți cu o pisică? Iată 5 sfaturi esențiale despre cum să vă pregătiți pentru călătoria cu mașina și cum să vă liniștiți animalul înainte de a face acest lucru..

Vizitați medicul veterinar

Unele pisici au boli rutiere sau sunt foarte stresate. Întrebați medicul veterinar din timp despre diferitele medicamente și metode care vă pot ajuta să vă păstrați pisica în siguranță pe drum. Luați în considerare tăierea și curățarea dacă intenționați să treceți frontiera.

Test Drive

Ajută-ți pisica să se obișnuiască cu conducerea, luând-o cu tine pentru scurt timp. În mod ideal, antrenamentul în aer liber la o vârstă fragedă prin introducerea ei în mediul în aer liber înainte de vârsta de 7 săptămâni. Pisicile adulte sunt mai dificil de antrenat pentru a merge cu mașina, dar este posibil!

Ia cu tine tot ce ai nevoie

Vă sfătuim să faceți o listă separată pentru animalul dvs. de companie în avans, pentru a nu uita nimic..

  • Mancare, apa, boluri. Luați mâncare din dieta obișnuită de acasă a pisicii pentru o călătorie, puteți chiar să luați apă de acasă în avans. Pentru comoditate, puteți achiziționa boluri de călătorie speciale din material impermeabil.
  • Jucării. Luarea cu tine de acasă a jucăriilor tale preferate pentru pisici va ajuta animalul tău să evite stresul inutil.
  • Tava, umplutura. Luați umplutura obișnuită a animalului dvs. de companie. Puteți cumpăra o tavă de călătorie mai mică. Nu uitați pungile de gunoi și lingura.
  • Purtând. O parte integrantă a călătoriei cu o pisică. Asigurați-vă că transportatorul este sigur și stabil în mașină și în afara razelor solare directe pentru a evita supraîncălzirea animalului de companie.

Pregătește-te pentru opriri

Pisicile au nevoie de pauze pentru a bea, mâncare și o cutie de gunoi. Vă sfătuim să vă opriți la fiecare 2-3 ore. Dacă vrei să-ți iei pisica afară, nu uita hamul și lesa! Nimeni nu știe cum se va comporta un animal de companie într-un mediu necunoscut..

Păstrați pisica în purtător

Când călătoriți cu pisici, nu trebuie să uitați niciodată de siguranța umană. Un animal care se mișcă liber în jurul cabinei poate crea o urgență: treceți sub pedala de frână sau distrage atenția șoferului. Fixați suportul cu centura de siguranță. Este important să rețineți că transportatorul trebuie să fie ținut pe bancheta din spate, deoarece, dacă airbagurile sunt instalate, animalul de companie poate fi grav deteriorat.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să vă pregătiți pisica pentru călătorie