Cum să vă dați seama dacă un pisoi vrea să meargă la toaletă

Când un animal de companie apare în casă, cum să înțelegem că pisoiul vrea să folosească toaleta? Acest lucru poate fi recunoscut prin multe semne. Pisicile sunt animale foarte curate și această caracteristică, dată lor de natură, se manifestă încă de la naștere. În primul rând, mama are grijă de bebeluși, iar apoi instinctele propriilor nou-născuți iau stăpânire..

Semne când un pisoi vrea să folosească toaleta

Pentru a înțelege dorința unui pisoi, trebuie să aveți grijă de el cu atenție. Mai ales când bebelușul este luat de la mamă și se află într-un loc necunoscut pentru el însuși. În primul rând, el va începe să exploreze cu atenție zona. În prima zi, este posibil să nu scrie deloc, trăind o stare stresantă..

În acest moment, el nu este încă la dispoziția toaletei. Cu toate acestea, atunci când pisoiul se simte confortabil cu el, va începe să aleagă un loc unde să meargă la pipi. Și astfel încât în ​​acest moment a rămas singur. Prin urmare, va încerca să dispară din ochii omului. Adesea principalele caracteristici ale tuturor pisoilor sunt comune.:

  • de obicei încep să adulmece;
  • aleargă repede în colțuri, agitație;
  • încercarea de a intra în locuri izolate;
  • poate începe să zgârie podeaua.

În momentul în care pisoii vor să meargă la toaletă, aspectul lor se schimbă. Ochii devin sticloși, foarte concentrați. În acest moment, bebelușului nu îi pasă de nimeni. El alege un loc pentru scaun cu concentrare. Acesta este un moment foarte important pentru proprietari, pentru că, dacă îl omiteți și îi permiteți copilului să se jefuiască oriunde dorește, atunci va fi dificil să remediați această situație mai târziu..

Chiar dacă pisoiul s-a dus deja la tavă o dată, nu îl va putea găsi imediat. Cu toate acestea, dacă umplutura sau hârtia din toaletă nu este schimbată, atunci bebelușul va încerca automat să găsească un loc prin miros.

Trebuie să fii atent la pisoi după ce a mâncat. În vreme ce un copil mic suge titul mamei, instinctele animalului sunt încă tăcute. Igiena în această perioadă este tratată de mama sa. Cu toate acestea, reflexul începe deja să se formeze - după ce a mâncat, vrea să meargă la toaletă..

Când un pisoi este luat în casă, după saturație, el va începe automat să caute un loc pentru excremente. Animalul de companie poate începe să adulmece colțurile, să încerce să se ascundă într-un loc retras. Aceste animale într-adevăr nu le place să meargă la toaletă cu vedere completă, prin urmare, încep să caute locuri departe de oameni..

Mai mult, un pisoi se poate comporta astfel nu numai pe podea. Dacă vrea să meargă la toaletă, începe să scârțâie tare, să se agite. Când bebelușul este complet insuportabil, începe să se așeze așa încât să se simtă confortabil. În astfel de momente, pisoiul trebuie dus imediat la tavă..

Aceeași situație apare și după odihnă. De îndată ce copilul se trezește, corpul său intră într-o fază activă și primul lucru pe care îl dorește este să facă pipi și să facă caca. Uneori este posibil să nu așteptați semne evidente atunci când pisoiul arată în cele din urmă că trebuie să meargă la toaletă. Este posibil ca puștiul să nu aibă timp să alerge și să pipi imediat pe podea oriunde. Cu toate acestea, dorința lui poate fi văzută în postura sa - ea devine tensionată..

Dacă pisoiul de la proprietarii anteriori a fost deja obișnuit cu litiera, poate începe să-l caute neliniștit, miaunând tare. Unii proprietari învață pisicile încă din copilărie să meargă la toaletă. Apoi pisoiul va căuta automat o astfel de cameră într-un loc nou.. Dacă nu o treceți cu vederea, o astfel de călătorie pentru un animal de companie se poate încheia foarte trist.

Când un pisoi vrea să meargă la toaletă și începe să-l caute, îl poți ajuta cu acest lucru, plasând pur și simplu litiera mai aproape de el. Cu fiecare intrare nouă, toaleta trebuie împinsă puțin înapoi. Puteți pune un ziar lângă bebeluș și când scrie pe el, apoi puneți hârtia în tavă.

În orice caz, trebuie să vă urmăriți cu atenție animalul de companie timp de cel puțin câteva zile. Este posibil să aibă semne individuale, întrucât îi arată clar proprietarului că dorește să folosească toaleta.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să vă dați seama dacă un pisoi vrea să meargă la toaletă