Cușcă de expoziție: confort și estetică

Prima apariție este întotdeauna un eveniment interesant. Capul este plin de o mulțime de întrebări, dintre care una este deosebit de relevantă: „Cum să te acomodezi astfel încât pisica să fie cât mai confortabilă într-o cameră necunoscută plină de zgomot, mirosuri ciudate și oameni?” Pentru a rezolva această problemă, ar trebui să examinați cu atenție cuștile de spectacol pentru pisici. Fiecare lucru mic este important: dimensiune, model, culori, materiale și multe altele.

Conținut

Cost minim, confort maxim

Dacă proprietarul se îndoiește de dorința de a vizita în mod regulat și des Expoziții, vă puteți descurca cu boxul oferit de organizatori. Desigur, cușca va trebui tratată temeinic cu un dezinfectant, dar sticla este mai ușor de transportat decât o cutie grea. Celulele standard arată așa:
Unii crescători care prezintă activ pisici cumpără doar astfel de cutii - este economic, deoarece nici cel mai mare și agitat concurent nu va strica grătarul metalic. Dar astfel de celule expoziționale au o serie de dezavantaje:
 • nedespartibil sau care necesită mult timp pentru asamblare / dezasamblare-
 • greu, ocupă mult spațiu în timpul transportului-
 • oaspeților expoziției le place să-și înfige degetele prin bare, ceea ce este foarte deranjant pentru pisicile deja entuziasmate-
 • animalul de companie este „lipsit de apărare” din toate părțile, există o lumină puternică în jur, oameni, animale, mirosuri ciudate, zgomot. Este puțin probabil ca o pisică nervoasă să se arate în mod adecvat pe masa expertului, iar un astfel de stres poate dăuna sănătății animalului de companie..
 • este departe de a fi mereu cald în cameră și așezată într-o cutie „ventilată” din toate părțile, pisica va îngheța cu siguranță sau chiar va răci..
 • Nu puteți face nimic în ceea ce privește greutatea și dimensiunile cutiei, dar multe dezavantaje pot fi reduse. În acest scop, crescătorii coasă perdele speciale pentru cuști de expoziție pentru pisici. Dimensiuni aproximative: 60 cm înălțime x 1,5 m lățime, ansamblu elastic. Nu există reguli speciale, puteți alege orice materiale și culori, decorați cortina cu arcuri, flounces, volane. Cu toate acestea, nu uitați că vedeta zilei este o pisică așezată într-o cutie. Toate bijuteriile ar trebui să sublinieze tonul blănii ei, culoarea ochilor, textura hainei de blană, fără a distrage atenția de la prințesă și a nu-și ascunde meritele. De exemplu, un Bengal patat pe o piele de „leopard” sau o frumusețe argintie înconjurată de satin verde sunt cu siguranță opțiuni nefericite. În fotografia de mai jos, cușca expoziției este frumos proiectată:
 • țesătura aproape opacă protejează pisica de trei părți-
 • în interior numai lucrurile necesare (șezlong, jucării, tavă, boluri)-
 • volanul cochet creează o dispoziție festivă, dar nu interferează cu bucurarea frumuseții concurentului-
 • culoarea și textura cortinei au declanșat lâna, făcând haina strălucitoare, strălucitoare-
 • informațiile detaliate de pe bannerul instalat în partea de sus evită o mulțime de întrebări. Rasa, sexul, vârsta, realizările, pisica, contactele, descendenții - totul este clar.
 • Alegerea unei cutii de expoziție

  Nu aveți nicio dorință să folosiți apartamente de stat, să coaseți perdele sau să purtați greutăți? Rămâne să cumpărați o cușcă de expoziție pentru o pisică, deoarece abundența de modele, culori și dimensiuni permite tuturor să aleagă opțiunea ideală. Primul lucru pe care să ne concentrăm este greutatea și dimensiunile. Dacă în viitor este planificat să ai o a doua pisică sau să expui o mamă cu descendenți, este mai bine să cumperi imediat o cutie cu două locuri. În ceea ce privește greutatea, totul este simplu - corturile foarte ușoare sunt de obicei mai puțin fiabile, deoarece cele mai subțiri rame și materiale sunt utilizate la fabricarea lor. Componente suplimentare vor fi utile - o saltea sau șezlong, un hamac, o geantă pentru transportul cortului în formă asamblată. Culoarea, așa cum s-a menționat mai sus, ar trebui să sublinieze nuanța hainei de blană - cel mai simplu mod este să joci în contrast.
  Iată o astfel de cușcă expozițională aparent nepretențioasă de Ladioli pentru a găzdui o siberiană mare sau o pereche de siameze miniaturale. Mama cu pisoi va avea, de asemenea, suficient spațiu. Include o saltea detașabilă. Geamul frontal poate fi închis etanș cu o perdea. Sistem de construcție simplu. Ferestre laterale - plasă, fereastră frontală - film. Dintre minusuri - un vârf semicircular și unele pisici, ei bine, le place foarte mult să zacă nu în interior, ci pe un cort.
  Și acest mic cort de o persoană de la Show Pets este ideal pentru un proprietar de pisici mici. Ansamblul durează câteva secunde, cortul este depozitat în pungă (inclus). Înregistrați o construcție ușoară - doar 800 de grame! Lucruri mici drăguțe: o închidere cu fermoar fiabilă, curele suplimentare pentru atașarea la masă, o perdea acoperă complet fereastra.
  O altă cușcă expozițională de Ladioli, concepută pentru două pisici de dimensiuni medii. Avantajul său este că acest cort poate fi așezat lateral și a depășit hamacul - astfel încât animalele de companie vor fi mai confortabile. Dacă pisicile sunt în miniatură, puteți lăsa cutia într-o poziție orizontală. Acoperișul plat îi place - o pisică curioasă poate sta deasupra, urmărind ce se întâmplă. Saltea și hamac incluse.
  Pentru două animale de companie mari, este mai bine să cumpărați cutii separate, cu atașamente pe lateral. Aceste corturi pot fi conectate în două, trei sau mai multe. Plusul este evident: dacă este expus un singur animal de companie, nu trebuie să purtați cu voi o cușcă mare concepută pentru mai multe animale.
  Distribuie pe rețelele de socializare:
  Așa arată
  » » Cușcă de expoziție: confort și estetică