Corturi pentru spectacole de pisici

Forme, dimensiuni, culori, o gamă largă de prețuri - corturile expoziționale pentru pisici sunt atât de diferite încât uneori este dificil pentru un proprietar neexperimentat să înțeleagă gama. Și chiar vreau să cumpăr cea mai bună, fiabilă și frumoasă cutie care să sublinieze splendoarea unei stele în creștere!

Conținut

Dimensiune, formă, greutate

Primul lucru la care ar trebui să fii atent este dimensiunile „bârlogului”, care ar trebui să fie confortabil și confortabil pentru cea mai exigentă persoană. Când proiectați un cort de expoziție pentru pisici, veți avea nevoie de:
 • boluri pentru apă și mâncare-
 • tava mica-
 • șezlong confortabil cu bare de protecție sau saltea-
 • hamac, mai ales dacă există mai multe animale de companie-
 • câteva jucării preferate-
 • banner cu informații despre pisică, pisică și proprietar-
 • drag la prize de inimă, cupe și diplome după bunul plac.
Toate acestea nu ar trebui să constrângă animalul de companie sau să arate ca o grămadă. Nici nu trebuie să uitați de stil și estetic, deoarece expoziția este o sărbătoare, arătând cei mai buni reprezentanți ai rasei. Dar confortul și siguranța animalului de companie sunt pe primul loc: corturi prea înguste sau incinte uriașe, unde în loc de trei cooni, stă un pisoi siamez speriat - nu cea mai bună opțiune.
Pe baza mărimii și numărului de pisici care participă la spectacol, este posibil să achiziționați un singur cort, un apartament dublu sau o cutie triplă mare. Este de dorit ca perdeaua care împarte cortul pentru expoziții de pisici în secțiuni separate să fie detașabilă. Prin eliminarea partiției, puteți extinde vizual spațiul și puteți oferi animalelor de companie posibilitatea de a comunica.
Nu este atât de dificil să alegeți forma cortului, există doar două opțiuni: un cub sau un arc. De obicei, corturile de cuburi sunt mai grele, deoarece utilizează țevi și caneluri din plastic pentru asamblare. Este nevoie de mai mult timp pentru a asambla și dezasambla un astfel de cort, dar acoperișul este mai stabil - puteți planta o pisică, puteți pune un banner etc. Structurile arcuite sunt mai ușoare, par mai compacte datorită părții superioare teșite, mai ușor de asamblat și demontat - cadrul este flexibil (se pliază sau se îndreaptă cu un singur clic). Două corturi de expoziție pentru pisici Ladioli - cub și arc:

Calitate și siguranță

Acești doi parametri, de regulă, merg mână în mână: dacă cadrul arată slab, filmul este prea subțire, materialul este ușor de întins și se încrețește rapid, animalul de companie este puțin probabil să fie în siguranță. Un cort pentru expoziții de pisici trebuie să reziste atacului de gheare și dinți, demontarea frecventă, frecarea constantă și spălarea regulată. Și nu ar trebui să miroasă aspru - un miros chimic greu este neplăcut pentru pisici și sugerează că producătorul economisește la calitatea materialelor.
Acordați atenție cusăturilor - cusăturile sunt perfect uniforme, fără fire proeminente, riduri. Fermoarele nu se blochează, încuietorile sunt fiabile. Este recomandabil să aveți un dispozitiv de fixare pe fermoare - unele animale de companie învață rapid să deschidă un cort pentru pisici din interior. Posibilitatea de a atașa cortul la masă nu va fi de prisos - o pisică activă, după ce s-a jucat, poate răsturna cel mai stabil cort, căzând odată cu acesta și conținutul său pe podea.
Nu uitați de ventilație. Este de dorit ca ochiul să fie în partea de sus și / sau din spate. Dacă plasa este pe lateral, atunci lăsați-o să fie doar partea superioară a peretelui, altfel pisica vecinului (dacă pereții laterali ai cortului său sunt în întregime din material de plasă) poate scrie direct la animalul dvs. de companie. În plus, pereții laterali transparenți sunt un stres suplimentar, deoarece un vecin este vizibil prin ei, nu există niciun sentiment de siguranță.
Cort confortabil și fiabil Stardy cu dublă expunere de pisici, cu față de film și perete din spate cu plasă. Ferestrele de ventilație suplimentare de pe laterale asigură circulația continuă a aerului. Dacă se dorește, filmul poate fi acoperit prin fixarea perdelelor decorative cu velcro:

Lucruri mici utile

Pentru ca animalul de companie să fie confortabil în interior, iar proprietarul să se simtă confortabil folosind produsul, producătorii se gândesc la proiectarea corturilor până în cele mai mici detalii. De exemplu, o saltea sau șezlong cu un capac detașabil facilitează curățarea și vă permite să înlocuiți partea decorativă superioară a așternutului care și-a pierdut noutatea. Alte lucruri utile utile includ:
 • mâner de transport-
 • curele de fixare și / sau inele-
 • buzunare pe lateral, pe peretele din spate sau din față-
 • pereți detașabili, pereți despărțitori, laturi din plasă, perdele etc..-
 • inele pentru atașarea unui hamac, jucării-
 • fereastră pentru o plăcuță de înmatriculare.
Pachetul trebuie să includă o geantă pentru transportul cortului și o husă impermeabilă în caz de vreme rea. Geantă cu două mânere (pentru un braț și un umăr), cu buzunare, cu fermoar, fără accesorii inutile de încredere. Unul dintre modelele de corturi pentru expoziții pentru pisici Stardy este convenabil, multe lucruri utile, sigure și fiabile:
Dacă cumpărați un cort de la un cunoscut producător, veți putea ridica accesorii utile în același stil și culoare: un castron, tavă, saltea sau șezlong, hamac, capac, pătură confortabilă, perdea și multe altele. Componentele și accesoriile pentru corturile expoziționale pentru pisicile Ladioli și Stardi sunt deosebit de populare printre crescători. Atrase de o selecție largă, calitate și prețuri rezonabile.
Fund de vinil pentru corturile Sturdi. Protejează materialul cortului de gheare, apă, fecale și alte „necazuri”. Vă permite să vă spălați cortul mai rar, ceea ce crește durata de viață a produsului:
Tăvi de gunoi impermeabile, fabricate din material ușor și durabil. Stabil, cu laturile suficient de înalte, pliabil:
Boluri impermeabile pliabile, indispensabile în ziua spectacolului și atunci când călătoriți:
Hamace și saltele de diferite dimensiuni, cu elemente de fixare (prima fotografie), cu huse detașabile în diferite culori (a doua fotografie):
Nu uitați că culoarea cortului și a accesoriilor ar trebui să sublinieze frumusețea hainei de blană a animalului dvs. de companie: un bengal de marmură va fi „pierdut” pe fundalul unui model colorat, exoticul negru va fi ascuns de o țesătură violet închis. În plus, culoarea cortului nu ar trebui să schimbe nuanța hainei: o chinchilă argintie se va transforma într-o pisică de mlaștină fabuloasă dacă este înconjurată de pânză verde. Înainte de a cumpăra un cort, verificați modul în care anumite culori afectează percepția modelului și nuanței hainei, de exemplu, plasând pisica lângă o bucată de țesătură de culoarea preferată.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Corturi pentru spectacole de pisici