Cum să oprești o pisică de la miau?

Există situații în care proprietarii sunt interesați de cum să șteargă o pisică de la miau, deoarece adesea animalele încep să manipuleze activ o persoană, obligându-l să facă ceea ce le place cu strigătul lor. În mod normal, un animal de companie își va exprima nevoile..

Dacă pisica este manipulatoare acasă, atunci ea, miaunând, nu amintește de nevoia de a o hrăni, ci pur și simplu necesită atenție, încrezătoare că proprietarul trebuie să o mângâie tot timpul, chiar și noaptea. Într-o astfel de situație, este important să înțărcați imediat animalul de la manipulare și să corectați comportamentul acestuia. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți tehnicile adecvate și să alegeți cea mai potrivită într-un anumit caz..

Când un pisoi mic sau un animal adult începe să miaune, după ce și-a schimbat proprietarii și a intrat într-o casă nouă, trebuie să ai răbdare și să le dai timp să se obișnuiască, chiar dacă miaunatul interferează cu somnul.

Cele mai bune metode pentru a înțărca Meow

Există multe motive pentru miau care indică problemele de sănătate ale unei pisici. Ele trebuie abordate numai prin tratament și cel mai adesea cu un medic veterinar. Dacă pisica este sănătoasă și bine hrănită, iar proprietarul a reușit să-i arate atenția și să-l mângâie, atunci miaunatul este un semn al încercării unui animal de a manipula o persoană. Uneori pisica începe să țipe puternic la cel mai nepotrivit moment, de exemplu, dimineața. Ascultarea țipetelor unui prieten cu patru picioare este destul de greu, dar dacă îi cedezi, situația nu se va agrava decât.

  • Ignorând. Metoda ajută chiar la începutul formării obiceiului de a manipula proprietarul. Știind că pisica este hrănită și primește o porțiune de afecțiune, proprietarul ar trebui să-și ignore complet miaunatul, chiar dacă durează mult. Folosind această metodă, nu puteți renunța după 15-20 de minute, deoarece acest lucru va reduce toate eforturile la zero, iar pisica se va asigura că își poate atinge întotdeauna scopul.
  • Asigurarea unei atenții suficiente. Când o pisică tace, nu poate fi ignorată, pentru că altfel va înțelege că comunicarea cu o persoană are loc numai cu un comportament puternic. Din aceasta va miauna. Atunci când o pisică se comportă în liniște și nu miaună degeaba, ar trebui să fie mângâiată, lăudată și tratată cu o delicatese. O astfel de atenție față de animal în timpul zilei îl va ajuta să-l înțărcăm de la miau noaptea..
  • Schimbarea atenției. Această metodă este bună dacă pisica nu încetează să mănânce mult timp. Este important să speriți animalul de companie, dar să nu-l răniți. Utilizarea optimă a pistolului cu apă sau a ziarului mototolit. Aruncarea pantofilor de uz casnic asupra unei pisici este periculoasă, deoarece poate fi grav rănită dacă este lovită.
  • Castrare și sterilizare. Atunci când o pisică sau o pisică este crescută ca animale de companie și nu este planificată creșterea lor, pentru a nu suferi de plâns în perioada „nunților cu pisici”, trebuie să li se îndepărteze organele genitale. Operația este ușor de tolerat, iar animalele se comportă calm pe tot parcursul anului, fără a suferi de supratensiuni hormonale. Avantajul castrării este că pisica nu își va dezvolta obiceiul de a marca mobilierul..
  • Asociat . Cel mai uman mod, având în vedere psihologia felină. O pisică are nevoie de companie și adesea motivul pentru concertele de pisici este dorul de la singurătate. Prin urmare, este optim să cumpărați două animale simultan. Acest lucru va permite animalelor de companie să își satisfacă nevoile de comunicare între ele și vor fi mult mai calmi..

Nu va fi posibil să înțărcați rapid o pisică de la miaunatul constant, dar cu suficientă răbdare și dragoste pentru animal, problema va fi rezolvată.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să oprești o pisică de la miau?