Porecle pentru animale de companie: cum să numiți o pisică

Porecle pentru pisiciPoreclele pentru pisici și pisici sunt foarte diferite, totul depinde doar de fanteziile proprietarului (amantei) mingii pufoase. Se întâmplă ca un băiat de pisică sau o pisicuță să intre în casă când poartă deja un nume. În acest caz, o astfel de problemă ca alegerea unui nume pentru o pisică (pisică) dispare de la sine. Dar mai des se întâmplă invers: un pisoi mic, cumpărat la un magazin de animale de companie, luat de la prieteni sau ridicat pe stradă, intră în casă.

Bebelușul are aproximativ una până la trei luni și este timpul să îi dai acestui băiat (fată) drăguț o poreclă potrivită. Cum să alegeți un nume pentru animalul dvs. de companie? Poetul englez Thomas Eliot a dedicat un poem întreg acestui număr serios, care spune că „alegerea unui nume pentru o pisică nu este o sarcină ușoară”. Sarcina este cu adevărat dificilă. Dar puteți obține cu ușurință o poreclă bună dacă respectați o anumită regulă..

Porecle pentru pisici, băieți și pisici: cum să alegeți

Înainte de a alege un nume pentru o pisică (pisici), trebuie să cunosc mai bine un nou membru al familiei. Și în curând totul va fi clar. Poreclele pentru cele pufoase pot fi orice, cel mai important lucru este că numele sonor se potrivește animalului de companie. Atenție: în Ortodoxie, se crede că numele unei pisici nu ar trebui să fie uman, deoarece nu poți numi animalele după numele sfinților. Prin urmare, este mai bine ca proprietarii credincioși să se abțină de la poreclele populare „Vaska”, „Mashka”, „Timoshka” sau „Petrusha”.

Fanii serialelor mexicane aleg deseori porecle pentru pisici (pisici), consonante cu numele personajelor lor preferate. Dar aceasta nu este cea mai bună opțiune, deoarece moda pentru anumite serii trece rapid și uită de personajele lor preferate, iar animalul va trebui să trăiască cu această poreclă toată viața. De exemplu, în zilele noastre puțini oameni își vor aminti personaje de film atât de populare precum Marianne sau Luis Alberto, dar pisicile masculine (și pisicile) cu astfel de nume fug încă pe străzi..

Iubitorii computerelor și tehnologiilor moderne manifestă adesea ingeniozitate extraordinară atunci când aleg un nume pentru o pisică. „Hackeri”, „drivere”, „gadgeturi” cu blană aleargă pe străzi. Apropo, în lumina ultimelor tendințe ale modei, pisica agitată și agilă poate fi numită „Spinner”, în cinstea popularului jucărie.

Dar toate acestea sunt cazuri speciale. Majoritatea proprietarilor de pisici rămân în continuare la opțiunile mai tradiționale. Înainte de a apela la o pisică sau pisicuță, trebuie să faceți o bună caracterizare a animalului în conformitate cu următorul plan:

 • Cum se numește o pisicăExteriorul animalului (culoare, rasă, ten);
 • Natura animalului de companie;
 • Modul său caracteristic de „comunicare” (ronronare, miaună sau alte sunete, precum și gradul de sociabilitate);
 • Caracteristici ale comportamentului;
 • Activitate favorită;
 • Preferințe alimentare;
 • Istoria apariției casei de animale.

Puteți numi o pisică sau o pisicuță, ghidat de unul dintre acești parametri.. Există mai multe aspecte de luat în considerare.. De exemplu, dacă animalul de companie negru este viclean din fire și iubește să cerșească, porecla cea mai potrivită este „țigan”. Porecle potrivite pentru pisici cu comportament caracteristic - „Purr”, „Sonya”. Porecle pentru pisici care diferă în anumite preferințe gustative - „Rybak”, „Dragă”, pentru pisici - „Dragă”, „Cârnați”.

Cum se numește pisica unui băiat

Puteți numi un băiat de pisică în diferite moduri.. Poreclele pentru pisici trebuie să fie sonore, dar în același timp trebuie să fie adecvate pentru un anumit animal. Excepții sunt totuși posibile. De exemplu, dacă proprietarul are simțul umorului, îl poate numi pe Maine Coon preferat „Kid” sau „Gnome”. Iar o pisică mică, albă sau pufoasă, poate fi numită în glumă „Bagheera” sau „Tiger”. Astfel de porecle amuzante vor atrage cu siguranță atenția. Pentru a numi corect un băiat de pisică, puteți adopta următoarele opțiuni interesante:

 • Porecle moderne pentru pisiciPână în luna nașterii - „mai”, „iunie”, „Martyk” sau numele regal „august”;
 • După rasă - „Scotty” (pisică scoțiană), „Johnny” sau „Thomas” (britanic), „Bob” sau „Bobby” (bobtail);
 • După culoare - „Gypsy”, „Blackie”, „Beetle” (pentru lână neagră lucioasă), sau chiar „Saltea” sau „Sailor” (porecle potrivite pentru pisicile cu o culoare pronunțată în dungi);
 • Poreclele asociate cu numele planetelor sistemului solar sună bine: „Uranus”, „Pluto”, „Neptun” sau „Marte” (și afectuos - „Marsik”);
 • Fanii mitologiei antice își pot numi preferatele în cinstea zeilor și eroilor greci: „Hermes”, „Prometeu”, „Odiseu”. Dacă numele complet pare prea lung, îl puteți scurta, de exemplu, Hermes se transformă în Hera.
 • De asemenea, puteți numi o pisică în funcție de particularitățile comportamentului său, manifestate încă din copilărie. După cum sa menționat deja, un nume potrivit pentru un animal neliniștit și agitat este „Spinner”. Un hulk leneș poate fi numit „Slow” (din cuvântul englezesc slow „slow”), iar agil și rapid, dimpotrivă, poate fi numit Speed ​​(viteză). Denumiri precum „Jumper”, „Shatun” (pentru o pisică căreia îi place să meargă), „Gourmet” sau „Caprice” (pentru o pisică care este pretențioasă în mâncare și dăunătoare în natură) sună amuzant. Puteți numi pisica „Sonya”, „Whiner”, „Shustrik” sau „Mamlik” (nu are nevoie de comentarii).

Cum se numește o pisicuță

Venind cu un nume pentru pisică, este necesar să se ia în considerare aproximativ aceleași recomandări ca atunci când se alege o poreclă pentru o pisică. Totul depinde de modul în care animalul de companie pufos se va arăta în primele zile ale șederii sale acasă: de caracterul, modul de comunicare, comportamentul animalului de companie. Iată câteva opțiuni interesante:

 • Porecle pentru animale de companiePuteți, fără alte întrebări, să numiți animalul de companie pufos pur și simplu „Kosha”. „Kisa”, iar unii proprietari își spun pisicuțele „Kisya”, cu accent pe ultima silabă. De regulă, copiilor mici le place să dea astfel de porecle pisicilor. Alternativ, pisica poate fi numită și simplu „Kis”. Dar astfel de porecle nu sunt foarte convenabile atunci când îți suni draga acasă dintr-o plimbare, pentru că, după ce ai auzit prețuita „Pisicuță, pisicuță”, pisicile din toată zona aleargă către proprietar sau gazdă. Și dacă pisica are și o culoare larg răspândită cu dungi gri, în acest caz, îți poți confunda în general animalul de companie cu o altă pisică și poți aduce acasă pisicuța altcuiva, mai ales seara, pe întuneric..
 • Pisicuțele, la fel ca pisicile, pot fi numite pe baza trăsăturilor izbitoare ale aspectului lor. Cele mai tipice exemple: „Veveriță” (o pisică albă sau o păsărică de orice culoare cu o coadă pufoasă, ca o veveriță ”,„ Vulpe ”(la fel: o păsărică roșie sau orice pisică cu o coadă proeminentă),„ Bulă de zăpadă ”sau„ Fulg de zăpadă ”( alb), „Fly” (blană neagră strălucitoare), „Viespea” (dungi gălbuie și negre), „Sineglazka” (culoare neobișnuită a ochilor).
 • Puteți da porecle în funcție de dimensiunea și construcția pisicii: „Drop” (pentru dimensiuni mici), „Skinny”, „Pyshka”, „Pusha” sau „Pushka” (pentru pufositate crescută), „Pyatnashka” (pentru o culoare pătată). Atenție: poreclele nu ar trebui să fie jignitoare pentru animal. Deci, nu ar trebui să numiți o pisică, chiar iubitoare, "Prost", "Prost", "Dylda".
 • Poreclele temei spațiale sună frumos: „Cometă”, „Rachetă” (pentru viteză și dispoziție neliniștită), „Zvezdochka”, „Venus”.
 • Pisicilor, ca și pisicilor, li se pot da numele zeilor (eroilor) romani și greci: „Afrodita” (versiunea de acasă - „Frodea”, „Cleopatra” („Clepa”).

Soluții nestandardizate

Atât pisicile, cât și pisicuțele sunt la fel de potrivite nume de personaje preferate din basme și desene animate. De exemplu, fanii lui Tolkien pot numi pisoiul „Frodo”, fanii lui Eduard Uspensky pot numi pisica „Cheburashka”. Apropo, numele „Cheburashka” i se potrivește și pisicuței. Aceasta este o opțiune excelentă dacă animalul are urechi proeminente sau dacă animalului îi place să cadă („cheburahatsya”).

Opțiuni excelente „Fixik”, „Luntik” (și o pisică respectabilă cu un caracter dăunător poate fi numită „Shnyuk”, în cinstea păianjenului din desenul animat despre Luntik), „Caramel” (din desenul animat „Three Cats”) și, desigur, Tom (sau Jerry) ... O pisică curajoasă, care iubește să se lupte cu șoareci, șobolani și insecte, poate fi numită Rikki, după curajoasa mangustă Riki-Tikki-Tavi din povestea lui Rudyard Kipling. O pisicuță în miniatură poate fi numită „Thumbelina” sau „Cinderella”.

Numele unei pisici: recomandări practice

Care este numele de dat pisiciiNu este suficient să alegeți porecla corectă pentru un animal de companie, de asemenea, este important să vă asigurați că pisica ia această poreclă ca nume. Pentru ca animalul să se obișnuiască cu numele său, trebuie să sunați pisica pe nume cât mai des posibil în timp ce comunicați cu el. Numele ar trebui repetat de mai multe ori, în timp ce este de dorit să mângâi ușor animalul și să-i spui ceva plăcut. Chiar dacă pisica nu înțelege semnificația cuvintelor afectuoase, va prelua perfect intonația și va începe să-și perceapă numele pozitiv. De exemplu, poți să mângâi un animal și să spui: „Musya este bună, Musya vrea să mănânce. Musya va fi un cârnat. Vino aici, Musya. Mănâncă, Musya ".

Atenţie: în timp ce animalul abia începe să se obișnuiască cu numele său, numele trebuie folosit doar într-o formă (completă sau prescurtată). De exemplu, dacă proprietarul a decis să o sune pe Cleopatra Klepa, în perioada în care s-a obișnuit cu numele, animalul ar trebui să fie numit doar așa, și nu altfel, de exemplu: „Klepa este bun”. Când proprietarul cheamă animalul dintr-o plimbare sau vă invită să mâncați, este recomandabil să vă abțineți de la apelul universal „pisoi-pisoi-pisoi” și să numiți animalul numai după nume, de exemplu: „Împingeți, mâncați” sau „Bulă de zăpadă, acasă”.

Apelând un animal pe nume, trebuie să vorbești cu amabilitate. Dacă trebuie să-l certați pe animalul de companie pentru ceva, nu este necesar să sunați după nume, puteți spune doar: „Ay-yay-yay, cât de rău este”. Este necesar ca numele să fie asociat cu o pisică sau pisicuță exclusiv cu emoții pozitive, apoi pisicuța se va obișnui rapid cu porecla lui și o va purta cu mândrie toată viața.

Pentru a alege porecla corectă pentru o pisică sau o pisică, nu trebuie doar să observați cu atenție animalul, ci și iubeste animalul de companie. Acesta este poate cel mai important lucru.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Porecle pentru animale de companie: cum să numiți o pisică