Hrana de slabit pentru pisici

Dieta zilnică a unei pisici determină foarte mult. Acestea sunt activitate, dinamică, dispoziție și longevitate. Hrănirea animalelor de companie cu mâncare ieftină este periculoasă. Structura formulărilor bugetare din supermarketuri conține substanțe care creează dependență.
Hrana pentru pisici pentru scăderea în greutate nu este un supliment alimentar special formulat. Succesul dietei depinde de echilibrarea corectă a vitaminelor. A câștiga excesul de greutate la pisici, la fel ca la oameni, este o consecință a unei alimentații slabe..

 • Natural. Este hrană naturală, dar nu hrană de la masa umană. Sub formă de hrană, pisicilor li se administrează în principal lapte fermentat și preparate din carne..
 • Uscat și conservat. Produse alimentare gata pentru utilizare vândute în supermarketuri și farmacii.
 • Formulări mixte. Aceasta este o opțiune nutrițională care presupune combinația de alimente naturale și furaje artificiale.

Ce se poate adăuga la meniu din natural?

Pentru a vă ajuta pisica să slăbească, puteți achiziționa următoarele produse:

 • Carne slabă. O opțiune obișnuită este carnea de vită, tocată în bucăți mici. Este un aliment care este ușor digerat și digerat de corpul pisicii..
 • Pește de mare. Puteți adăuga pește fără oase, care este apoi aburit.
 • Lactate. Acesta este 1% kefir și brânză de vaci. În medie, puteți dilua meniul cu produse lactate o dată sau de două ori pe săptămână..
 • Legume. Este important nu numai pentru a ajuta pisica să piardă în greutate, ci și pentru a oferi corpului animalului o cantitate de bază de vitamine. Verdele conține substanțe utile.

Ce trebuie să știți despre alegerea furajelor industriale?

Cel mai bun mod de a vă ajuta pisica să slăbească și să normalizeze greutatea este să cumpărați seturi de alimente pre-pregătite. Acestea sunt alimente uscate și subțiri lichide. Este important să ne amintim: nu puteți avea încredere în mărcile promovate la televizor. Furajele sigure sunt vândute numai în farmacii veterinare și magazine specializate.

Mâncarea premium pentru pisici pentru scăderea în greutate are următoarele caracteristici:

 • Soiurile premium aparțin clasei holistice. Aceasta înseamnă că este sigur să hrăniți o pisică sau un câine: baza conține suplimente minerale care conțin întregul complex de vitamine.
 • Opțiunile premium sunt de natură dietetică și terapeutică. Sunt disponibile formulări speciale pentru pisici, pisici cu sistem sensibil al tractului gastro-intestinal, pisici sterilizate, pisici castrate și domestice.
 • Mâncarea bună, precum caninul de marcă, nu va duce la obezitate. Conform recenziilor, o astfel de hrănire este optimă pentru adulții care sunt inactivi și cheltuiesc un minim de energie, deși mănâncă mult..
 • Este un aliment pentru slăbit concentrat pe nutriția pe termen lung. Varietatea suplimentelor nu dăunează pisicii. Animalul primește întregul volum de nutrienți într-o singură compoziție.

Nu puteți hrăni o pisică cu diferite tipuri de mâncare. Sistemul digestiv al pisicilor este sensibil și trebuie să se adapteze la orice „inovație”. Acest lucru nu va ajuta la pierderea în greutate și este plin de probleme cu intestinele și stomacul, este o amenințare pentru viața unui animal de companie.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana de slabit pentru pisici