Probalance - hrană pentru pisici

O gamă largă de alimente pentru pisici și pisici de diferite categorii de vârstă și categorii - Probalance - aparține clasei premium, dar în același timp are un preț foarte accesibil. Este adesea comparat cu omologii străini, oferind diferite argumente pro și contra. Pentru a înțelege calitatea și caracteristicile acestor produse, trebuie să vă familiarizați în detaliu cu toate nuanțele compoziției și utilizării..

Prețul plăcut al liniei Probalance se datorează unui producător intern care produce produse la uzină - o sucursală a companiei daneze Aller Petfood A / S. Sortimentul constă din alimente uscate și umede, pe baza cărora puteți dezvolta o dietă completă pentru animalele de companie cu o varietate de nevoi.

Bol pentru alimente

 • cost accesibil în comparație cu produsele similare din categoria „elite”;
 • varietate de componente;
 • digestibilitate aproximativ 88%;
 • valoare biologică ridicată, prezența aminoacizilor și compoziția de vitamine și minerale;
 • ingrediente pe bază de plante;
 • prezența a două forme de eliberare (uscată și umedă);
 • absența porumbului, care nu poate fi digerat de enzimele prezente în stomacul pisicii;
 • normalizarea proceselor digestive;
 • originea animală a majorității proteinelor din compoziție;
 • accentul pus pe folosirea cărnii mai degrabă decât a măruntaielor.

Lista dezavantajelor este mult mai scurtă:

 • ambalajele nu conțin întotdeauna informații despre carnea de pasăre folosită pentru producție;
 • concentrație scăzută de vitamine;
 • componenta vegetală supraestimată împreună cu carnea minimă;
 • prezența antioxidanților sintetici.

Hrana pentru pisici Probalance

Structura

Cea mai importantă caracteristică a oricărui furaj este compoziția sa. Pentru producerea acestui produs se utilizează materii prime de înaltă calitate importate din străinătate, care sunt supuse prelucrării și ambalării suplimentare..

 1. Ingredientul principal este carnea naturală, fără utilizarea soiei. Este produs prin deshidratare, adică scăpând complet de umiditate la temperatura normală, care nu distruge nutrienții. Carnea deshidratată este transformată într-un produs sub formă de pulbere semifabricată. Sursa pentru aceasta este carnea curcanilor și a puiului..
 2. Componenta cerealelor este reprezentată de soiurile hipoalergenice - orez și orz. Acestea satură perfect corpul și sunt ușor de digerat.
 3. Grăsimile vegetale și animale servesc ca sursă de vitamina E, de care pisicile au nevoie pentru dezvoltarea completă a hainei. Materiile prime pentru aceasta sunt grăsimea de pui și uleiul de floarea soarelui..
 4. Fibrele grosiere sunt prezentate sub formă de tort de sfeclă. Deși intestinul pisicii nu absoarbe acest ingredient, este esențial pentru echilibrul normal al bacteriilor din intestin..
 5. Drojdia oferă vitamine de care animalul de companie are nevoie pentru o bună creștere, dezvoltare și bunăstare.
 6. Aminoacidul care conține sulf este taurina. Pentru pisici este de neînlocuit, adică nu este produs de corpul însuși, deși este un lanț obligatoriu în procesul de digestie ca o componentă a sucului biliar. Fără taurină, digestia grăsimilor se deteriorează brusc, iar lipsa acesteia afectează și starea retinei, a mușchilor inimii și a sistemului nervos..
 7. Egg Powder - Furnizor de proteine, minerale și vitamine.
 8. Aminoacidul levocarnitină (L-carnitină), care stimulează apetitul animalului de companie și îmbunătățește procesele metabolice din organism.
 9. 18 tipuri de plante medicinale pentru prevenirea scăderii imunității și a proceselor inflamatorii, precum și pentru normalizarea sistemului nervos.
 10. Crabul Mico acționează ca un aditiv antimicotic și antibacterian care suprimă creșterea microbilor în furaje fără a afecta valoarea nutritivă a acestuia.

Pisica mănâncă alimente uscate dintr-un castron

Deși Probalance este formulat cu accent pe ingredientele non-alergenice, este important să rețineți caracteristicile individuale ale fiecărui animal care pot provoca alergii la orice ingredient. Din acest motiv, pentru prima dată trebuie să aveți grijă: dați animalului o cantitate mică de hrană și urmăriți cum merge la toaletă după aceea..

Sortiment și prețuri

Probalansarea vine în două forme principale:

 • Păianjen cu mâncare umedă. Este o simbioză a conservelor și a amestecurilor uscate cu conținut mediu de umiditate. Ambalate în pungi porționate, concepute pentru 1 pisică adultă (85 g). Această formă de ambalare vă permite să nu păstrați alimente până la următoarea hrănire, deoarece după deschiderea pungii, calitatea începe să scadă, iar vitaminele sunt distruse chiar și atunci când sunt depozitate în frigider..
 • Amestecuri uscate care nu se usucă în timpul zilei. Sunt ideale pentru persoanele care deseori lipsesc de acasă în timpul zilei. De asemenea, forma solidă întărește dinții animalului de companie și ajută la curățarea lor de placă. Alimentele uscate sunt prezentate în trei opțiuni de ambalare: saci de 400 g, 1,8 kg și 10 kg.

Costul păianjenilor variază de la 14 la 29 de ruble. Pachetele de 400 g încep de la 72 ruble, 1,8 kg - de la 280 ruble și 10 kg - de la 1640 ruble. Este cel mai profitabil să le comandați pe site-ul oficial sau la punctele de vânzare reprezentând direct producătorul.

Probalance prezintă 4 linii alimentare destinate animalelor cu nevoi diferite. Vin cu somon, carne de iepure, pui și curcan.

ProBalance Imuno Protecţie (pachete galbene)

Această serie este destinată animalelor adulte. Utilizarea acestui aliment va avea un efect pozitiv asupra imunității pisicii datorită prezenței lizinei și a antioxidanților care alcătuiesc compoziția sa. Cantitatea optimă de prebiotice va stabili o digestie perfectă și o absorbție excelentă a alimentelor, iar prezența condroitinei și glucozaminei vă va permite să vă mențineți o activitate ridicată datorită sănătății articulațiilor.

Protecție imunitară ProBalance

Prosold sterilizat (pachete albastre)

În această linie, se produc simultan 2 tipuri de furaje:

 • Seria Hair and Beauty. Este conceput în principal pentru pisici cu păr normal sau lung. În momentul pregătirii pentru competiții și expoziții, acest aliment garantează un aspect excelent pentru un moment important. Acest lucru se realizează datorită prezenței semințelor de in, care conține cantitatea potrivită de acizi polinesaturați Omega-3 și Omega-6, precum și vitamine și substanțe nutritive. Acest supliment alimentar va face haina groasă, sănătoasă și strălucitoare..
 • Seria sterilizată. Ideal pentru animalele care au fost castrate sau sterilizate. După aceste operații, pisicile și pisicile au tendința de a forma pietre la rinichi. Furajele sterilizate încurajează animalele să bea mai multă apă, ceea ce ajută la eliminarea cristalelor de sare din tractul urinar. Un alt ingredient - L-carnitina - promovează arderea rapidă a depozitelor de grăsime în exces care apar din cauza unui stil de viață sedentar. Din acest motiv, această dietă este recomandată și pisicilor supraponderale..

Probalance Sterilizat

Probalance Hypoallergenic Sensitive (verde ambalare)

Linia este concepută pentru pisici care sunt adesea alergice la anumite componente sau au sensibilități la stomac. Orezul conținut în această compoziție calmează mucoasa stomacului și a intestinelor. Fibrele vegetale contribuie la peristaltismul normal, astfel încât pisica nu va avea probleme cu toaleta. Pentru a reduce riscul de a dezvolta alergii, nu există fito-cocktail în această serie, care reduce brusc numărul total de componente.

Probalance Hipoalergenic Sensitive

Probalance 1st Diet Kitten (roz ambalare)

Linia este potrivită pentru puii de peste 2 luni și, de fapt, este prima lor hrană adevărată după laptele matern. Nu sunt mai puțin potrivite atât pentru pisicile însărcinate, cât și pentru animalele care alăptează. Compoziția conține o gamă completă de substanțe esențiale, inclusiv toate mineralele și vitaminele importante. Accentul este pus pe proteine ​​- principalul ingredient necesar pentru creșterea rapidă și creșterea masei la pisici și bunăstarea unei pisici care alăptează.

Probalance Primul pisoi dietetic

Nu cumpărați saci mari dacă trebuie doar să hrăniți un animal de companie. După deschidere, mâncarea devine degradată, își pierde mirosul atractiv pentru animal și scade treptat calitatea alimentelor. Este logic să cumpărați pachete mari atunci când păstrați un număr mare de animale.

Recenzii

Datorită prețului său accesibil, Probalance a dobândit mulți utilizatori, ceea ce a contribuit la un număr mare de recenzii despre acesta. Majoritatea recenziilor sunt pozitive și doar câteva indică faptul că astfel de alimente nu se potriveau animalului.

Tatiana Karpenko, medic veterinar:

„Pe parcursul muncii mele, am ocazia să compar un număr mare de alimente umede și uscate și reacția la acestea a unui număr mare de animale. În ceea ce privește Probalance, am putut concluziona: nu este în niciun caz inferior omologilor străini din grupul său de calificare. Desigur, nu atinge produsele de elită, dar printre hrana premium este în mod clar unul dintre cele mai bune. Vreau să menționez că producătorul nu a inclus subproduse în compoziție, așa cum fac adesea alții. Acesta este un parametru foarte important pentru mine ".

Natalia Marich, felinolog:

„Acest feed a fost testat de membrii clubului nostru. Am avut prima impresie în timp ce hrăneam 8 pisoi și o mamă care alăpta. Ritmul lor de dezvoltare și indicatorii sănătății fizice i-au convins că dieta este foarte echilibrată. Același lucru se poate spune despre mama, care nu a întâmpinat dificultăți în timpul hrănirii multor descendenți. La sfârșitul hranei, ea nu a fost slăbită. Copiii ei au crescut cu mult timp în urmă și la rândul lor au născut descendenți sănătoși, ceea ce este un indicator foarte bun ".

Gennady Voitenko, Krasnodar:

„În căutarea celui mai bun producător, am cumpărat o mulțime de alimente diferite pentru pisică: am vrut să fie de înaltă calitate, dar nu foarte scumpe. Așa că am găsit Probalance Immuno, pe care în cele din urmă m-am stabilit. Potrivit Yoko-ului meu, puteți vedea imediat când nu are probleme cu digestia, pentru că înainte se întâmpla ocazional constipație, cu care trebuia chiar să merg la medicul veterinar. Acum nu are astfel de probleme ".

Lilia Barlit, Surgut:

„Sunt o pisică cu experiență, ridic mereu animale fără stăpân pe stradă. Acum am 5 pisici. Încerc mereu să-i hrănesc cu mâncare bună, dar în mod rezonabil. La recomandarea unui prieten veterinar, am atras atenția asupra Probalance Sterilized, în timp ce castrez toate animalele de companie. De un an de zile respectăm o astfel de dietă și nu văd nicio neajuns în ea ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Probalance - hrană pentru pisici