Mâncare de fermă regală pentru pisici

Mâncarea pentru pisici Royal Farm este produsă de un brand spaniol și aparține clasei super-premium. Acest produs este o dietă completă, echilibrată, adecvată hrănirii zilnice. Mâncarea este atractivă pentru conținutul său ridicat de carne, a cărui cantitate ajunge la 35%, precum și pentru absența produselor nocive pentru corpul felin, cum ar fi soia, grâul, culorile și aromele artificiale.

Linia include produse pentru animale de companie de diferite vârste, precum și animale cu anumite caracteristici fiziologice. Sursele de proteine ​​sunt în principal puiul și somonul, care sunt ușor de digerat. Royal Farm este produs folosind o tehnologie specială brevetată care vă permite să adăugați carne tocată proaspătă în anumite momente, ceea ce vă permite să maximizați proprietățile sale utile.

Mâncare pentru pisici Royal Farm

 • Pentru pisoi. Realizat ținând cont de nevoile corpului animalelor de la o lună la un an, caracterizat printr-un conținut ridicat de proteine ​​și grăsimi. Un număr mare de componente utile contribuie la dezvoltarea normală, la formarea oaselor și a dinților și îmbunătățește imunitatea. Acest aliment este recomandat și pisicilor în timpul sarcinii și alăptării. Produsul conține 35% carne proaspătă și 23% carne deshidratată. De asemenea, conține hidrolizat de ficat. Sursele de carbohidrați sunt orezul și porumbul. Cantitatea de proteine ​​este de 32,7%, grăsimea este de 17,5%.
 • Pentru pisicile adulte. Conceput pentru animale de companie de la unu la șapte ani. Produs în două tipuri:
 • Pui - conține 35% carne proaspătă de pui și 23% carne de pui deshidratată. Conține un complex de prebiotice care îmbunătățesc digestia. Conține 31,5% proteine ​​și 16,2% grăsimi.
 • Cu somonul - acest tip de pește este o sursă hipoalergenică de proteine ​​și este recomandat animalelor cu un sistem digestiv sensibil. Conține 35% somon proaspăt, 15% carne deshidratată și 3% hidrolizat. Conține 31% proteine ​​și 16% grăsimi.
 • Pentru pisicile mai în vârstă. Recomandat animalelor de companie peste 7 ani. Se compune din 35% pui proaspăt, 20% deshidratat și 3% hidrolizat de ficat. Conține o cantitate mare de antioxidanți care încetinesc procesul de îmbătrânire, precum și clorură de potasiu, care îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular. Conține 31% proteine ​​și 12% grăsimi.
 • De asemenea, hrana pentru pisici Royal Farm este produsă pentru animale al căror organism are anumite caracteristici:
 • Hrana pentru pisici supraponderale sau supraponderale. Are un conținut foarte scăzut de grăsimi, a cărui cantitate este de doar 10%. Prezența L-carnitinei ajută la menținerea greutății corporale normale, iar cantitatea mare de fibre permite animalelor să se umple fără a mânca în exces. Conținut de proteine ​​- 31%.
 • Pentru animalele sterilizate și castrate. Produsul se caracterizează printr-o cantitate redusă de magneziu, calciu și fosfor, ceea ce reduce riscul de urolitiază. Prezența L-carnitinei și un procent mic de grăsimi (11,3%) vă permit să controlați greutatea animalului și să o mențineți în stare normală. Cantitatea de proteine ​​ajunge la 36%.
 • Hrana pentru îndepărtarea rapidă a lânii din corp. Recomandat animalelor care nu umblă afară. O cantitate mare de fibre previne formarea de bile de păr și favorizează îndepărtarea rapidă a acestora din stomac. În furaje, conținutul de proteine ​​este de 31%, grăsimea - 15%.

Compoziția Royal Farm pentru pisici

Luați în considerare compoziția hranei pentru pisici Royal Farm pe baza unui produs pentru animale adulte de la unu la șapte ani cu pui. Carnea proaspătă de pui este în primul rând - 35% și carnea de pui deshidratată - 23%, ceea ce reprezintă un avantaj neîndoielnic. În primul rând, producătorul indică faptul că folosește carne și nu organe organice, iar în al doilea rând, în produsele de calitate pentru pisici, sursa de proteine, și nu carbohidrați, ar trebui să fie în partea de sus a listei. De asemenea, în compoziție este inclus și hidrolizat de ficat de pui în cantitate de 3%, care se găsește și în furajele de nivel înalt. Sursa de carbohidrați este orezul și porumbul, care sunt ușor absorbite de corpul animalelor de companie și nu provoacă alergii. În fabricare nu se utilizează grăsime de pui vegetală, ci animală. Mai departe în compoziție, vedem:

 • Gluten de porumb,
 • Drojdie,
 • Grăsime de pește,
 • Pulpa de sfecla,
 • Clorura de sodiu,
 • Celuloză,
 • Polifosfat de sodiu,
 • Oligozaharide cu fructe și mană,
 • Extract de citrice,
 • Extract de yucca.

Pisicuțe drăguțeCompoziția include, de asemenea, antioxidanți bogați în vitamina E, precum și diverse suplimente sub formă de vitamine A, E, D și C, fier, fosfor, zinc, seleniu, taurină și altele. În general, compoziția este destul de atractivă și constă din componente utile.

Avantajele și dezavantajele hranei pentru pisici Royal Farm

Principalele avantaje ale hranei Royal Farm pentru pisici sunt:

 • Conținut ridicat de carne naturală;
 • Producătorul folosește pui și somon, care sunt ușor și rapid absorbiți de corpul pisicii;
 • Lipsa de grâu și soia care provoacă alergii și tulburări alimentare;
 • Prezența suplimentelor sub formă de vitamine, oligoelemente, antioxidanți.
 • Cost destul de accesibil pentru produsele de nivelul său.
 • Adăugarea de taurină, care favorizează absorbția grăsimilor, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular, păstrează vederea ascuțită până la bătrânețe.
 • Capacitatea de a alege o serie în conformitate cu caracteristicile corpului pisicii, precum și vârsta animalului de companie.
 • Fără culori artificiale, arome sau conservanți.

Dezavantajul poate fi considerat o prevalență nesemnificativă în țara noastră: este destul de dificil să achiziționați un produs într-un magazin obișnuit. Multe magazine online le vând, deci este mai bine să comandați acest produs de la ele. De asemenea, pentru mulți, dezavantajul va fi lipsa pachetelor mari, care sunt suficiente pentru o lungă perioadă de timp..

Costul comei Royal Farm

În prezent, produsele sunt produse în saci de 0,4 kg și 2 kg. Prețul mâncării pentru pisici Royal Farm este:

 • 0,4 kg - de la 250 de ruble.,
 • 2 kg - de la 1100 ruble.

Multe magazine online mari care oferă acest feed oferă reduceri semnificative la acesta, datorită cărora puteți achiziționa un pachet de patru kilograme de la 880 de ruble. Costul variază în funcție de seria de produse.

Recenzii despre hrana pentru pisici Royal Farm

Comentariile despre hrana pentru pisici Royal Farm sunt puține, deoarece acest produs a apărut pe piață destul de recent și nu a avut timp să câștige o mare popularitate. Dacă căutați informații pe internet, veți găsi următoarele:

„Cu ceva timp în urmă am decis să transferăm pisica într-o mâncare nouă. Motivul pentru aceasta rezida într-un miros foarte neplăcut atunci când mergeam la toaletă, de care am vrut să scăpăm. Ni s-a recomandat să încercăm produse cu pește în compoziție, deoarece acest ingredient ar fi trebuit să îmbunătățească situația. Problema a fost să găsim un aliment potrivit, care să aibă granule mari (pisica mică nu vrea să mănânce) și care se caracterizează printr-o compoziție excelentă. Prietenii au sfătuit mâncarea mărcii spaniole Royal Farm, care a apărut recent pe piața rusă, care are în linie mâncare de pește. Am studiat ingredientele sale (sunt complet naturale) și am decis să cumpărăm un pachet de 2 kg pentru testare. Este demn de remarcat faptul că politica de preț a producătorului este foarte loială în comparație cu produsele unor mărci cunoscute, poate că acesta va fi cazul doar pentru prima dată. În general, pisica a trecut rapid la un produs nou și nu au apărut probleme. Și principalul lucru este că am scăpat în sfârșit de mirosul neplăcut. "

De asemenea, puteți citi recenzia mâncării pentru pisici Royal Farm, care a fost lăsată de proprietarul unui tânăr Maine Coon:

„De îndată ce au luat pisoiul, au început să-l hrănească cu mâncare uscată Royal Canin, precum și cu pateu. La început totul a fost în regulă, iar animalul de companie s-a îngrășat bine, iar recent, la vârsta de șase luni, a încetinit în dezvoltare și arată destul de subțire. Am decis să schimbăm hrana, iar prietenii ne-au sfătuit să încercăm noul produs Royal Farm, care este încă practic necunoscut cumpărătorilor interni. Am cumpărat un pachet „Pentru pisici”, ne-a plăcut conținutul ridicat de carne de pui din el. Prin compoziția sa, alimentele sunt destul de hrănitoare, conțin o cantitate imensă de aditivi care promovează dezvoltarea și creșterea. În doar o lună, pisoiul nostru și-a revenit semnificativ și a început să arate mult mai bine. Chiar și haina a devenit mai frumoasă și mai strălucitoare. Recomand cu siguranță mâncarea, mai ales având în vedere costul său accesibil și compoziția excelentă. "

Nu au fost exprimate opinii negative despre produs. Revizuirea medicului veterinar despre hrana pentru pisici Royal Farm este după cum urmează:

„Compoziția furajelor este pe deplin compatibilă cu clasa super-premium. Sursa de proteine ​​este puiul ușor digerabil, există, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa o serie cu somon, care este o alternativă excelentă la acesta și nu provoacă alergii. Avantajul este o cantitate mare de vitamine, oligoelemente, antioxidanți și taurină, fără de care viața normală a animalelor este imposibilă. Mâncarea conține extract de citrice, care susține sistemul imunitar al pisicilor, și yucca, care reduce semnificativ mirosul fecalelor. Produsul poate fi recomandat și datorită faptului că este complet lipsit de componente chimice (coloranți și parfumuri). Compoziția alimentelor pentru animalele de companie cu anumite caracteristici fizice este selectată foarte competent, prin urmare, dacă există o astfel de nevoie, este mai bine să îi acordăm preferință, mai degrabă decât seria obișnuită. "

Concluzii despre hrana pentru pisici Royal Farm

Având în vedere toate cele de mai sus, putem concluziona că hrana pentru pisici Royal Farm este un produs cu adevărat de înaltă calitate, care poate fi recomandat ca hrană zilnică..

Producătorul a indicat standardele de hrănire pentru animalele cu o anumită greutate, care trebuie respectate, astfel încât să nu existe probleme cu supraponderalitatea. Mâncarea are o compoziție complet naturală și nu conține substanțe care ar putea dăuna corpului pisicilor. Costul produselor atrage, de asemenea - produsul a apărut recent pe piață și are un cost accesibil în comparație cu omologii super-premium reprezentați de mărci populare.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare de fermă regală pentru pisici