Pot da imunoglobulină unei pisici?

Imunoglobulina pentru pisici este un medicament veterinar care blochează efectele dăunătoare ale agentului patogen asupra corpului animalului. Luptă eficient împotriva răspândirii infecției și previne deteriorarea sănătății. Medicamentul este un imunomodulator natural util care stimulează eliberarea forțelor interne ale corpului pisicii. Instrucțiunile pentru utilizarea medicamentului sunt prezentate în acest articol..

Proprietăți farmacologice

Imunoglobulina (Immunovet 1In) are caracteristici foarte utile care o fac populară în alegerea medicamentului potrivit. Să le luăm în considerare mai detaliat.

  • Efect terapeutic exprimat. Medicamentul se descurcă bine nu numai cu panleucopenia, ci și cu o serie de alte infecții virale. Îmbunătățirea bunăstării pisicii se observă după prima aplicare.
  • Consolidarea sistemului imunitar. Imunitatea scăzută face ca organismul să slăbească adesea. Utilizarea medicamentului ajută la prevenirea consecințelor nedorite. Sistemul de protecție internă este în curs de restaurare. Dacă dați pisicii imunoglobulină doar pentru prevenire, atunci este garantat că va avea efect pozitiv..

Indicații de utilizare

Medicamentul Imunoglobulină este destinat tratamentului câinilor și pisicilor de la infecții virale, de care, în primul rând, imunitatea începe să sufere. Pentru a vă ajuta animalul să se refacă mai repede, trebuie să îi ordonați funcțiile naturale..

Ceea ce servește de obicei ca indicație pentru utilizarea imunoglobulinei?

  • Panleucopenia. Aceasta este o afecțiune foarte gravă care afectează pisicile. În cel mai general caz, tractul gastro-intestinal începe să funcționeze defectuos, simptomele corespund enteritei. În acest caz, injectarea medicamentului intramuscular este foarte eficientă..
  • Prevenirea. Mulți proprietari îngrijitori doresc să își protejeze animalul de companie de posibile consecințe neplăcute în avans. Dacă pisica interacționează cu un animal bolnav, atunci utilizarea medicamentului va ajuta la reducerea riscului de infecție la minimum. Este foarte posibil să se administreze pisicii imunoglobulină în scop preventiv. Nu este deloc necesar să aștepți apariția unor boli grave..

Instrucțiuni Speciale

Imunoglobulina nu poate fi utilizată fără respectarea regulilor personale de siguranță. Atunci când interacționați cu medicamentul, se recomandă ca toate acțiunile să fie efectuate cu atenție, evitând contactul cu îmbrăcămintea, pielea și membranele mucoase. Dacă este necesar, clătiți bine zonele colorate cu apă. Pentru a evita consecințele neplăcute, se recomandă utilizarea mănușilor medicale de unică folosință pentru a lucra cu substanța..

Astfel, imunoglobulina este un medicament de înaltă calitate, care este eficient cu imunitate redusă. Poate fi utilizat pentru tratarea și prevenirea panleucopeniei la pisici. Ca urmare, animalul capătă un aspect sănătos, înflorit. Desigur, imunoglobulina ar trebui să se afle în cabinetul de medicamente al fiecărui proprietar grijuliu, căruia îi pasă cu adevărat de bunăstarea animalului său de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pot da imunoglobulină unei pisici?